Máte zakaždým v novom vzťahu iné prezývky ako v predošlom? Alebo sa vám stalo, že ste 2 iných partnerov volali rovnako, prípadne naopak oni vás volali tak isto ako vás volal bývalý? Ja sa snažím vždy niečo nové, nech mi to nepripomína ten starý vzťah. :D
Prípadne sa môžete aj rozpisat, podľa čoho dávate prezývky. :) Či je to zdrobnenina mena, alebo uprednostňujete niečo tradičné ako zlatko, či niečo čo sa spaja s nejakym spoločným zážitkom alebo to vzniklo náhodou a pod. :)
Mne dal druhý bývalý užasnú prezývku-Žralok. Vznikla podla pesničky Haifisch od Rammstein-toto je top topov, gól gólov, naj prezývka ktorú nič asi neprekoná. :D A ja som bývalým hovorila Láska alebo Lasica(skomolenina slova láska) a ďalšie nepublikovateľné, príliš osobne prezývky spomínať nebudem. :S
Vlado bol Vladyboy, Jakub bol Jubko, Jatubto, Čoki, Peter bol Peť, Petrác, Tomáš - Fantomáš..Miloša a Marka som nepremenovávala.. Ale takmer všetkých som oslovovala aj zlatko, láska, lásko
som alergický iba na láska, miláčik a podobne zdrobnene presladené bežne zaužívané výrazy, je to pre mna ako keď prechádza človek nechtami tabuľou alebo keď sucham o seba dva polystyrény..
Ja nechapem toto ako môže niekoho napadnúť dať prezývku svojmu frajerovi... -_- Neznášam prezývky. Keď tak už štandardné... za ktoré sa ten druhý nenahnevá.
Názory k téme
11 ročné dievča
V ✝emnu spanilém
24 ročné dievča
Bratislava
29 ročná žena
Doma
A ja som bývalým hovorila Láska alebo Lasica(skomolenina slova láska) a ďalšie nepublikovateľné, príliš osobne prezývky spomínať nebudem. :S
26 ročná žena
Kráľovstvo Tatranského čaju, expressive writer
28 ročný muž
kOkOtOvO na Záhorí
26 ročná žena
retardovana šošonka na uteku
28 ročná žena
Vraj najväčšia diera
28 ročná žena
Vraj najväčšia diera
28 ročný muž
Bratislava
hrá sa, že má 1 rok
(-∞,+∞)
hrá sa, že má 1 rok
22 ročné dievča
[smutná]
22 ročné dievča
based in Brno
22 ročné dievča
7 ročný chlapec
Prešov
22 ročné dievča
parkovisko za Viedňou
On mi krajšie vraví :D
22 ročný chalan
Bratislava
Neznášam prezývky.
Keď tak už štandardné... za ktoré sa ten druhý nenahnevá.
23 ročné dievča
Londýnčanka
34 ročný ujo
I'll Be In The Garage
hrá sa, že má 2 roky
„Smrťou končí každý problém. Žiadny človek, žiadny problém."
23 ročné dievča
30 ročný muž
joker birdzu