poznám a má účinky, ktoré som na sebe postrehla... ale nemám ho, je to hovadina! len ti to môže uškodiť, pretože každý magnet organizmu škodí...a tam je tých magnetov hooodne
@lilmia nieje to na picu a nieje to ani dobre .... je to len obycajny placebo efekt ked tomu veris , tak ti to pomoze ... nic v tom nieje .... kus umeliny a plechu za 40 eur .... proste , ludska blbost..
áno poznám a v Austrálii to dali na súd a výrobca musel verejne prehlásiť, že je to len klamstvo a že to je len o psychike človeka.. tzv "placebo" efekt či ako sa tomu hovorí .... ja poviem, že to funguje 50 ľudom oni to povedia stovke a všetci sú presvedčení o mojej pravde lebo tomu veria tak to aj funguje
ja som to skúšal a na mňa to nepôsobilo (ex-spolužiak hra hádzanú a dostavali ich čiže som skúšal ten pravý čo "funguje")... bohužiaľ to s tým súdom neviem ale asi som to čítal na aktuality.sk .... neviem ja osobne tomu neverím
len dofetovany idiot povie ze to NEFUNGUJE., alebo ten co to v zivote nemal na sebe.
Uvedomte si jedno PB je urceny pre aktivnych ludi a nie pre domasedov ktori si honia pred compom. A ten co povie ze je to placebo boha pridi sem jebnem ti po papuli bez PB a s PB a povies mi ktora viac bolela.
Jedno je pravda ze 39 e alebo 30e ci 20 e je za tento produkt vela. Ja s nim obchodujem asi pol roka a verte viac ako 10 e sam by som za to nedal. Vrele odporucam sportovcom a aktivnym ludom.
pocuj chlapec moj nitriansky , ak si objednas jeden kus PB z ciny za 1 euro tak ti dam nobelovu cenu za biznis . Ak sa do biznisu s Chinou nerozumies tak prosim ta nepis len sa strapnujes.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
potom prišla s tým spolužiačka že nám zoženie aj za 10
neverila som tomu,je to od veci.
ty ked chces,tak ti pomoze je to o psychike.
a sam vyrobca povedal,ze to je blbost,ze to nefuguje
"I don't believe it"
"That is why you fail"
Nebude to fungovat pokial neuveris
malo to ucinky ked mi to dali na ruku a netusila som o co ide takze nemoze ist urcite o psychiku..
navyse otcova kolegyna v robote to kupila svojej mame co ma uz dost rokov a bola nachylna na zlomeniny a dost jej to pomohlo..
kto na sebe nemal, neuveri, mne je to jedno..
a jasne ze nebude mat ucinok umelohmotny naramok z oriflemu za 2 eura
@patricino
@netrag
teraz nie v zlom važne ma za to zaujima, ci mate nejake linky alebo volaco kde sa pise o tych sudoch a vyrobcovi..?
toto nema byt buzeracia vazne by som si to chcela precitat
Uvedomte si jedno PB je urceny pre aktivnych ludi a nie pre domasedov ktori si honia pred compom. A ten co povie ze je to placebo boha pridi sem jebnem ti po papuli bez PB a s PB a povies mi ktora viac bolela.
Jedno je pravda ze 39 e alebo 30e ci 20 e je za tento produkt vela. Ja s nim obchodujem asi pol roka a verte viac ako 10 e sam by som za to nedal. Vrele odporucam sportovcom a aktivnym ludom.