Takže, viem že tu bolo už vela diskusii o darčekoch ale proste ani v jednej som nenašla to čo som potrebovala...
No..potrebujem jeden osobe teda dvom osobam poslat darček, poštou kedže nesom s nimi momentalne v normalnom kontakte..a malo by to byt ne
ja som si vymyslela ze dam priatelovi hrncek s nasou fotkou........a este nieco ale to mam tiez uz vymyslene a je to nieco co ho zaujima takze ti radim ten hrncek........s vasou spolocnou foto
tak daj rozbity hrncek s Vasou fotkou.. Ale nie, to by mohlo byt chapane viaczmyselne..... Ponozky! daruj mu ponozky. Ale kazdu inej velkosti a farby.. (s Vasou fotkou?)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
tak daj rozbity hrncek s Vasou fotkou.. Ale nie, to by mohlo byt chapane viaczmyselne..... Ponozky! daruj mu ponozky. Ale kazdu inej velkosti a farby.. (s Vasou fotkou?)
to je originalne podla mna
No čo tak skúsiť spraviť ich spoločnú fotku pomocou pasteliek?
Hej, to je brutálne originálne
Viac originálne už budú len salónky
Radshej mu napish nejaký list ... A potom ush urchite s vyberanhim darchekov mať problém nebudesh ...