@kosmiklove na Opere to až také strašné neni ale čo som mal Mozillu asi na začiatku čo som dostal notebook pred 3 rokmi tak to bolo strašné Viac blbostí ako stránky A od vtedy ma to k nej ani neťahalo i keď sa to za ten čas už zrejme unormálnilo
@kosmiklove ale nie fakt..skusal som aj chrome, pretoze vela ludi co ma mac si ho vychvaluje a safari hned mazu, ale..mne sa viac paci predsa len to..nepotrebujem ziadne extra pluginy, kustomizacie a neviem co vsetko
na draheho laptope pouzivam safari, na nasom kompe na mojom ucte pouzivam firefox alebo explorer, na draheho ucte pouzivam chrome.je mi to jedno viac-menej.
Chrome, vyhovuje mi jeho minimalistický dizajn, žiadne zbytočné lišty a neviem čo. a je rýchly. nepotrebujem si nastavovať dizajny a tak, robila som to predtým na mozille a som ju totálne spomalila všetkými tými addons a dizajnovými vecičkami.
a operu a firefox otvorím, keď potrebujem ísť na iné google účty.
Prednostne Operu, pretože mi maximálne vyhovuje, či už po stránke designovej, alebo čo sa týka funkčnosti. Páčia sa mi záložky, páči sa mi RSS a strašne sa mi páči to, že si môžem karty spojiť do jednej karty.
Na Chrome sa mi, samozrejme, páčia všetky tie "oné", ako napríklad last.fm scrobbler, mailová ikonka tam hore a pod., ale jednoducho si nemôžem zvyknúť na ten systém RSS, čo je teda najhlavnejší dôvod, prečo ho moc nepoužívam.
Ale používam ho aj spolu s Firefoxom, keď potrebujem ísť na iné google účty, rovnako, ako @25 .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A potom ešte ELinks, čo je textový webový prehliadač v linuxovom terminály.
na prácu s blbosťami používam Mozillu
kvôli škole používam Exlorer
keď sa chcem hrať mám tu Chrome
a pri tvorbe napríklad webu všetky 4
@smartboy ja na opere nemam ziadne zbytocne panely...mam pocit ze uz vsetky prehliadace vyzeraku rovnako
@trdelniiiq to neni ziadna novinka aj keby bol internet explorer od apple tak si ho das
a operu a firefox otvorím, keď potrebujem ísť na iné google účty.
Prednostne Operu, pretože mi maximálne vyhovuje, či už po stránke designovej, alebo čo sa týka funkčnosti. Páčia sa mi záložky, páči sa mi RSS a strašne sa mi páči to, že si môžem karty spojiť do jednej karty.
Na Chrome sa mi, samozrejme, páčia všetky tie "oné", ako napríklad last.fm scrobbler, mailová ikonka tam hore a pod., ale jednoducho si nemôžem zvyknúť na ten systém RSS, čo je teda najhlavnejší dôvod, prečo ho moc nepoužívam.
Ale používam ho aj spolu s Firefoxom, keď potrebujem ísť na iné google účty, rovnako, ako @25 .