videli ste???..ako podla mňa neuveriteľne silný, šokujúci a pravdivý príbeh... Requiem for a dream patrí medzi to najlepšie, čo som kedy zažila. Tento film sa nepozerá...on sa prežíva.
kto nevidel tak vrelo odporúčam..
no suhlasim ze je to naozaj uzasny film...hoci je to ta klasicka tema o drogach ale takto spracovanu som ju este nevidela nikde...proste pribeh o ludoch aky naozaj su a co s nimi robi zavislot. no proste to musite vidiet!
jj... velmi dobre spracovaný, konecne film, ktorý nie komercný a gycovy.. reziser je genius.. doslova manipuluje s divakom. urcený pre narocneho divaka.. ale vynikajuci.. a jared leto v hlavnej ulohe - zatial jeho asi najlepsi filmovy vykon
@0 to až teraz si videla, že je táto téme medzi novými? d. aronofsky ma len dobre filmy...odporucam aj pí, či The Fountain, toť moje najobľúbenejšie...
na dosiahnutie potrebneho ucinku odporucam pozerat osamote v neskorych nocnych hodinach, rozhodne na zabavnom vecierku plnom ukencanych kamosov videl som ho aspon sestkrat a tiez sa trochu inkak divam na zivot...mam depku uz len ked pocujem to nechtne "máme vítěze!":/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@11 kto je autorom knihy?
@12 Fontana bola moc hlbokomyselna
@24 detto