@konfliktacka - jedinu vybornu vec som tu nevidel, co by @zopsahlava napisala... deturence moje, vymente si ICQčka a tam si zvysujte EGO jedna druhej... mna to absolutne netrapi a verim, ze ostatnim to tiez dvakrat nazor na svet nezmeni
@21 ja neviem co je forum ani ma to netrapi....ja som to pochobila tak ze toto je diskusia a v nej sa diskutuje o niecom a v tomto pripade je to punkrock
@25 ako to co niektore deti povazuju za punkrok je fakt sila... tak daj niaku, nech sa zasmejeme samozrejme ze zona-A, Konflikt a podobne undergroundove čuranice tam nepatria
Po prvé,táto diskusia je ozaj hlúpa,preto si radšej prečítajte nejaké tie pravidlá než niečo nabudúce urobíte (či vy ako punkáči nijaké neberiete? ) Po druhé, @0majlo0 to,že punkrock vznikol i zanikol s Ramones je blbost,inak by sa asi dalej punková scéna nevyvíjala do takej velkosti ako sa vyvinula,a áno aj dnes je ešte pár fajn kapiel,ktoré hrajú dobrý punkrock,taký aký má byt (Šanov 1,NVU,SPS,Davovka,Zhoda náhod,Visací zámek,HNF,KSS, V.T.Marvin,Volant...) a to spomínam len české a slovenské kapely. Kapely ako konflikt,Zona A či rybičky 48 možem o..bat.
@42 ak bude tvoja kazda reakcia na niekoho normalny nazor: dajaky/a si mudry/a nemyslis?
tak potom naozaj nema zmysel sa s vami bavit...
uz vidim ake ste vy dve velke punkrockerky...
kolko ho pocuvate? tak maximalne pol roka tipujem a teraz sa tu idete verejne chvalit ty, ze ste ako milujete punkrock, aby ste boli "IN", pri tom je to kazdemu maximalne ukradnute... takze deti uvedomte sa a tie svoje sracky si pocuvajte niekde doma v pivnici, alebo v garazi, tak, aby o tom svet radsej nevedel....alebo aspon minimalne birdz
Už tu bolo aj "Punk je môj život" aj "anarchia forever" aj "punk rok sa narodil aj umrel s ramones" ... Ešte jeden taký pekný hlod a ten punk už hádam fakt umrie ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
@17 tak potom tam malo byť napísane napr. čo si vy myslíte o punkrocku.. alebo proste v diskusii by mala byť otazka....
pokial viem, hore je napisane ze :"ako sa spiewa w super skladbe od konfliktu ...zbožnujem punk..anarchia 4eweeeer!!!
PUNKROCK TO JE MOJA WIERA,ZOPSAHLAVA NEUMIERA!!!!!!"
to je oznamovacia veta, pokial viem... a forum je co? otazky&odpovede
@21 no dobre dobre sak ma nemusis zabit zato
punkrok sa zrodil aj umrel s Ramones, takze uz sa dodiskutovalo
@24 no tak to si len ty myslis
@29 keby kazda kapela hrala to co Bad Religion, tak je na svete viac punkrockovych kapiel nez ciganov
@37 ta ked si taky mudry ta mi powec jak sa to da zrusit
tak potom naozaj nema zmysel sa s vami bavit...
uz vidim ake ste vy dve velke punkrockerky...
kolko ho pocuvate? tak maximalne pol roka tipujem a teraz sa tu idete verejne chvalit ty, ze ste ako milujete punkrock, aby ste boli "IN", pri tom je to kazdemu maximalne ukradnute... takze deti uvedomte sa a tie svoje sracky si pocuvajte niekde doma v pivnici, alebo v garazi, tak, aby o tom svet radsej nevedel....alebo aspon minimalne birdz
Už tu bolo aj "Punk je môj život" aj "anarchia forever" aj "punk rok sa narodil aj umrel s ramones" ... Ešte jeden taký pekný hlod a ten punk už hádam fakt umrie ...