Prezraďte o sebe niečo, čo ste nikomu nepovedali, čo o vás nikto nevie. A zároveň nech to je niečo, čo nemáte problém verejne prezradiť / nepošpiní to vašu osobnosť. Dokážete niečo také nájsť?
a v škôlke ma raz naštvala učiteľka, lebo mi na obed zmiešala cviklu s ryžou (čo som neznášala) a všetky deti už šli spať, len mňa to nútila jesť a vtedy som jej povedala, že: "Daj mi už pokoj.. Ja chcem ísť spať! Už ma z teba a tvojich rečí bolí hlava!!!" (to som počula u dospelých ) následne ma poslala ku psychologičke
moj plyšák z detstva strašne smrdí, lebo som ho pri sebe mala, keď som mala hnisavú angínu a furt som na neho dýchala. keď som to po vyliečení zistila, tak som ho zavrhla a hodila na dno skrine. je dosť možné, že mama už ten pach vyprala, ale ja si ho doteraz pam'atám ako strašný smrad.
ked som mala ale 7 rokov a ľudia sa ma pýtali čím chcem byť vždy som povedala kovbojkov ... A keď mi rodičia povedali že to neni povolanie plakala som ešte asi týždeň ..
@wewo anoooo presneeee! tiez v tom veku. kazdy si mysli, ze vyfajcit sa je nejake zuzo, ale nic mi to nerobilo=/haluz, to to sme aj s@admin -om 3, co to dokazali. ja som vzdy vravel, ze toho mame nejak moc spolocne
Rada by som stretla znovu svojho biologického otca. Naposledy som ho videla na chvíľku, keď som mala 4 roky a už si ho fakt nepamätám. Viem, že som mu pravdepodobne ukradnutá... Ale chcem, aby videl, čo vyrástlo z jeho dcéry. A aby bol na mňa aspoň trošku pyšný.
Keď som bola malá tak som sa strašne bála dlhovlasých chlapov
keď sa ku mne nejaký priblížil tak som revala jak šialená
a ešte v škôlke keď sa nás učiteľky pýtali, že prečo máme radi svoju mamu tak som povedala že preto, lebo mi vždy dá kožu z kuraťa ( nechápem sa ako som to mohla mať rada )
hmm tak ja som snowboardista jazdim freeride a snowcross v mojom okoli to vie zopar ludi nechcem aby sa to rozkriklo aj tak nepatrim medzi špičku tak čo hlavne že ma to bavi a pocestujem po svete
ja som tak existovala do 15tich rokov, a keď som si to spätne uvedomila, hrozne veľa to ovplyvňovalo celkovú moju povahu a správanie... nemohla by som proste už byť bez šošoviek/okuliarov.
Lebo mne by ani okuliare nepomôhli. Nepociťujem žiadne extra ukrivdenie alebo ako to nazvať,prvý krát čo nastal problém,ked som nevidela na pexeso a to bolo nedávno. Som s tým zmierená ... Ovplyvňovalo povahu,správanie? Mne to asi neovplyvňuje. Nemam pocit,že by som bola utiahnutá alebo niečo podobné preto,mám opačný problém. Ak myslíš niečo takéto ...
Mne to vyhovuje,že im do ksichtu úplne nevidím,potom všetci i ja majú dokonalé ksichtíky bez vyrážiek a iných nedokonalostí Tuším že sa mi to zhoršuje,ale proste sa nad tým nejako nepozastavujem,kedže ani operácia to nezachráni ...
Keď som prečítala knihu ,,deti mojho srdca,, (o rakovine) stále som hľadala nejaké príznky a hrčky až som našla na krku.......som asi strašne paranoidna.....včera keď som dopozerala kriminalku som mala stale pocit že ma spoza dierky v strope sleduje taký ujo v latexe ,,fuj bol nechutný,, a chodil po štyroch (už večer nepozerám kriminalky)
@blackrisq hej teraz budem znieť ako uplny debil ospravedlň ma ale hovoríš že sa považuješ za hipstera vždy som chcela vedieť o čo v tom ide proste kto sú hipstery ty o tom asi čo si budeš vedieť ,,vieš mam takeho kamoša ale je mi blbé sa pýtať jeho,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
98 komentov
tento týždeń prespávam na gauči
a v škôlke ma raz naštvala učiteľka, lebo mi na obed zmiešala cviklu s ryžou (čo som neznášala) a všetky deti už šli spať, len mňa to nútila jesť a vtedy som jej povedala, že: "Daj mi už pokoj.. Ja chcem ísť spať! Už ma z teba a tvojich rečí bolí hlava!!!" (to som počula u dospelých ) následne ma poslala ku psychologičke
@sisooolq bez urazky, urcite to nikto nevie?
pridam sa aj ja - prave si robim hrianky s cesnakom a kakaom.
a rada klamem
toto fakt nik nevie.
dakedy som zbieral telefonne karty,
@carbonevo to mame spolocne
Teším sa ,že mi chceš zachrániť život,ale Keby mi to pomôhlo,už dávno ich mám Je to proste vada po mamičke ♥
keď sa ku mne nejaký priblížil tak som revala jak šialená
a ešte v škôlke keď sa nás učiteľky pýtali, že prečo máme radi svoju mamu tak som povedala že preto, lebo mi vždy dá kožu z kuraťa ( nechápem sa ako som to mohla mať rada )
ako môžeš žiť s pocitom, že nevidíš? o____O
ja som tak existovala do 15tich rokov, a keď som si to spätne uvedomila, hrozne veľa to ovplyvňovalo celkovú moju povahu a správanie... nemohla by som proste už byť bez šošoviek/okuliarov.
Lebo mne by ani okuliare nepomôhli. Nepociťujem žiadne extra ukrivdenie alebo ako to nazvať,prvý krát čo nastal problém,ked som nevidela na pexeso a to bolo nedávno. Som s tým zmierená ... Ovplyvňovalo povahu,správanie? Mne to asi neovplyvňuje. Nemam pocit,že by som bola utiahnutá alebo niečo podobné preto,mám opačný problém. Ak myslíš niečo takéto ...
tak ani ja som nebola nejaký extrémny introvert... ale cítim sa istejšie, keď vidím, s kým sa rozprávam
ani operácia ti to neskoriguje? a nezhoršuje sa ti to?
vacsinou ked kracam, tak mam tusim na pravej ruke podvedome skrceny prostrednik, ze nei je vystrety ako ostatne prsty. no. tak.
Mne to vyhovuje,že im do ksichtu úplne nevidím,potom všetci i ja majú dokonalé ksichtíky bez vyrážiek a iných nedokonalostí Tuším že sa mi to zhoršuje,ale proste sa nad tým nejako nepozastavujem,kedže ani operácia to nezachráni ...
skrýšou boli klobúky .D
Dúfala som ,že sa v teple vyliahnu a budem mat doma malé kuriatka
-robím si excelové tabuľky všetkého možného
-milujem ružové ponožky
-v šuflíku mám skryté peniaze na knihy
Každý o mne vie že som debil
...keď som bola malá som si z plienok vybrala hovno a rozmazala ho po stene a postieľke.
Hm
je veľa iných vecí čo o mne vie jedna osoba alebo dve...ale ja som inak dosť priamy človek, nič o sebe netajím, takže len toto ma napadlo
Hmm... To asi nevie veľa ľudí, ale stále sa mi sníva o výťahoch...