Pretoze ste za zaregistrovali nedavno , profilovu fotku tu maju uzivatelia ktori su na Birdz aspon 250 dni
Proste registrovali ste svoj ucet v case ked uz na Birdz nastala chyba.
Napriklad ty ktori su na birdz aspon 2000 dni funguje funkcia blokovanie tak ako ma a to je ze ak si niekoho zablokujete nebudete vidiet na svojej nastenke jeho prispevky
@bitter ... dakujem, konecne nejake vysvetlenie cize teraz je to nastavene ze po tych 250 dnoch sa zacne zobrazovat, alebo je to proste bug a novi uzivatelia nemozu mat profilovku?
Na taketo zalezitosti by mali ale odpovedat spravcovia tejto stranky , ty vsak doteraz nevedia kde je chyba a preto nevedia odpovedat na otazku preco to nefunguje.
Toto forum je uz 8 v poradi kde sa uzivatelia pytaju na tu istu otazku
Vedel som že to nepomôže ale urobil som to , výsledok bol taký ako som očakával-- fotka nebola pridaná !--
Ty musíš pochopiť že tebe to funguje lebo ty si sa so svojim účtom registrovala už dávno , každý novy užívateľ ktorí sa tu zaregistruje si profilovú fotku proste nezmení , je to chyba Birdz a fungovať to začne až v tedy ak sa chyba odstráni do toho času si novy užívateľ fotku nezmení.
Takže je zbytočne skúšať nasledujúce veci ---- meniť formát fotky , zmenšovať ju atď.
Ale ak sa niekomu podari zmeniť fotku a je tu registrovaný menej ako 150 dni dám mu 200 EUR prevodom na účet , pravdaže o peniaze sa nemusím báť !
@25 @27
"Veronikacs sa regla ako 19 ročná dňa 22. júla 2014. Od vtedy ubehlo už 280 dní.."
:ehm:
tak to som tiež zvedavá,
úplný programovaco-databázový "ožíšek"
v čom to može byt..
a najma, jak sa to mohlo zmršit SAMEé od seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Proste registrovali ste svoj ucet v case ked uz na Birdz nastala chyba.
Napriklad ty ktori su na birdz aspon 2000 dni funguje funkcia blokovanie tak ako ma a to je ze ak si niekoho zablokujete nebudete vidiet na svojej nastenke jeho prispevky
Toto forum je uz 8 v poradi kde sa uzivatelia pytaju na tu istu otazku
To je iba vsimavost.
Staci si pozriet co spaja vsetkych uzivatelov co maju miesto profilovky otaznik --( je to datum registracie)
Pravdaze nemozem povedat ze admini uzivatelom nechceli pomoct, bohuzial tazko niekomu pomozes ak nevies kde je chyba .
Ale zaujimave ze funkcia blokovanie funguje bezchybne ! Stlacis X a uzivatel ktoreho zablokujes zmizne
zhorsi kvalitu
vsetko pojde jak ma
ale sympos na svoj vek, odkiaal?
ako píše @20 treba ju poriadne zmenšiť a potom ti pôjde aj ak si zaregistrovaný prvý deň
Vedel som že to nepomôže ale urobil som to , výsledok bol taký ako som očakával-- fotka nebola pridaná !--
Ty musíš pochopiť že tebe to funguje lebo ty si sa so svojim účtom registrovala už dávno , každý novy užívateľ ktorí sa tu zaregistruje si profilovú fotku proste nezmení , je to chyba Birdz a fungovať to začne až v tedy ak sa chyba odstráni do toho času si novy užívateľ fotku nezmení.
Takže je zbytočne skúšať nasledujúce veci ---- meniť formát fotky , zmenšovať ju atď.
Ale ak sa niekomu podari zmeniť fotku a je tu registrovaný menej ako 150 dni dám mu 200 EUR prevodom na účet , pravdaže o peniaze sa nemusím báť !
Prosim citaj s porozumenim
Ano si registrovana 280 dni , ak citas tieto slava presun sa na prispevok @6
Dakujem
@27
"Veronikacs sa regla ako 19 ročná dňa 22. júla 2014. Od vtedy ubehlo už 280 dní.."
:ehm:
tak to som tiež zvedavá,
úplný programovaco-databázový "ožíšek"
v čom to može byt..
a najma, jak sa to mohlo zmršit SAMEé od seba