aký je podla vás priemer penisu? trošku odveci téma..ale tak či myslíte aspoň tý kto chcú napíšte ja som raz čital jeden časák,že 16-18cm je európsky priemer ..neviem načo táto téma možno sa niečo dozvieme ale to len s nudy..
wewo. uropsky priemer nie je 14 cm. mam pocit, ze ten priemer bol robeny len v nemecku a + ine krajiny ale je to priblizne tak. Kezde sa slvoaci nezapjili do toho takze ja odhadujem 14-15. A kebyze bol aj priemer taky a niekto mal menej tak to znamena, ze je podpriemerny, cize zly ....
ja som nemeral ale keď domislím tých 2-3cm k mojim 16.5 čo som nemeral od lonovej kosti tak to je 18.5 or 19.5 tak to mi bohato stačí mojej priateľke určite! P
@54 priemer je len velky omyl, avsak aj maly priemer je na nieco dobry a zasa aj velky priemer je na nieco dobry. a nemusis byt za to lepsi mozes byt len stastnejsi na to je uz ina osoba ktora potvrdi, ze je lepsi od priemeru
preboha...vsak proste nemerajte od guli...(to jest spodna strana, keby nahodou ste mali nektory gule inde)...mera sa na hornej strane od lonovej kosti, lonova kost je pod bruchom...co si pomali seci holime, takze...to mame dakych 16...mne to je jedno..clovek musi dokazat svoju zrucnost a vydrz...ked cete ja vam aj 50cm nameram od kolena
podla mna aj maly priemer ked je a vie co s nim ma robit posluuziii a tu vobec nejde o dlzluu a sem tam ani o hruubku alee potebujemee by baby citit ze nas ma niekto rad a tak proste aj ked su aj dake kurvicky ktroe to nepotrebujuu
Väčšina chalanov si pridava také 2-3 centimetre naviac.. teda europsky priemer je cca 12.. ale aj tak neviem, čo vy chalani stále riešite.. ak ma chalan aj 12 ci 10 a vie, co s nim ma robit.. a aj spravne polohy.. niet sa na čo sťažovať.. šak ženská pošva ma asi 8 cm v klude.. nie sme bezodné..
na uspokejenie zeny vam stacia 7cm tam sa nachadza bod G ale niektore zeny ho maju hlpsie ktory podstate orgazmus vyvola. a podstatnejsia je hrubka nez dlzka
a moj ma 17cm a hrubka 5-6 zatial...
ale toto ma zaujima do kedy rastie penis mam nastudovane ze do rastu kosti to je 21r. ale su ludia co vravia ze od 14-18 ale to je blbost... ak niekto mate info tak dajte vedeit DIKES... piste tu quaro@centrum.sk
xixix trochu blba tema ale nevadiii ....citala som ze europsky priemer je 17-18 cm....ale vcera mi kamos povedat ze to vobec neni pravda...ze europsky priemer je 12 cm..tak nwm co je natom pravdy...ale myslim si ze to moze byt aj celkom pravda.....ako najprv som sa s nim hadala ze isto tonemoze byt iba 12 cm ale potom mi povedal este daco...(to nemusite uz vediet) tak som uverila...takse asi nikto z vas nemal pravdu ale ten chalan jo..hmm co myslite???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
Ved i tak skoro nikoho z tadiaľ osobne nepoznáte.
Takto sa správne meria dĺžka penisu:
magazin.atlas.sk/vztahy-a-sex/jessica-radi/134763/jessica-radi-ako-spravne-odmerat-penis
fornax.elf.stuba.sk/web-tem/kostra/
@36 urcite by som si ho nemeral a na co?
ja konkretne by som sa nemal urcite s cim chvalit
Azia 12-13
SK 18
Afrika 21
na uspokejenie zeny vam stacia 7cm tam sa nachadza bod G ale niektore zeny ho maju hlpsie ktory podstate orgazmus vyvola. a podstatnejsia je hrubka nez dlzka
a moj ma 17cm a hrubka 5-6 zatial...
ale toto ma zaujima do kedy rastie penis mam nastudovane ze do rastu kosti to je 21r. ale su ludia co vravia ze od 14-18 ale to je blbost... ak niekto mate info tak dajte vedeit DIKES... piste tu quaro@centrum.sk
preco pises, ze na slovensku je priemer 18cm? co pochadzame z afriky?
no ak ma chlap 10-12cm uz je to asi pre neho frustrujuce, ale su aj taky, ktori maju 8cm a to su uz asi jazykovi virtuozi...
podla mna zene vyhovuje dlzka 14-18-20cm potom sa uz viac do nej asi nedostane, a aj to boli.
dolezita je hrubka, takze ked ma niekto tenky ako parok, to sa teda natrapi to je fajn akurat pre pannu
a zasa ak ho mas prilis hruby, 5-6cm a viac, tak je to zasa o tom,ze to zenu viac boli, ako vzrusuje...
a v neposlednom rade technika. ak si sikovny, dokazes uspokojit hociaku zenu.
ak ma rada velke a hrube, tak to tvoje virtuozne cislo s parkom je uspokojive len docasne.....