Nedávno sa mi stalo že som stál pri železničnom priecestí (bola to len poľná cesta, mimo urbanizácie) a išli okolo taký dvaja chalani na bycikloch, a jeden z nich zakričal: "neskáč pod ten vlak". A pri tom ja som nechcel skočiť pod vlak, len som sa chcel
kazdi sudi na prvy pohlad..., ked niekto prejde okolo hned si o nom nieco pomyslis, a hoc to je dobre alebo zle...a myslim si ze ludia kt. to musia povedat nahlas, ako napr. tvoj pripad,,. si tym len zdvihnu sebavedomie, podla mna to je trapne ak ide niekto okolo a zacne o mne nieco hovorit, alebo ma zacne posudzovat...akoze myslim ze to robi vela ludi no podla mna je to kazdeho sukromna vec,... a clovek kt, to musi povedat nahlas si tym nieco urcite kompenzuje
@flysser Za vlakových nadšencov pohažujem ľudí čo si doma púšťajú vláčiky a chodia sa pozerať na staré lokomotívy.. A nie človeka čo si sadne pár centimetrov od trate a čaká na sériovovyrábané vozne posprejované dnešnou mládežou a chce sa nimi kochať.
to nie je sudenie, ale prvy dojem. zbadali cloveka na kolajniciach, mozno si sa este aj divne tvaril a napadalo ich, ze vyzeras ako samovrah. nemysleli to asi vazne, ale to ich ako prve pri pohlade na teba napadlo
@flysser bola to iba sranda, aby pobavil svojho kolegu na bikeu. A možno aj teba. Nič vážne v tom nehľadaj.
Iné by bolo keby na teba pokrikovali nadávky. A vôbec, ani na takéto veci nemysli. Proste si si obzeral vláčiky a hotovo . Rob si čo ťa baví a to, že nejaký trapko chce byť za každú cenu vtipný, to úplne ignoruj.
@flysser som si toho vedomý, len my s kamošom tak nazývame tie osobáky, že sú ako tie dobytčáky v ktorých vozili židov do koncentračných táborov. Neuvedomil som si, že to je interný humor...a ani ma nenapadli tieto náklaďáky...takže teraz aj celkom chápem to obzeranie vlakov.
a k téme - väčšinou ľudia buď nemajú čas lepšie spoznať človeka alebo tá rozšírenejšia varianta: sú príliš leniví aby niekoho spoznali a neodsúdili ho hneď...
Hmm, tiež nemám rada takých ľudí, ale dám ti otázku na zamyslenie (prepáč, ak ťa náhodou hodím do jedného vreca) Ty si nikdy keď si šiel s nejakým kamarátom, alebo partiou nezakričal na nejakého človeka (tučného, "krivého" atď) ? Alebo neodsudzoval si za nejakého dotyčného koničky (hoc len tu na birdzi)...?
Sám to nikto nespraví, ale akonáhle sú už dvaja, tak už sa "bavia"
@flysser no rano o 3:15 som siel osobakom domov,bol nevykureny,prefukovalo do neho..cele zle.. alebo v lete tie iste vagony,vonku milion 500 stupnov ,kozenkove sedacky,ziadna klima,a cestuj v kupecku cez pol slovenska..pche..ostat
@flysser ale nie,ked mi teda pred mesiacom najveci srandista z triedy povedal-janka milujem ta,on to myslel naozaj? no to snad nie,a ja som ho tak surovo ignorovala
prosim ta,boli to dvaja kamosi na bicykloch,samozrejme ze sa jeden pred druhym predvadzali,co si sa este zivote nestretol s takymto spravanim?
@32 si zabiiiil na obrázku nie je vozen na dobytok ale nevadí dobytok sa už dávno na železnici nevozí a ked hej tak velmi zriedka To boli vozne na Obylie a iné suroviny .
@dievcatko13@janehonda vy ste tam neboli a nevideli ste to. jednoducho určite to nebolo zo srandy. vlastne to bolo tak že ten jeden z nich už bol ďalej a ten druhý sa zastavil a zakričal to
@pershing134 ja viem že sa v tom vozilo aj obilie, ale tak volá sa to dobytčák takže sa v tom asi vozil aj dobytok, poprípade židia. ale celkovo ma tvoje názory nezaujímajú ty komunista
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
-.-"
Ale inak nič osobné Je to zaujímavý koníček.
@1
a neviem prečo si tu každý myslí že si len robil srandu
ja tiez dakedy pozeram na vlaky..a sa cudujem jak mozu tie stare vagony este dat na trat..
Iné by bolo keby na teba pokrikovali nadávky. A vôbec, ani na takéto veci nemysli. Proste si si obzeral vláčiky a hotovo . Rob si čo ťa baví a to, že nejaký trapko chce byť za každú cenu vtipný, to úplne ignoruj.
@mrjimmy náhodou dobytčáky sú pekné vagóny
?
a k téme - väčšinou ľudia buď nemajú čas lepšie spoznať človeka alebo tá rozšírenejšia varianta: sú príliš leniví aby niekoho spoznali a neodsúdili ho hneď...
Sám to nikto nespraví, ale akonáhle sú už dvaja, tak už sa "bavia"
prosim ta,boli to dvaja kamosi na bicykloch,samozrejme ze sa jeden pred druhym predvadzali,co si sa este zivote nestretol s takymto spravanim?