ja som to aj dlhý čas chcela až kým som sa nedozvedela že tma treba minimálne dva jazyky vedieť alebo tri už si nepamätám ja som na jazyky drevo som rada že viem ten svoj.. a budem ešte radšej keď sa v budúcnosti naučím ešte anglicky.. a bude mi to stačiť.. seriem na nemcov.a.
moja kamarátka je silná letuška a síce to má super zaplatené a baví ju to, tú prácu aj neznáša lebo ludia. ale to je vlastne to isté, ako pri každej práci s ľuďmi. a tiež jej vadí, keď jej dajú 17 hodinový let do Indie deň pred skúškou. alebo keď má prvý let o tretej ráno a ďalší o dvanástej na obed. to toho naspí
ale náhdou celkom slušne zarábajú, okolo 1300 € mesačne, a k tomu letenky takmer zadarmo ak idete niekam v čase volna a ešte na začiatku sú nejaké prémie... a tuším aj skôr do dôchodku idú
áno (smajlík) Popri výške chcem robiť letušku a výšku študovať externe. Zarobím a ešte aj získam vzdelanie. Ja viem, že to nie je ľahké, ale keď študujete niečo, čo študovať chcete, čo vás baví a čím žijete, tak nie je žiaden problém (smajlík)
krutafunebracka : aaale , ja tu teraz možem dať obrazok havarovaneho auta alebo vlaku a to akože potom bude každy chodiť pešo alebo čo? xD nehovorim že nie je nejake riziko , ale to je pri všetkom nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
osobne by som to robit nechcela. kamaratov brat to myslim ze uz zacal robit alebo este len robi..
je to skor praca pre ludi, ktory nemaju rodinu.. si myslim