Nepoznám. Vlastne vo svojom okolí nepoznám žiadne 15- decká. A keď ja som bol v tom veku, tak som tiež nikoho nepoznal, teda aspoň som o tom nevedel... Vlastne som sa o to vôbec nezaujímal a bolo mi to jedno, tak ako teraz.
áno......moja spolužiačka...............možno mala 13......neviem.......ale praktikuje to pravidelne......vieš, koho myslím @tooniickaaa (akože to nie ona, ale obe ju poznáme)
@holyknight chceš povedať, že pod 18 už nie sú panny? ja ich poznám dosť, rátam aj seba a aj také, čo nie sú zo "starej školy".... lenže ako sa hovorí Orava je dosť pozadu, takže ešte máme čo dobiehať.... ale ako mala som jednu spolužiačku na základke, ktorá sa o to pokúšala v 13, ale načapala ich jej mama a nakoniec to vydržala do tej 15
Ale, no zas aby to nebolo o tom že všetky dievčatá sú kurvy, myslím, že aspoň 5 dievčat s deviatich z mojej triedy panny sú u ostatných sa neviem rozhodnúť a z chlapcov asi 20 z 23 sú určite panici mimochodom, prečo považujete za kurvu dievča, ktoré malo sex tak skoro, nie každá ňou musí byť, veď nepoznáte okolnosti, ani to dievča viem, čo hovorím, verte mi
@loollindussiq z jedneho prosteho dovodu mozog 16 a menej rocneho cloveka nieje schopny vnimat feromony a ani produkovat hormony zamilovanosti.
V takom veku je sex ciste len mechanicka zalezitost. Sex v 14,15 sa neda porovnavat so sexom v 18,20,22,25 atd. Nie len co sa tyka skusenosti ale hlavne co do pozitku aktu samotneho
Cize aj z toho dovodu je viac menej to prirovnanie presne pretoze prostitutka vykonava mechanicky sexualny styk za peniaze pricom viac menej nad nicim nepremysla a ma vypnute. T.j nic neciti.
14 rocna vykonava sex aby bud pomachrovala pred kamaratkami alebo aby ju neopustil jej pubertalny priatel ktory ju ma na sex . A pokial nejaka tvrdi ze to robi lebo ho miluje tak je naivna asi ako Miklos ze stlaci rozpocet na 1% Bohuzial opak zisti az dospeje a naozaj sa to zacne prezivat.
Preto kazda 14tka ktora da len aby dala je povazovana za prostitutku a navyse robi to zadarmo .
@clanlord nechcem si pokaziť akú-takú reputáciu, čo tu na birdzi mám takže o sebe radšej pomlčím ale neodpustím si napísať, že sú aj dievčatá pod 16, ktoré to nepovažujú len za mechanický sex bez pocitov, tak snáď poznám svoje telo a viem čo mi robí dobre nie ?, ale netvrdím, že sa dá porovnávať sex v 13, 14tke a v 20tke
Mám kamarátku, sex mala v 12tke so 16ročným na dovolenke, videla ho raz v živote, mala v sebe pár drinkov, povedala o tom asi 5tim ľuďom, nepovažujem ju za kurvu, skôr za to najsuper dievča na svete (nie preto, že nie je panna, pochopiteľne, ale preto, že aj keď robí občas kokotiny je moja najlepšia kamarátka), takže asi tak
@loollindussiq ja som ale nehovoril o pocite "robi mi to dobre" mne robi dobre prijemna hudba alebo dobre jedlo napriklad tiez mam ten prijemny pocit. Robia mi dobre aj slnecne luce.
Ja som pisal o pocite milovat niekoho/milovat sa. Az spoznas zamilovany sex a nie len ten mechanicky (mimochodom myslis ze by prostitutka robila nieco co jej nerobi dobre alebo jej to je neprijemne ? ) budes mat uplne iny nazor. Este tak 3-4 roky kym najdes osobu ktoru budes milovat (a nie len si to mysliet) a potom pochopis ako som to myslel a ak si nejakou stastnou nahodou precitas tu svoju reakciu co si dala hore bude ti s toho zle.
Viem ze mi neveris to ide s vekom v 14 si clovek rad mysli ze vie co citi,ako sa citi a co je pre neho dobre no zabudas na jednu malickost ze aj mne bolo kedysi 14 a nepisal by som to keby o tom neviem svoje.
@greenlime ...este mensia poznamka... Ten posledny par co poznas mi pripomina jedneho mojho kolegu dpc ! ... Najprv som myslel, ze je buzerant, take ma spravanie... No nakoniec vysvitlo, ze sa o chvilku zeni ...Ale aj tak je cely pritepleny a to panictvo z neho sala az strach :/ ...Obcas mu frajerka vola, ze co si jej drobcek da na veceru ...A on stale za*ebe, ze buchticky, alebo jogurtik ...
Sorry za v podstate off topic... No musel som sa podelit o tuto skusenost
@clanlord velmi pekne napisane!presne chapem ako si to myslel....decka v 15, ci 17tke este nechapu o com je milovanie!.....presne ide len o mechanicky sex......a tie decka su maximalne zamilovane, o laske rec nemoze byt...na tu treba cas....a po nejakej dobe,ked sa spoji sex a laska (nie zamilovanost) - tak vtedy je to to prave! ...a o tom v 14tich rokoch nemoze byt ani rec!
@clanlord nedokážem ti to vysvetliť a netvrdím, že nezmením názor, ale zato ešte dievča nemusí byť kurva a čo ty vieš, možno sú aj také čo majú sex z lásky aj skôr
@loollindussiq Ja nehovorim ze tie co to robia su kur.. ale ze su ako keby boli. Ostatne taka kurv... dostane za to aspon zaplatene .
Z fiziologickeho hladiska nieje mozne aby osoba mladsia 15-16 rokov (je to individualne ale isto nie 12-14 vyvoj ludskeho organizmu ma iste postupy a prave ked je ten telesny uz za polovicou nasleduje rozumovy a to sa pripisuje obdobie strednej skoly.) citila partnersku lasku/zamilovanost. Vnima matersku lasku, lasku k vlasti (vlastenectvo) a podobne. Ale otvorene prejavit cit k opacnemu pohlaviu proste nedokaze.
Takze od nejakej 14tky alebo 15tky pocut ja ta milujem tak to je asi ako ked si poviem ja si na rano nastavim budik.
Ako som pisal v neskorsiom veku sa to mozog zacne uci ale nie je to tak ze jedno rano sa zobudi a uz vie milovat. Cele to trva do 19-21 roku zivota jedinca. Nasledne v 21-22 roku zivota ukonci vyvoj posledna cast tela ktorou je stehenna kost a od 23 veku cloveka ide bezpecne povedat ze clovek starne.
Dovtedy dospieval .
Takze o 4 roky budes na to pozerat inak a o dalsie 4 zase uplne inak a daj na moju radu. Niekam si toto skopiruj odloz a o 8 rokov (ak mas teda 14) si to precitaj o com sme tu pisali . Uvidis ako to budes vnimat potom. Ale to je prirodzene kazdy sme si tym presli bohuzial zakon ludskej blbosti hovori o tom ze starsi nema nikdy pravdu
@nobile musíte mať v robote z neho radosť =D..no oni sú tak veľmi (naozaj veľmi) nábožensky založený tak to preto tak =D..dokonca majú aj doma kaplnku a v nej také kľakátko jak v kostole..a proste žijú taký život pre obyčajnú hriešnu dušu ako ja nepochopiteľný ale keď sa tak zamyslím tak sú najšťastnejší pár v mojom okolí čo poznám..tak neviem, možno na to niečo bude =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
Len to o čom som sa dopočula.
ani nevies o kom hovorim
aspoň mám už 6 ročný tréning a viem ako na to
Máme spoločnú známu... keby len jednu :/
A za základe toho so msa naučila neposudzovať podľa takýchto vecí... Lebo najprvtreba vedieť background.
...Tromfnite ma ! ...
V takom veku je sex ciste len mechanicka zalezitost. Sex v 14,15 sa neda porovnavat so sexom v 18,20,22,25 atd. Nie len co sa tyka skusenosti ale hlavne co do pozitku aktu samotneho
Cize aj z toho dovodu je viac menej to prirovnanie presne pretoze prostitutka vykonava mechanicky sexualny styk za peniaze pricom viac menej nad nicim nepremysla a ma vypnute. T.j nic neciti.
14 rocna vykonava sex aby bud pomachrovala pred kamaratkami alebo aby ju neopustil jej pubertalny priatel ktory ju ma na sex . A pokial nejaka tvrdi ze to robi lebo ho miluje tak je naivna asi ako Miklos ze stlaci rozpocet na 1% Bohuzial opak zisti az dospeje a naozaj sa to zacne prezivat.
Preto kazda 14tka ktora da len aby dala je povazovana za prostitutku a navyse robi to zadarmo .
Mám kamarátku, sex mala v 12tke so 16ročným na dovolenke, videla ho raz v živote, mala v sebe pár drinkov, povedala o tom asi 5tim ľuďom, nepovažujem ju za kurvu, skôr za to najsuper dievča na svete (nie preto, že nie je panna, pochopiteľne, ale preto, že aj keď robí občas kokotiny je moja najlepšia kamarátka), takže asi tak
Ja som pisal o pocite milovat niekoho/milovat sa. Az spoznas zamilovany sex a nie len ten mechanicky (mimochodom myslis ze by prostitutka robila nieco co jej nerobi dobre alebo jej to je neprijemne ? ) budes mat uplne iny nazor. Este tak 3-4 roky kym najdes osobu ktoru budes milovat (a nie len si to mysliet) a potom pochopis ako som to myslel a ak si nejakou stastnou nahodou precitas tu svoju reakciu co si dala hore bude ti s toho zle.
Viem ze mi neveris to ide s vekom v 14 si clovek rad mysli ze vie co citi,ako sa citi a co je pre neho dobre no zabudas na jednu malickost ze aj mne bolo kedysi 14 a nepisal by som to keby o tom neviem svoje.
Sorry za v podstate off topic... No musel som sa podelit o tuto skusenost
Z fiziologickeho hladiska nieje mozne aby osoba mladsia 15-16 rokov (je to individualne ale isto nie 12-14 vyvoj ludskeho organizmu ma iste postupy a prave ked je ten telesny uz za polovicou nasleduje rozumovy a to sa pripisuje obdobie strednej skoly.) citila partnersku lasku/zamilovanost. Vnima matersku lasku, lasku k vlasti (vlastenectvo) a podobne. Ale otvorene prejavit cit k opacnemu pohlaviu proste nedokaze.
Takze od nejakej 14tky alebo 15tky pocut ja ta milujem tak to je asi ako ked si poviem ja si na rano nastavim budik.
Ako som pisal v neskorsiom veku sa to mozog zacne uci ale nie je to tak ze jedno rano sa zobudi a uz vie milovat. Cele to trva do 19-21 roku zivota jedinca. Nasledne v 21-22 roku zivota ukonci vyvoj posledna cast tela ktorou je stehenna kost a od 23 veku cloveka ide bezpecne povedat ze clovek starne.
Dovtedy dospieval .
Takze o 4 roky budes na to pozerat inak a o dalsie 4 zase uplne inak a daj na moju radu. Niekam si toto skopiruj odloz a o 8 rokov (ak mas teda 14) si to precitaj o com sme tu pisali . Uvidis ako to budes vnimat potom. Ale to je prirodzene kazdy sme si tym presli bohuzial zakon ludskej blbosti hovori o tom ze starsi nema nikdy pravdu