Dobry den. Pred casom sme mali s partnerom pohlavny stik.Pouzili sme kondom. Mala som tizden po poslednej menstruacii. Sex bol vasnivi ale ked som sa davala s neho prec kondom zostal vo mne.Hned som ho vytiahla. Nespravil sa do kondomu takze bol prazdy(te
moja zlata. je proti prirodnym zakonom aby si uz tyzden po pocati citila to, ze si tehotna. Najskor o mesiac. NAJSKOR. Takze z tvojich bolesti by som zaver, ze si tehotna, urcite nerobila. Na druhej strane graviditu vylucit nemozes. Ak dobre pocitam, cca za tyzden dostanes menzes (teda pri troche stastia) a mas po probleme. A snad ti nemusim hovorit aj to, co mas robit, ak ho nedostanes.
A vsetkym prudko inteligentnym mladym slecnam a obcas aj muzom: Prosim vas uz neotravujte diskusiami typu priatel sa mi urobil do ucha, mozem byt tehotna. Vazne to dokaze liezt na nervy. Radsej sa spytajte nejaku inu kravinu, len uz s tehotenstvom dajte pokoj.
nič v zlom ale 24 ročná by si už mala poradiť aj sama.. isto máš aj kámošky ktoré by ti v tomto poradili... a ty to píšeš sem?? a keď už tak si prezri archív diskusii .. už tu bolo veľa takých čo si pri sexe nevedia dávať pozor..presne tak isto ako ty
a akosi nechápem ako je možné že každému chalanovi sa vyvlečie kondóm a ostane v babe.. ja to nechápem mne sa to v živote nestalo.. nech si kupujú menšie...
@Peto11 kapocky lasky su nepotvrdeny mytus. Niektori lekari tvrdia, ze take nieco existuje, ini su zas zasadne proti..
Pokial viem spermie sa neuvolnia skor ako dojde k orgazmu a to co sa vyplavi pred tym je len vytok, aby sa lepsie klzalo. Jedine, ze by si dotycny pred tym honil alebo co a spermie by sa dostatocne nevyplavili.. Ja som takto fungoval rok a pol a nic sa nestalo, preto si myslim, ze su kapocky lasky hlupost.
@james444 to bol len dohad, takéto texty sa nedajú 100 % chápať, tak neviem
@tommyhot čo je pravda ťažko povedat, ja som zase čítal, že aj to obsahuje spermie, a ja osobne by som neriskoval
A o tom tvojom vyše ročnom fungovaní sme sa už raz bavili, ja byť tvojou holkou, tak ti pekne vynadam, že myslíš len na seba (ako nič v zlom). Poznám mnohych, ktorí sa narodili práve kvôli "nepredvidavej nehode".
@Peto11 moja holka (ako si ju nazval) nechcela brat tabletky a ja som zas nechcel pouzivat gumy, pretoze mi to prekazalo. Pravda bola uprostred, tak sme nepouzivali nic.
A nepredvidava nehoda neexistuje, to hovoria ludia len na ospravedlnenie svojej neschopnosti.
@tommyhot tak sme nepoužívali nič, to bol pekný záver
Ani pre mňa to neni s kondomami to pravé, ale myslim aj na to, čo ked sa len predsa niečo stane a my (ona!) si poserie život. Mimochodom moje dievča tiez neberie tabletky, ale používame pharmatex + plodné dni.
Je viac spôsobov ako sa chranit.
A je to v podstate jedno, ked si tak veríš, len tak dalej...
najprv by som sa jeho spýtala či v tom kondomu vlastne niečo zanechal, potom by som sa spýtala, prečo si to neriešila hned vtedy, potom by som si šla kúpiť tehotenský test a zašla ku doktorke..
podla mnanies si tehotna,ale ked si sa uz tak obavala,a asi aj obvas,avsak teraz je uz trochu neskoro...preco,si si pre kazdy pripad nesla kupit tu tableku po...Escapelle...mala,by si aspon istotu ale aj tak si myslim,ze nie si v tom....z toho,,,
Btw sory za úprimnosť, ale čítal som si (poriadne) staršie fóra a tam si niekde písal že ty sám si bol "nechcené dieťa". Dufam, že som si ta nepoplietol. Už len z toho princípu by som to bral inak. Ale ako som už písal, je to tvoja vec
hladat rady na internete , ach jaj utekaj ku doktorovi tam ti daju vyvolavacku , par dni pockas a uvidis...stihaj to vsak do 3 mesiaca ak nechces babo, držím palce
@tommyhot naozaj si nepochopil? Iba to, že práve pre to by si mohol byť zodpovednejsi, aby sa tvoje hrdinstvo neskončilo tak isto.
A vôbec o čom to tu je? O doťahovaní za slovíčka? Takých hrdinov, ktorým ide len o seba a svoje pohodlie jednoducho nemám rád a to už vies, tak je tato debata vlastne zbytočná.
@Peto11 a ty si zas nepochopil, ze ja nie som ty, ani moja mama ani nikto kto potrebuje premyslat nad tym "co ak".
Nie je to o hrdinstve, jednoducho som sa naucil neriesit co by bolo keby, pretoze to k nicomu nevedie. Prehru jednoducho nepripustam a mam z teba len pocit, ze mi takyto zivotny postoj zavidis, ked to mas potrebu stale pretriasat...
@tommyhot teraz si na mna zareagoval ty prvy, ako si si rok užíval len tak, pritom sme sa tu už kvoli tomu raz pochytili. A teraz, ked ti tu odpovedám mi to vycitujes
A áno, fakt ti mam čo závidieť, ked nemyslíš na budúcnosť (ci vlastne nie na budúcnosť svojej priateľky). Takto sa mozeme dohadovať donekonečna, takze len vela šťastia...
@Peto11 vytrhujes z kontextu co sa ti hodi. Ja som primarne reagoval na kvapocky lasky, ktore su podla mna nezmysel a je to v podstate len nepotvrdeny mytus.
Nemyslim na buducnost svojej priatelky? Ved ju nikto nenutil milovat sa bez ochrany.. Mne sex nechybal.. A ak by si uz dala tabletky, tak by som jej ich platil..
A ano mas mi co zavidiet. Som o poznanie stastnejsi, ked nemusim riesit to, co by bolo keby.. Alebo aj ked ides von, tak riesis co by bolo, keby ta nahodou zrazilo auto? To potom vlastne cely zivot sedis doma a cakas kym umries aby sa ti nic nestalo, ci ako?
A nebuď smiešny, ešte by si vydržal čakať aj do svadby nie? a áno platil, to je teda pekná útecha, pritom by ti bolo jedno, ako to na nu vplýva, hlavne že ti da bez kondomu, tak ako ti bolo jedno, ci otehotnenie. (Ak neriešiš, viem, ale pre mna to neni silny argument).
Porovnávas neporovnatelne. Je rozdiel riskovať decko, ktoré by bolo záväzkom na 20 rokov a je rozdiel to čo si napísal ty.
@Peto11 ty stale nechapes jednu vec. Nie ze nieriesim, ale ja nieco take, ze by otehotnela nepripustam. Nikdy nepripustam prehru v nicom.. Ked budes premyslat nad zivotom, ze "co ak", tak skoncis maximalne niekde pri lopate s osmimi detmi
Dobry gynekolog asi vie, co je najlepsie pre konkretnu zenu.. A aj antibiotika vplyvaju negativne na organizmus a predsa ich zere vacsina civilizovaneho sveta..
Ja berem zivot tak ako je, a nevytvaram zbytocne problemy tam kde nie su.. Ty to rob inak mne je to uplne jedno, ja som stastny a vyrovnany clovek..
@Peto11 ty padnes na hubu alebo ja? nechapem co ta to trapi..
Ja proti HAK urcite nie som a ani si nespominam, ze by som tu nieco take pisal. Negativne ucinky urcite ma, ale ktore tabletky nemaju (ja berem tabletky uz 3 roky a som tu zivy a zdravy)? Kazdopadne som si isty, ze proti HAK som tu nikdy neloboval..
@tommyhot napriklad v téme alpynusa si bol proti nej, práve kvoli účinkom na mladé telo. A takých diskusii je viac (o HAK si tu čítam každú tému aj ked neprispievam), len sa mi nechce teraz vsetky hľadať.
No ved nic, uz som to chcel viackrat ukončiť, len ty neznesies aby si prehral, ci uz len na portáli pre 15ročných
@Peto11 bud hod link, alebo tu nepis hluposti ale hej, som proti HAK ked ju beru 14-15 rocne baby, ktore sa este len vyvijaju. 18-19 rocna sa fyzicky uz moc nemeni..
Aspon si nevymyslaj. Keby to chces ukoncit, tak to ukoncis, ale tvoja jestinost ti to nedovoli Reagovat budem dovtedy, kym sa budes tvarit, ze vies lepsie, co je PRE MNA a moje okolie dobre, nez to viem ja sam
@tommyhot nedá sa mi kopírovať, takze ani URL ale neni to také ťažké si vyhľadát. A jednalo sa tam o dievčatá do 18 rokov a tvoja Priateľka myslim (podla foto) pred 3 rokmi bola pod 18 a uz som ta čítal že si aj celkovo proti tomu a sám to vies
Tak ma ale nepresviedcaj o tom, že dlhodobý sex bez ochrany je spoľahlivy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
a si urcite tehotna, lebo ak partner ti spermie nedal, tak ty si sa tak obavala, ze si si ich sama vytvorila aj...
@petra221992 fake vek ? ak sa nespravil sanca mala ze daco mas ale fakt radsej lekar ako birdz
Prsia ta môžu napriklad bolieť aj preto že máš pred kramamy.
Ale tehotenský test bude asi predsa istejši.
A vsetkym prudko inteligentnym mladym slecnam a obcas aj muzom: Prosim vas uz neotravujte diskusiami typu priatel sa mi urobil do ucha, mozem byt tehotna. Vazne to dokaze liezt na nervy. Radsej sa spytajte nejaku inu kravinu, len uz s tehotenstvom dajte pokoj.
a akosi nechápem ako je možné že každému chalanovi sa vyvlečie kondóm a ostane v babe.. ja to nechápem mne sa to v živote nestalo.. nech si kupujú menšie...
a ani mne sa nestalo ze by sa vyvliekol...ci to nebude tym, ze ich moc nepouzivam...
Chápe to niekto?
PS: stik
@Lachance no asi to bude tym ze sa kusa precenuju a potom si kupuju take jak pre byka
@Petra221992 dnes je mala sanca otehotniet, aj keby do teba napusti plnu davku.i Podla mna sa nemas coho obavat. A tie bolesti si si len vsugerovala..
Ale môže sa otehotnieť aj z tzv. Kvapôčok lásky, preto sa boji.
Ale ten pravopis, koniec
Sa bojí toho že otehotnie z "kvapôčok lásky" aj keď mali kondom? Asi som ju podcenil
Pokial viem spermie sa neuvolnia skor ako dojde k orgazmu a to co sa vyplavi pred tym je len vytok, aby sa lepsie klzalo. Jedine, ze by si dotycny pred tym honil alebo co a spermie by sa dostatocne nevyplavili.. Ja som takto fungoval rok a pol a nic sa nestalo, preto si myslim, ze su kapocky lasky hlupost.
@tommyhot čo je pravda ťažko povedat, ja som zase čítal, že aj to obsahuje spermie, a ja osobne by som neriskoval
A o tom tvojom vyše ročnom fungovaní sme sa už raz bavili, ja byť tvojou holkou, tak ti pekne vynadam, že myslíš len na seba (ako nič v zlom). Poznám mnohych, ktorí sa narodili práve kvôli "nepredvidavej nehode".
A nepredvidava nehoda neexistuje, to hovoria ludia len na ospravedlnenie svojej neschopnosti.
Ani pre mňa to neni s kondomami to pravé, ale myslim aj na to, čo ked sa len predsa niečo stane a my (ona!) si poserie život. Mimochodom moje dievča tiez neberie tabletky, ale používame pharmatex + plodné dni.
Je viac spôsobov ako sa chranit.
A je to v podstate jedno, ked si tak veríš, len tak dalej...
Btw sory za úprimnosť, ale čítal som si (poriadne) staršie fóra a tam si niekde písal že ty sám si bol "nechcené dieťa". Dufam, že som si ta nepoplietol. Už len z toho princípu by som to bral inak. Ale ako som už písal, je to tvoja vec
A vôbec o čom to tu je? O doťahovaní za slovíčka? Takých hrdinov, ktorým ide len o seba a svoje pohodlie jednoducho nemám rád a to už vies, tak je tato debata vlastne zbytočná.
Nie je to o hrdinstve, jednoducho som sa naucil neriesit co by bolo keby, pretoze to k nicomu nevedie. Prehru jednoducho nepripustam a mam z teba len pocit, ze mi takyto zivotny postoj zavidis, ked to mas potrebu stale pretriasat...
A áno, fakt ti mam čo závidieť, ked nemyslíš na budúcnosť (ci vlastne nie na budúcnosť svojej priateľky). Takto sa mozeme dohadovať donekonečna, takze len vela šťastia...
Nemyslim na buducnost svojej priatelky? Ved ju nikto nenutil milovat sa bez ochrany.. Mne sex nechybal.. A ak by si uz dala tabletky, tak by som jej ich platil..
A ano mas mi co zavidiet. Som o poznanie stastnejsi, ked nemusim riesit to, co by bolo keby.. Alebo aj ked ides von, tak riesis co by bolo, keby ta nahodou zrazilo auto? To potom vlastne cely zivot sedis doma a cakas kym umries aby sa ti nic nestalo, ci ako?
SI TEHOTNA! SI TEHOTNA! SI TEHOTNA!
fajn, uz mam radost
A nebuď smiešny, ešte by si vydržal čakať aj do svadby nie? a áno platil, to je teda pekná útecha, pritom by ti bolo jedno, ako to na nu vplýva, hlavne že ti da bez kondomu, tak ako ti bolo jedno, ci otehotnenie. (Ak neriešiš, viem, ale pre mna to neni silny argument).
Porovnávas neporovnatelne. Je rozdiel riskovať decko, ktoré by bolo záväzkom na 20 rokov a je rozdiel to čo si napísal ty.
Dobry gynekolog asi vie, co je najlepsie pre konkretnu zenu.. A aj antibiotika vplyvaju negativne na organizmus a predsa ich zere vacsina civilizovaneho sveta..
Ja berem zivot tak ako je, a nevytvaram zbytocne problemy tam kde nie su.. Ty to rob inak mne je to uplne jedno, ja som stastny a vyrovnany clovek..
ved hovorim, podla seba sudim teba este raz a naposledy. JA NIE SOM TY!
Viackrat som ta tu čítal, ako si písal, že si proti HAK. Ale ked sa jedna o tvoju priatelku je to zrazu celkom v poriadku...
Ja proti HAK urcite nie som a ani si nespominam, ze by som tu nieco take pisal. Negativne ucinky urcite ma, ale ktore tabletky nemaju (ja berem tabletky uz 3 roky a som tu zivy a zdravy)? Kazdopadne som si isty, ze proti HAK som tu nikdy neloboval..
No ved nic, uz som to chcel viackrat ukončiť, len ty neznesies aby si prehral, ci uz len na portáli pre 15ročných
Aspon si nevymyslaj. Keby to chces ukoncit, tak to ukoncis, ale tvoja jestinost ti to nedovoli Reagovat budem dovtedy, kym sa budes tvarit, ze vies lepsie, co je PRE MNA a moje okolie dobre, nez to viem ja sam
Tak ma ale nepresviedcaj o tom, že dlhodobý sex bez ochrany je spoľahlivy
dal som si na chuja chustku.
Lenze Zuzka pica uzka,
zostala jej v pici chustka..