Preco mladi ludia nevedia po anglicky?
Daniellinne
Co si myslite o mladych ludoch, ktori v dnesnej dobe nemaju ziadne alebo len velmi slabe zaklady v anglictine (samozrejme ak neovladaju iny cudzi jazyk)? Ja osobne ich poznam dost a nechapem to, vzhladom na to, ze anglictina je dnes uz uplne vsade.
Odozva
Názory k téme
22 ročný chalan
Hugh Hefner Birdzu
Mne to môže byť jedno, aspoň znižujú svoju konkurencieschopnosť na trhu práce. :)
23 ročný chalan
21 ročné dievča
Poprad
21 ročné dievča
Poprad
24 ročný chalan
Vesmír
33 ročný muž
Pakáreň
23 ročný chalan
21 ročné dievča
Poprad
16 ročný chalan
Meropé, Plejády
21 ročné dievča
Poprad
23 ročný chalan
21 ročné dievča
Poprad
24 ročný chalan
Vesmír
21 ročné dievča
Poprad
23 ročný chalan
21 ročné dievča
Poprad
18 ročné dievča
Na pive
31 ročný muž
Militantný slniečkar
32 ročná žena
Bratislava
Kazdy clovek pod 40 v mojom okoli vie aspon bazalne komunikovat po anglicky, tak to nevidim tak tragicky :)
A suhlaim s @Hagelslag, ze mnohi ludia maju problem s bezprostrednou komunikaciou, aj ked rec vedia aspon scasti.
24 ročný chalan
21 ročné dievča
Poprad
hrá sa, že má 1 rok
Godricova Úžľabina
31 ročný muž
Militantný slniečkar
24 ročný chalan
28 ročný muž
si prijebaný mentálny prípad, ktokoľvek toto čítaš, ak som ti explicitne nepovedal inak
26 ročný muž
kOkOtOvO
26 ročný muž
kOkOtOvO
21 ročný chalan
Nech si robia čo chcú :)
21 ročné dievča
zle sa ide z lesa
a tí, ktorí na to nemajú mozgovú kapacitu tvoria podľa mňa malé percento z nich.
26 ročný muž
Bratislava
18 ročný chalan
Prakovce/SNV
21 ročné dievča
Poprad
Inak poradit ti viem jedine, ze pozeraj vsetky filmy a serialy v originali, snaz sa obklopit co najviac anglictinou a pripadne ked mas naladu len tak bludit po nete chod na zahranicne chaty a skus si pisat s ludmi. Vsetko toto pomaha. A gramatiku ta kludne doucim cez net ked bdues chciet :D :D Vela stastia :)
26 ročný muž
18 ročný chalan
Prakovce/SNV
24 ročný chalan
.... A nie kazdy sa to podla mna aj vie naucit, poznam ludi ktori ziju v anglicku 6-8 rokov a takmer nevedia povedat 1 suvislu vetu, to vazne, nevymyslam si- tak ale to je uz hamba, podla mna.
23 ročný chalan
Castle Black, Jon Snow
https://m.youtube.com/watch?v=cLeF4IUUNe4
21 ročný chalan
Bratislava
21 ročné dievča
Poprad
24 ročné dievča
embracement of supernova
31 ročný muž
Topoľčany
20 ročný chalan
9 ročný chlapec
9 ročný chlapec
20 ročné dievča
29 ročný muž
Bratislava
a mladi ludia, kde beru take nazory, anglictina je jeden z oficialnych jazykov EU (zatial) a ucia sa ju tak nemecke decka, ako spanielske, francuzke, mal by to byt zaklad v komunikacii kazdeho europana, nehovorim kolko mi toho cudzi jazyk dal, je to ako sa zdielat myslienky, umenie, zabavu, zaujmy s miliardou dalsich ludi na planete, verim tomu ze ludia co ovladaju cudzi jazyk maju vyssiu inteligenciu uz len z principu, sam sa ucim druhy jazyk nemcinu a oddivujem ludia co dokazu hovorit obomi :)
samozrejme tych prvych 1000 slov musi naucit skola potom to uz ide lahsie aj samostudiom
20 ročné dievča
Bratislava
Ale aj keď na to niekto nemá hlavu príde mi proste zvláštne, že po základnej aj strednej kde mali angličtinu nevedia ani ceknúť niečo po anglicky v jednoduchej vete.
Neviem si predstaviť nevedieť po anglicky, byť obmedzená len na československé informácie na internete a keby som prišla do nejakého iného štátu tak nemôžem ani nikoho osloviť o pomoc keby som sa stratila atď. Viac je toho samozrejme.
A nerozumiem ani tomu ako niektorí hovoria, že angličtinu zabudli lebo ju nepoužívali, veď ja mám angličtinu pred očami každý deň a ani nechcem, je to predsa všade nedá sa nepoužívať.
A je to hlavne ich veľká smola lebo sa podľa mňa hrozne obmedzujú :)
23 ročné dievča
Paralelny svet