Ahojte. Ja som si dnes dala prepichnúť pravé uško, pretože na ľavom mám už 3 náušnice a povedala mi, že tam už nemám to mäkké, že tam je chrupavka a že to viac bolí. Ma tu niekto viac ako 5 náušníc alebo má s týmto skúsenosť? Chcem sa opýtať, či to bolí a
nemám síce 5 náušníc, ale prepichnutie chrupavky ma bolelo menej ako ostatné ...a všetci sa furt sťažujú, že to bolí aj pár týždňov po tom, len ja nič....takže neviem no
mam 5 ale chrupavky nie aj sama som si prepichovala ale do chrupavky by som sa sama nepustila..sesternici to prepichovala doktorka ale vraj to neni nic strasne
Samotné prepichnutie nebolí ale ak ti trafá niaku cievku pri prepichovaní tak potom sa ti to bude hojiť dlhšie a bude to bolieť. Hovorím z vlastnej skúsenosti lebo prvýkrát som malá tú česť si trafiť cievku.
ja som si dala naraz prepichnut chrupavku, aj druhu dierku dolu na to makkom uz su to asi 3 roky ... ta dolna dierka sa mi zahojila v celku rychlo, ale ta v chrupavke bolela jak svina, nemohla som spat na tej strane asi pol roka, ale necem ta strasit, mne sa totiz ta dierka jemne zapalila, kedze som nosila furt rozpsustene vlasy aby to mama nezistila
ja som strašne dlho uvažovala nad industrialom, ale nakoniec som sa na to neodhodlala. mne sa jedna modrina hojí aj dva týždne a odhováral ma od toho nielen piercer, ale aj ľudia, čo som ich stretla a mali to. dvaja si museli dať celý piercing von a trom sa to hojilo niekoľko mesiacov.
ja mám chrupavku prepichnutú už vyše pol roka a ešte stále ma to niekedy bolí, keď zaspávam na tej strane. a ak si ju vyberiem, tak mi to veľmi rýchlo zarastie
a ten prvý týždeň to bolo hrozné, keď som zabudla, že to mám a tak fajne som si poškrabala ucho ale ja som hrozná cintľavka
Na chrupavke náušnice nemám, myslím, že tam to bolí viac ako normálne, ale neodporúčam to tam prepichovať niekde doma, môžeš si trafiť nerv a ochrnúť napríklad (neviem, čo je na tom pravdy, ale riskovať to nechcem )... ale normálne si ucho prepichujem sám
ono aj ked prepich chrupavky boli, tak to mas len sekundicku potom sa to bude uz len hojit a to nie je nic nevydrzatelne.. a rozhodne si chrupavku nedavaj nastrelovat, to sa bude hojit este straaaasne dlho a nebudes moct na tom uchu ani spat..
@fatmatt a co sa tyka tych nervov je to podla mna blbost, ved si predstav ze sa ti odtrhne ucho, prestal by ti fungovat organizmus? pochybujem.. ja som si sama tolko krat prepichla peru a usi, ked som trafila nerv tak som to mala akurat cervensie ale nic viac..
@malapohroma na laloku sa ti nemoze stat nic a co sa tyka tej chrupavky, tak tam je podla mna problem v uhle prepichu. keby si si to prepichla nejako nakrivo, alebo na blbom mieste, napr kde sa ti to zhrubsuje, alebo akokolvek sa to vymyka z normalu, tak tam sa to podla mna potom blbo hoji a tak ale to mas jak peru najdes si najtensiu cast a pichnes
btw kedy budes mat ihly? pojdeme to prepichnut @velkapohroma ?
@diduska125 take te vychovne keci ze som ju sklamala a ze sa mi to dobre nezahoji, kedze ani sestre sa to nezahojilo, lenze ona sa o to nestarala snazila sa vyvolat silou mocou hadku v celku neuspesne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a ten prvý týždeň to bolo hrozné, keď som zabudla, že to mám a tak fajne som si poškrabala ucho ale ja som hrozná cintľavka
..kvak..
takze dva x cez chrupavku .. prepichnutie nebolela ale teraz som si velmi rychlo zvykla len na jednej strane
@malapohroma na laloku sa ti nemoze stat nic a co sa tyka tej chrupavky, tak tam je podla mna problem v uhle prepichu. keby si si to prepichla nejako nakrivo, alebo na blbom mieste, napr kde sa ti to zhrubsuje, alebo akokolvek sa to vymyka z normalu, tak tam sa to podla mna potom blbo hoji a tak ale to mas jak peru najdes si najtensiu cast a pichnes
btw kedy budes mat ihly? pojdeme to prepichnut @velkapohroma ?
@66janica6 ano má, dokonca v jednom uchu má asi 7 ale všetko len v lalôčiku a všetko si prepichoval sám