S prichádzajúcim novým rokom začína ozajstné triedenie ľudí na tých, ktorí sú schopní a ochotní duchovného vývoja, a tých, ktorí sa upli na život pre vlastné hmotné výhody a nie sú ochotní sa ďalej duchovne vyvíjať. Behom roka 2008 až po
hahahaha stupajuci tlak svetla zakony stvorenia omg to mi ripomina toho psychopata M.S. ach jaj kedy sa konecne uvedomite? Ziaden koniec sveta nebude ale uz sa neviem dockat silvestra roku 2012 lebo to bude znamenat ze ste zas len tliachali a robili bububu pretoze ste mali malo veriacih = malo penazi do svojich vreciek
... nemám rád články podobného chrakteru ... ja chcem mať ešte ženu a deti a Cohenovský dom .... ... a ja budem žiť 150 rokov ... to fakt ... tak žiadny koniec sveta, nech sa nekoná ...
mohlo by uz prist obdobie, ked budeme moct dokazat vyuzit vacsie percento vlastneho mozgu... chcel by som vedet co by vtedy nastalo.. ake schopnosti by sme mali
toto predpovedali Mayovia myslim...sa mi zda... takze, je to trosku blbost ze co si ty nasiel pretoze Boh ako taky + Biblia este neexistovali..ide o to, ze oni predpovedali, ze v roku 2012 pride vesmirna konstalacia... a nieco sa stane... niektori si to vysvetluju takto, ini tym, ze pri apocalypsa.. nazory su rozne
rok 2012 si dobre zapamatam a kedykolvek sa mi niekedy v buducnosti bude niekto snazit nieco nahovorit o nejakej katastrofe alebo konci sveta alebo o hocicom inom, tak mu pripomeniem rok 2012, ake velke halo sa robilo okolo toho a ako sa nakoniec nic zvlastne nestalo...
mayovia boli inteligentny narod..nemyslim ze nastane koniec sveta, ale zastavam nazor ze nastane urcita vesmirna konstalacia a mohlo by sa ciastocne zmenit zmyslanie ludstva, spolocnosti..kazdu zmenu takehoto obdobia sprevadzala razna zmena v historii ludstva..myslim ze po roku 2012 sa budu menit vladne systemy, jednoducho svet bude fungovat inym sposobom, ale ako tak to nikto nevie
no jasne... koli tomuto clanku zacnem asi chodit do kostola a modlit sa ...
ja radsej verim vedcom ako nejakym poboznym ...
podla vedcov dojde k prepolovaniu zeme... takze tam kde je teraz juh bude sever a naopak... v minulosti sa to uz vraj zopakovalo niekolko krat. Uz teraz zistili ze gravitacne pole slabne a zacina sa to pomaly otacat... ale koniec sveta nebude
@0 no neviem,ale ked mam odpovedat v tvojom style...tak pokial viem,tak nostradamus predpovedal buducnost az do roku 3000...tak aky koniec sveta v 2012???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
človek aby dostal z toho nejaké hemeroidy
skús povedať nie
... nemám rád články podobného chrakteru ... ja chcem mať ešte ženu a deti a Cohenovský dom .... ... a ja budem žiť 150 rokov ... to fakt ... tak žiadny koniec sveta, nech sa nekoná ...
tak uz sa to zas posunulo?? och joj.. takymto sposobom hadam ten koniec sveta asi nikdy ani nepride
ja radsej verim vedcom ako nejakym poboznym ...
podla vedcov dojde k prepolovaniu zeme... takze tam kde je teraz juh bude sever a naopak... v minulosti sa to uz vraj zopakovalo niekolko krat. Uz teraz zistili ze gravitacne pole slabne a zacina sa to pomaly otacat... ale koniec sveta nebude