Myslíte si že prílišné rozmýšľanie človeku škodí ? Nevie niekto ako sa toho dá zbaviť ? Mne sa dakedy stáva to, že rozmýšľam nad všeličím a trápim sa tým a pritom je veľa vecí z ktorých by sa dalo tešiť ... Stáva sa dačo podobné aj vám ? Že premýšľate nad
ako kedy... niekedy mi moja inteligencia(asi nejakú mám) prekáža... napríklad keď niekoho nechcú ku mne 2-3 x pustiť tak hneď rozmýšľam či som ja na vine alebo tak... týmto som napríkrad premrhal dva cenné dni a aj tak zbytočne
Ja to riesim tak, ze pisem. Je to proste forma ventilacie, tie moje vnutorne uvahy aj tak nikoho nezaujimaju, kazdy chce pocut riesenie, ked ma nejaky problem a to je to, co sa snazim poskytovat.
Ale nejak ich ventilovat treba.... a tak vznikne nejaky pribeh.
Myslím si že premýšľanie prospieva . Ale zas nedumám nad kúpou chleba. Tí ľudia ktorý nepremýšľajú, robia to že ničia svet, a potom ty sa kvôli tomu trápiš
Mnoho ľudí nebude premýšľať ani o tom, akú Ti dajú odpoveď na toto fórum.
Ale vždy sa k niečomu dokopeš
Takže moja rada v skratke: Mysli, a nebudeš ľutovať
mne to hrozne vadí že hoci kam sa pozriem, o hocičom sa bavíme vždy ma niečo napadne nad čím musím rozmýšľať a niekedy potom už ani nesledujem toho s kým sa bavím jednoducho sa zamyslím. a často kvôli tomu ani spať neviem niekedy by som chcela tie myšlienky konečne vypnúť aby som nič nevnímala len to čo robím, ale je to ťažké jedine čo mi pomáha na toto je hudba
Ja premýšlam celý život..o osobných veciach aj o kariérnych veciach..a všetko mám v hlave vyriešené...no čo z toho keď aj tak človeku stále niečo chýba
ano aj mne sa to deje, resp dialo, ze preanalyzovavam veci, ale zase ja aj rad premyslam . da sa to aj odnaucit celkom lahko, ak si to clovek uvedomuje. a tiez, snaz sa mysliet pozitivne, negativne myslienky si neutvrdzuj ani nad nimi neuvazuj.
jj stáva sa to aj mne...jeden čas to bolo úplne brutálne...nejaký problém a proste stále stále nad tým premýšľať, vačšinou som aj tak k ničomu neprišla...a najhoršie, keď tieto myšlienkové pochody prídu večer tesne pred tým, ako chcem ísť spať...potom dakedy som hore aj do 4 a premýšľam...ale zas na druhej strane, keď nerozoberám nejaký problém, tak mávam aj celkom dobré nápady ale to len fakt občas...
rozmýšľanie ako samo o sebe nie zlé, ale neustále riešenie problémov riadne ubíja...a hlavne takých, s ktorými si nevieš pomôcť, ktoré sa týkajú tvojich najbližších...
ale nejak sa s tým dá prestať, dakedy sa mi to darí... presne ako tu dakto napísal (nechce sa mi to znovu hľadať že pomáha hudba...ale iba taká pozitívna
Ked sa dorozmyslam nad problemami zivota je mi strasne napicu, preto som si dala zavazok ze na to jebem, alebo ked sa dorozmyslam na hranice ludskeho vnimania, tak sa divim ze je take male a ohranicene, lahko ovplyvnitelne a ojebatelne, nasleduje tzv mind fuck, a ptm to rada stopnem lebo ma boli hlava a ked nie je ot min. velmi vycerpavajuce a nic mi to nedava vzdy len zistim ze za hranice to zatial nepojde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale nejak ich ventilovat treba.... a tak vznikne nejaky pribeh.
Mnoho ľudí nebude premýšľať ani o tom, akú Ti dajú odpoveď na toto fórum.
Ale vždy sa k niečomu dokopeš
Takže moja rada v skratke: Mysli, a nebudeš ľutovať
Neviem či všetky problémy. ale dosť vela ich je takých.
proste zamestnaj sa niečím, cvič, rob papierové modely, hraj PC hry, choď s kamošmi von,...
rozmýšľanie ako samo o sebe nie zlé, ale neustále riešenie problémov riadne ubíja...a hlavne takých, s ktorými si nevieš pomôcť, ktoré sa týkajú tvojich najbližších...
ale nejak sa s tým dá prestať, dakedy sa mi to darí... presne ako tu dakto napísal (nechce sa mi to znovu hľadať že pomáha hudba...ale iba taká pozitívna