Ak by nás jedného dna oslobodili, čo je prvé miesto kam by ste išli? Nejaký výlet, wellness, turistika, dovolenka či uz na sr alebo v zahraničí, krčma, obľúbený bordel, kebab, pizza, kino, kamaráti alebo rodina s ktorými ste nemohli byť...?
No hned budem bezat ku rodicom. V garazi mi stoji projektove auto a uz sa nemozem dockat ked za znova ponorim pod kufor
Potom budem bezat do Brna do skoly aby som dohnal strateny rok :/
@sajzousko ale ziadny zazrak. Stare Volvo S40. Bolo to moje prve auto a bolo mi luto ho predat tak som sa pustil do oprav. Este pred lockdownom som stihol porobit prednu napravu, teraz pojde zadna. Ak vsetko dobre dopadne tak ked s nim skoncim tak bude ako nove
za mladou dobre zasukat a potom by som na ceste domov odbocil pri lese by som vystupil siel by som niekolko hodin na najvizsi kopec v okoli a tam by som sa pri vychode slnka podrezal len neviem ci by stacilo pozdlzne ruku alebo krk cez tepnu
ja neviem, mne tak chyba sloboda, ze asi by som isla len tak do centra a sadala do jedneho kafe za druhym isla do kina, na obed, len tak si sadnut medzi haldu ludi na streetfood park pred starou trznicou, samozrejme so vsetkymi kamosmi na vino, s frajerom na wellness, do prace konecne sa spoznat s novymi kolegami snad po roku .... je to sialene, co sa to tu udialo.
Ak by bol december, tak do Viedne pred Rathaus sa korčuľovať. Inak na plaváreň by som tież rada išla. A hlavne by som išla za babkou bez toho hlúpeho rúška.
moja prvá cesta bude do chrámu Božieho, prijať sviatosti, ktoré sú tak prepotrebné pre dušu človeka...
kto neverí v Boha, nikdy nepochopí...
to iba dnešná liberálna spoločnosť, ktorá legalizuje hriech vo veľkom, si myslí, že človek sa naje cez sklo ak uvidí vo výklade klobásky...
dobrú chuť a pevné zdravie...
fitko! a pôjdem na aerial a PD a na jumping a do sauny! a na brunch, vysedávať nad kávou a wafflami a ku kaderníčke a kozmetičke! a do Bratislavy pozrieť tatka
nemôžem sa dočkaaať!
išla by som konečne na Slovensko a videla rodinu, kamarátov. Niektorých som nevidela roky :/ a potom asi do hôr na turistiku. Do obľúbenej reštaurácie a tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Potom budem bezat do Brna do skoly aby som dohnal strateny rok :/
chodim do prace, chodim do obchdou, chodim von, stretavam sa s ľudmi,
čo viac by som potreboval?
kto neverí v Boha, nikdy nepochopí...
to iba dnešná liberálna spoločnosť, ktorá legalizuje hriech vo veľkom, si myslí, že človek sa naje cez sklo ak uvidí vo výklade klobásky...
dobrú chuť a pevné zdravie...
ale asi skor za willbe
nemôžem sa dočkaaať!
Och a za segrou pojdem do Brna.
A hlavne pojdem konecne domov za maminou a starkou bez toho aby som sa nemusela stresovat s testami.
Ale inak asi do RK pôjdem ako prvé