To iste by sme sa mohli spytat aj preco su vianoce vianoce alebo preco som ja kasko a preco nie lofas alebo daco ine . Podla ma birdz nazov vnzikol nazhodou napadom autora cize tomasa
4 rocnik ZS pomenovala ma tak profesorka ze som ako kasko vlasko ci jak je ta kniha. od v tedy som kasko. A prednedavnom som sa dozvedel, ze kasko je karoseria autobusu zadna ci aka a ja studujem dopravu. tkaze prezyvaka ma daco spolocne s tym co studujem. a taktiez je to odvodene aj od mojho priezvyska kasanicky
Birdz je preto Birdz, pretoze Tomas chcel raz kreslit komix a nazvat ho: Vtacikovia (malo to byt o chalanoch, kt. chcu mat sex a v kazdej casti mali uz uz skoro ten sex mat, lenze nakoniec sa neco posere a sex nebude - asi cerpal z vlastnych skusennosti), po nakresleni prvej casti ale prisiel na to, ze komixy kreslit nevie, tak spravil webstranku, kt. uz ale dal anglicky ekvivalent: Birdz... co to znamena? ze Birdz ma vlastne korene v Tomasovych nohaviciach...
LNC ty si dobry No vlastne zaciatok je pravdivy... Mne sa to slovo zacalo ale potom pacit, a skutocne oficialne stanovisko je ze BIRDZ vychadza z posolstva "FREE LIKE BIRDZ".
BIRDZ znamena slobodny, miesto, kde mozes slobodne rozvijat svoj talent, slobodne hladat odpovede na otazky co ta trapia, miesto, kde si vtak, ktory lieta a je (alebo moze byt) cim chce...
LNC ma pravdu, tak nejak "zacinala moja internetova tvorba", po pravde, nazov BIRDZ som si nechal, lebo vystihoval skor nejaku slobodu, zo zaciatku sa to smerovalo k istej forme rebelstva, ale potom som prisiel ze to nie je spravna forma.
BIRDZ je tvoj svet, BIRDZ je miesto kde mozes slobodne a volne tvorit, ukazovat sa, hladat riesenia na svoje problemy a slobodne spoznavat ludi. BIRDZ je tvoj idealny svet Musim zamestnat dakeho marketingoveho odbornika, nech to zhrnie do jednoduchych posolstiev a sloganov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
4 rocnik ZS pomenovala ma tak profesorka ze som ako kasko vlasko ci jak je ta kniha. od v tedy som kasko. A prednedavnom som sa dozvedel, ze kasko je karoseria autobusu zadna ci aka a ja studujem dopravu. tkaze prezyvaka ma daco spolocne s tym co studujem. a taktiez je to odvodene aj od mojho priezvyska kasanicky
a odpoved bola asi to co napsal peter.....
BIRDZ znamena slobodny, miesto, kde mozes slobodne rozvijat svoj talent, slobodne hladat odpovede na otazky co ta trapia, miesto, kde si vtak, ktory lieta a je (alebo moze byt) cim chce...
LNC ma pravdu, tak nejak "zacinala moja internetova tvorba", po pravde, nazov BIRDZ som si nechal, lebo vystihoval skor nejaku slobodu, zo zaciatku sa to smerovalo k istej forme rebelstva, ale potom som prisiel ze to nie je spravna forma.
BIRDZ je tvoj svet, BIRDZ je miesto kde mozes slobodne a volne tvorit, ukazovat sa, hladat riesenia na svoje problemy a slobodne spoznavat ludi. BIRDZ je tvoj idealny svet Musim zamestnat dakeho marketingoveho odbornika, nech to zhrnie do jednoduchych posolstiev a sloganov
COOL is old, BIRDZ is new
be free be BIRDZ
BIRDZ UP your life