ja chcem vsetkych zaujemcov o pracu cez agentury varovat aby si davali pozor na to ze ked sa uz raz registruju a potom im agentura najde pracu a oni odmietnu tak si mozu pripravit dost penazi na mastnu pokutu.Mne sa to stalo v jednej presovskej agenture A
tak najprv sa mi do telefonu vyhrazali 300€ ale potom mi domov doporucene poslali list v ktorom bolo 100€...a pre takeho studenta to je pomerne vysoka ciastka
no tak co je zla praca...myslis ze praca casnicky v grecku za 400€ je dobra praca?.a pritom agentura chce poplatok registracny 300€..a ci som bola zufala?...tak je kriza a tazko sa hlada praca ale to pochopi asi len ten kto ju naozaj hlada,nedari sa mu,je zena a chce ist do zahranicia
@rika13 nic si z toho nerob, on je velmi rozmaznany chlapec rodicia ho privelmi rozmaznavaju a to je chyba pretoze vydi svet akosi ruzovo ale tak to dnes nieje...
tak ja tu nepisem len tak z nudy ale kvoli tomu aby som mohla upozornit na nieco co je podla mna dost velke svinstvo..tak nech tu nepisu ti co nemaju nejaky zaujem rozumne prispiet
@rika13 neber to tak že sa ti chcem posmievať ale BRÉ RÁNKO že agentúry ojebávajú..musia pretože to nie sú dobročinné organizácie...pochopí len ten kto si prácu hľadá, ehm, starú brigádu som tiež kvôli kríze stratil ale našiel som si novú...a bez protekcií a bez rodičov na správnych miestach..a ide to
to som si aj ja myslela...ale oni maju svoje obchodne podmienky a v nich je stanovene ze ak agentura najde pracu a ty odmietnes tak je pokuta...a sudit s nimi by nemalo vyznam kedze oni to maju vo svojich obch. podmienkach
@rika13 ved to ked si podpisovala zmluvu, tak tam je urcite napisane, ze ak niekolko dni pred brigadou zrusis brigadu, tak maju narok na stornovne.
Ja cez agentury pracujem uz druhy rok a nemam problem. Robim cez Index Noslus, a oni su v pohode. Samozrejme si treba davat pozor na to, ked rusite brigady. Ale ved naco beries brigadu, ak ju potom zrusis??? Tusim minule leto (pred eurom) bolo storno 300Sk, a dalo sa stornovat tusim 24 hodin pred zaciatkom brigady.
A ked citate papiere v agenturach co maju na nastenkach, tak tam URCITE pise aj o storne. Takze sa netvarte, ze vam to nikto nepovedal, ked od vas odrazu pytaju peniaze.
jedina seriozna agentura ktoru som ja nasla, je stud.servis...vzdy ked tam nahodou dojdem, ochotne poradia, a ak nieco maju na nete, aj to vacsinou este plati...cize zatial som s nimi nadmieru spokojna
ale urcite nie noslus, tam som minule isla na istotu, rano zverejnili na nete brigadu, dojdem tam a slecna mi povie, ze ta brigada je stale pre tych istych ludi...viac sa so mnou ani nebavila, a minule ked som volala priamo k nim na cislo, ktore maju na nete, nemohla som sa cely den dovolat, potom niekto z toho cisla zavolal spat,ze oni neponukaju brigady mile...
Ahojte... Tak ja by som vás rada varovala pred agentúrou ONE STOP EMPLOYMENT, ktorá funguje na Cypre a spolupracuje s ňou zopár slovenských agentúr. Moja zmluva so zamestnávateľom nebola platná a aj napriek tomu mi z mojej prvej výplaty strhli 12 dní, ktoré sú považované za tréning. Ak by som s tým išla až k súdu, peniaze by mi museli vrátiť, no po prehodnotení situácie som dospela k názoru, že za právnika by som zaplatila omnoho viac. Ja len toľko, že agentúra mi neoznámila, že sa zmenili podmienky mojej zmluvy, nič so mnou neprediskutovali, novú zmluvu mi nedali podpísať a keď som mala výhrady, tak so mnou komunikovali akoby som ja spravila chybu. Vlastne som chybu aj spravila - že som išla cez dotyčnú agentúru. Nakoľko sa nenechám odrbkať kdejakým krpatým Cyperčanom, poslala som managera danej agentúru niekam a oznámila som mu, že nemám záujem o spoluprácu s ním a na základe toho, že pre mňa vôbec nič nespravili chcem zmluvu s nimi zrušiť. Takže teraz je relatívne všetko ok. Len sa vyvarujte tejto agentúre, skutočne pre vás nič nespravia, jediné na čom im záleží sú peniaze. A detto slovenská agentúra Universal Consulting...a teraz som sa vykecala až dosť
@rika13 - akoze neviem na co je dobra ta agentura? som dodnes nepochopil to len pre kokotov
ako priklad uvediem ze som videl inzerat uz davnejsie ze ista nemenovana BA agentura ponukala pracu brigadnika v sieti stravovania MC Donald a za hodinovu mzdu este vtedy v SK 65sk.popri tom trosku rozumny clovek dojde do danej inzerovanej pobocky MC a dohodne sa s nimi na hodinovej mzde 80sk.a co je ten rozdiel 15sk na hodinu?..poplatok za to ze si kokot a nevies sa ist spytat resp zavolat sam
nikdy som nesiel cez ziadnu agenturu ani by som v buducnosti nikdy nesiel ..do ziadnej ani pozlatenej ani ospevovanej ...mozem *ebat ich sprostredkovanie , mozem dva krat jebat ich zmluvy...
btw. ked som robil v UPS tak som tam siel s kamosom na opytanie priamo ...platili ma o 15sk na hod viac ako tych co tam boli cez agenturu..cize opat to iste co s MC...
budte blbi a hladajte agentury miesto toho otvorit hubu a spytat sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@pappkin rozprávaš sa so mňou ty lúza?
Ja cez agentury pracujem uz druhy rok a nemam problem. Robim cez Index Noslus, a oni su v pohode. Samozrejme si treba davat pozor na to, ked rusite brigady. Ale ved naco beries brigadu, ak ju potom zrusis??? Tusim minule leto (pred eurom) bolo storno 300Sk, a dalo sa stornovat tusim 24 hodin pred zaciatkom brigady.
A ked citate papiere v agenturach co maju na nastenkach, tak tam URCITE pise aj o storne. Takze sa netvarte, ze vam to nikto nepovedal, ked od vas odrazu pytaju peniaze.
ale urcite nie noslus, tam som minule isla na istotu, rano zverejnili na nete brigadu, dojdem tam a slecna mi povie, ze ta brigada je stale pre tych istych ludi...viac sa so mnou ani nebavila, a minule ked som volala priamo k nim na cislo, ktore maju na nete, nemohla som sa cely den dovolat, potom niekto z toho cisla zavolal spat,ze oni neponukaju brigady mile...
ako priklad uvediem ze som videl inzerat uz davnejsie ze ista nemenovana BA agentura ponukala pracu brigadnika v sieti stravovania MC Donald a za hodinovu mzdu este vtedy v SK 65sk.popri tom trosku rozumny clovek dojde do danej inzerovanej pobocky MC a dohodne sa s nimi na hodinovej mzde 80sk.a co je ten rozdiel 15sk na hodinu?..poplatok za to ze si kokot a nevies sa ist spytat resp zavolat sam
nikdy som nesiel cez ziadnu agenturu ani by som v buducnosti nikdy nesiel ..do ziadnej ani pozlatenej ani ospevovanej ...mozem *ebat ich sprostredkovanie , mozem dva krat jebat ich zmluvy...
btw. ked som robil v UPS tak som tam siel s kamosom na opytanie priamo ...platili ma o 15sk na hod viac ako tych co tam boli cez agenturu..cize opat to iste co s MC...
budte blbi a hladajte agentury miesto toho otvorit hubu a spytat sa