Približne koľko kalórií denne prijmete?
Ucitelka
Odozva
-
do 1000
-
1001-1500
- Papver
- , Energy1010
- , Delica
- , Annyejnji
- , Riddiculus
- , Noia
- , Subarnica
- , Baci
-
1501-2000
- Quattroformaggi
- , Arywian
- , Devanelemen
- , Palec223
- , Barb
- , Kerrang
- , Majky538
- , Zelinka
-
2001-2500
- Foxhound
- , Paťuškooo
- , Mariquittka
- , H8u
-
2500+
- R4ptor
- , Saddath
- , H8r
- , Mezomus
- , Notmehofejk
- , Lakero
- , Wistingher
-
do 1000
-
1001-1500
-
1501-2000
- Quattroformaggi
- , Arywian
- , Barb
- , Zelinka
-
2001-2500
-
2500+
-
do 1000
-
1001-1500
-
1501-2000
- Devanelemen
- , Palec223
- , Kerrang
- , Majky538
-
2001-2500
-
2500+
- R4ptor
- , H8r
- , Mezomus
- , Notmehofejk
- , Lakero
- , Wistingher
Názory k téme
44 ročný ujo
29 ročný muž
Bratislava
33 ročný muž
I'll Be In The Garage
29 ročný muž
K0K0T0V0
13 ročné dievča
hrá sa, že má 1 rok
Pani lesa
A inak neviem, nerátam okrem prípadov, keď si chcem byť istá, že som zjedla dosť (napr. keď sa balím na výlet), ale odhadom to bude asi okolo 2000, možno o niečo menej zvyčajne, ale proste na rozhraní dvoch možností a odmietam preto hlasovať :-D
30 ročná žena
tvári sa, že má 3 roky
(-∞,+∞)
hrá sa, že má 0 rokov
Prašivá diera
Ale vela to určite nebude, to by som inak vážila... Teda až na včerajšok keď som vyžierala Nutellu lyžičkou (?)
22 ročné dievča
pod lamelou
8 ročné dievča
*1238
22 ročné dievča
záleží, či mám lepšie, alebo horšie dni :D
hrá sa, že má 1 rok
neexistuje
26 ročná žena
tvári sa, že má 3 roky
asshole birdzu!
ja som si to nikdy nejak nepocital, ale jedno obdobie som zral asi 4000 denne a chudol som 8-)
20 ročné dievča
44 ročný ujo
25 ročná žena
26 ročná žena
39 ročný ujo
Som taký minister Jastrab
8 ročné dievča
som rada ze som tu
tvári sa, že má 3 roky
asshole birdzu!
treba si uvedomit, ze to boli najma pracovne tabory=na smrt hladny robotnik ti je nanic.
kazdopadne som ochotny verit, ze povedzme posledny rok vojny, ked spojenci znicili nemecku vsetku infrastrukturu, resp. znicili kazdy vlak/konvoj, ktory piloti uvideli, tie podmienky asi neboli vesele, ale to nemalo co zrat uz ani civilne obyvatelstvo.
26 ročná žena
bridge troll
18 ročný chalan
Nuladimenzionálny priestor
22 ročný chalan
Ďaleko za siedmimi horami
28 ročný muž
31 ročný muž
30 ročná žena
Doma
Gratulujem Nespiaca, zas si sa dojebala...
https://cdn.shopify.com/s/files/1/1061/1924/products/4_grande.png?v=1571606116
28 ročný muž
28 ročný muž
28 ročný muž
25 ročná žena
Vianočný elf birdzu
hrá sa, že má 1 rok
neexistuje
24 ročný chalan
Bratislava
29 ročná žena
27 ročná žena
Kráľovstvo Tatranského čaju, expressive writer
tvári sa, že má 3 roky
asshole birdzu!
@kakofonicka dakedy som cital o the rock-ovi clanok a bol tam aj jedalnicek... tusim v treningovy den to mal cez 9000 (letim)
29 ročná žena
27 ročná žena
Štefanov
28 ročný muž
28 ročný muž
28 ročný muž
24 ročné dievča
30 ročná žena
Doma
35 ročný ujo
Studna
35 ročný ujo
Studna
23 ročný chalan
Všetko záleží od výšky, váhy atď atď... Ja síce prijmem okolo tých 1500 kcal, ale moja strava je zložená z mäsa zeleniny, ovocia, ryža, zemiaky atď. A cítim sa úplne super a som zdravý. (Netrpím podvýživou a BMI mám normálne)...
Takže nemusíš mať o nás strach...
26 ročný muž
hrá sa, že má 1 rok
Pani lesa
Lebo dospelý človek toľko spotrebuje len na základné životné funkcie, nie tak sa ešte do toho aj hocijako hýbať
hrá sa, že má 1 rok
neexistuje
Holy shit, toto forum dobre ukazuje, ako su ludia mimo.
tvári sa, že má 3 roky
asshole birdzu!
sak normalne si das kuracie stehno s ryzou= @kerrang ov nedelny obed a mas 1000 kcal v sebe a ani nepolozis pribor.
@herfield ano, bol si tam, mas absolutnu pravdu (thumbs)
kazdopadne, holokaust je citliva tema. teda ani nie tak citliva, akurat nas prijebany trestny zakon neumoznuje akukolvek diskusiu. §422 trestneho zakona tusim. esteze zijeme v demokracii (love)
28 ročný muž
28 ročný muž
23 ročný chalan
35 ročný ujo
Studna
30 ročná žena
Doma
Ak si ty upratoval dom, to je povedzme, vymyslim si-100kalorii, ty by si mal v ten den prijat 1700kalorii-100kalorii co si vyupratoval a tych 1600 co je bazal, aby si mohol fungovat. Rozumies?
No a kalorie sa rataju po starom, vazis si jedlo co zeres a bud ratas rucne podla tabuliek, alebo existuju uz teraz appky, kde si napriklad oskenujes ciarovy kod z mlieka, napises kolko si ho vypil a appka ti vyrata energicku hodnotu. Aj joule, aj kalorie, bielkoviny, tuky, cukry, vlakniny, mineraly, vsetko proste.
A inteligentne vahy ti meraju BMR-skratka pre kamosa Bazal, tuk, vodu, svaly a kosti, pretoze tuk, voda, svaly a kosti, tvoria celkovu hmotnost ludskeho tela. Vaha nema odkial vediet, co a kolko si jedol, vaha bude vediet max kolko si toho zozral, ak si sa nafutroval jak prasiatko, pretoze budes mat o dve kila viac. :D Ale nemoze vediet-zjedol som 200g kapustnice, to je tolko a tolko kalorii, 200g snicla, to je tolko a tolko kalorii, 300gmajonezoveho salatu, kolaciky a este som to zalial kofolkou tak to mame dokopy 1600kalorii(to som trepla od brucha, neviem kolko to co som popisala ma kalorii, len je to take bezne Vianocne prasenie :D )
Dpc to ma zas kilometer. :D :D :D Vysomaril si sa z toho? :D
28 ročný muž
28 ročný muž
tvári sa, že má 3 roky
asshole birdzu!
cital si dennik anny frankovej, ci dejepis pre zs, ci co presne? (thumbs)
44 ročný ujo
35 ročný ujo
Studna
tvári sa, že má 3 roky
asshole birdzu!
a kedze to pisali na oficialnej stranke, tak som ochotny verit, ze to bolo o 500 viac
13 ročný chlapec
vie čo je to zarobiť na zahraničný voz