ja by som s tým v podstate nemal problém, ale z nejakého dôvodu sa viem pozerať len na jedno oko a neviem si vybrať ktoré, tak chvíľu kukám na jedno, potom na druhé, potom zas na to prvé a potom nad tým začnem premýšľať a potom už sa musím pozrieť inde
@EFYKS tak dlhodobo sa uprene nikomu nepozerám do očí, a celkovo by aj mne bolo nepríjemné ak by počas celého rozhovoru by mi niekto vkuse pozeral do očí
prosto je to čudné podľa mňa a dokázal by som to, ale nevidím dôvod
veď pozerám na človeka to hej, ale nie do očí vkuse
Neskutočne veľký. A to ani nerozprávam ja len mne niekto niečo hovorí pozriem mu do očí a hneď inde Kamoška tak so mnou rozprávala a som furt uhol pohľadom a par krat som sa šiel pozrieť na nohy a ona furt len "hore sa pozeraj" a učiteľom už vôbec jak sa na mňa pozrú ta sa len usmejem a pozerám inam
príde mi to normálne sa s niekým rozprávať a dívať sa mu do oči.
nepozerám sa ak niečo robím, alebo som sústredený na niečo iné a sa rozprávame viacerí , ale vždy je tam najprv ten očný kontakt aby vedel, že sa bavím s ním..
podla toho s kym.. je tam ista hranica, kedy sme si s tym clovekom uz natolko blizki ze mi to nerobi vobec problem a neuvazujem o tom, ale do toho bodu mi to robi velky problem a neustale nad tym premyslam. ze kam sa teraz pozerat atd a potom sa napr nesustredim na rozhovor
a stane s ami hocikedy ze sa ten clovek otoci za seba co tam je ked zanho stale pozeram
nie, teda áno, teda, tak trochu... osobne s tým problém nemám, ale keď si uvedomím že už nejakú dobu nepretržite tomu druhému pozerám do očí, a spomeniem si že väčšine ľudí je to nepríjemné, keď je to dlhšiu dobu, tak na chvíľu uhnem pohľadom aby som im dal šancu "si odpočinúť"
Kedy ako, komu ako, ale nesnažím sa veľlmi dlho, potom väčšinou prestanem vnímať rozhovor. No a spravidla u opačného pohlavia sa dívam menej
Tiež nemám rada, keď sa niekto moc pozerá, potom som nervózna, ale zas, mám kamošku, ktorá sa NIKDY nepozerá do očí keď s ňou hovorím, a príde mi to strašne divné/neslušné, akoby nemala záujem sa rozprávať
vlastne robi....donedavna to bolo preto ze som bola jebnuta, teraz preto ze ked sa na niekoho dlhsie pozeram zacnem si v suvislosti s jeho tvarou predstavovat vseliake veci a mam chut sa strasne rehotat, co je vlastne v podstate ten isty dôvod-.-
rozptyluje ma to, stracam nit myslienok, lebo tie nevznikaju pri pohlade na neho ale skor v suvislosti s udalostami, vacsim okolim a mozno niecim v buducnosti
Ja s tým nemám žiadny problém, práve naopak, ale niektorým ľuďom to vadí, ako keby som im tým pozeraním do očí narušovala súkromie, alebo dačo :ehm: niekedy to robím iba, aby som toho niekoho vytočila ale najdivnejšie je to,keĎ sa snažím vnímať učiteľku a pozerám sa jaj do očí a potom z toho máme obe divný pocit... zvláštne, ale stáva sa mi to len pri jednom, či dvoch učiteľoch.
Napadá ma v tejto súvislosti, že sme sa v lete hrával s kamarátmi, že kto dlhšie neuhne poh+adom a väčšinou som vyhrala :-S mám veľké oči :happy:
väčšinou sa nepozeram... ale keď vidim že mi pozera stale len do očí(a neželam si to) tak mu začnem tiež pozerať do očí ale tak uprene aby prestal pozerať do mojich
mne to problem nerobí lebo tým urýchlim debilné rozhovory. mne sa nikdo nechce dlho pozerat do oci (ani moja mama to dlho nedokaze ) a ked som sa na to minule brata spýtala tak povedal že mam zvlastne oci a ze vyzeraju desivo ked sa uprene pozeram. mam svoj osobný urychlovac rozhovorou
Ja to mám tak, že keď na to nemyslím, tak sa do oči môžem pozerať stále, ale keď myslím na to, že tej osobe sa pozerám do očí, tak stále odvraciam zrak..Až mi to je niekedy trápne
mne robí problém vôbec sa pozerať ľuďom do očí, dokonca keď vidím, že sa môj vlastný priateľ na mňa dlho pozerá, tak sa schovávam.. neviem zniesť cudzí pohľad, ale snažím sa to meniť, ale pri 95% prípadoch mi to nejde.. ale aspoň si to už uvedomujem a dokážem ľudí na to upozorniť, že to nie je ich chyba, ale moja
Veru lebo ja ke´d sa pozerám nejakej žene pri rozhovore do oči tak nastane flirt a po flirte jazýčkova a už sa potom nepozeráme do oči ale na iné časti tela ktoré si chcem uchvátiť pre seba...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
ja že som sama taký debil
prosto je to čudné podľa mňa a dokázal by som to, ale nevidím dôvod
veď pozerám na človeka to hej, ale nie do očí vkuse
odvtedy sa bojim babam kukat na usta
došla som na to, že možno sa viem pozerať len do hnedých očí, ale príde mi to divné
lenže ja mám radšej modré :-S
nepozerám sa ak niečo robím, alebo som sústredený na niečo iné a sa rozprávame viacerí , ale vždy je tam najprv ten očný kontakt aby vedel, že sa bavím s ním..
a stane s ami hocikedy ze sa ten clovek otoci za seba co tam je ked zanho stale pozeram
musím človeka dlhšie poznať a mať s ním nejaký vzťah aby som sa vydržala dlho pozerať.
Tiež nemám rada, keď sa niekto moc pozerá, potom som nervózna, ale zas, mám kamošku, ktorá sa NIKDY nepozerá do očí keď s ňou hovorím, a príde mi to strašne divné/neslušné, akoby nemala záujem sa rozprávať
Napadá ma v tejto súvislosti, že sme sa v lete hrával s kamarátmi, že kto dlhšie neuhne poh+adom a väčšinou som vyhrala :-S mám veľké oči :happy: