A podotazka: ak vám váš vlastné voňajú, stalo sa vám už, že ste si fukli a tešili sa z následného smradu, ale potom sa ukázalo, že naraz s vami si tam prdol aj volakto iný?
@fukaj ďakujem za názor, ale tvoj beriem s rezervou, lebo tu sa bavíme o vdychovani a ty si odborník cez fúkanie ale ak je to odborník cez fukanie (bez dlzna), tak práveže tvoj názor je smerodajný...tak neveim
@thinkaboutjustice však hej, kokos, úplne sa divím. Podľa mňa to zas nie je až taká ošemetná téma...
Ale doposiaľ výsledky hovoria, že 100% hlasujúcich birdzov ľúbi vôňu vlastného prdu
Spolubydla odkazuje, ze niektore jej prdy su take skandalozne, ze je zo seba znechutena ale ze zase niektore voni hezky. A z cudzich prdov jej dokaze prist niekedy az fyzicky zle a napnut ju na vracanie, takze tie jej ziadnu radost nerobia.
ja som napríklad spozorovala, že bežne ak si prdnem ticháča, tak nesmrdí.. vlastne bežne ani veľmi neprdím, ale keď idem na záchod občas to len tak zasyčí.. že ssss, bez žiadnej arómy, ale keď som nervózna, tak prdím dosť veľa ticháčov a úplne mega smrad... (akože to si vážne nerobím srandu) už na gympli pred písomkou z matiky sa mi to stávalo... kedysi som sa nenápadne vytratila, ale potom som sa tvárila akože nič necítim.... a priznám sa, že ak si doma prdnem, občas si priložím ruku k zadku a potom privoniam a priznám aj to, že svoje prdy mi celkom voňajú. Niekedy aj identifikujem zápach - ahá, to sú tie vajcia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
@kakofonicka aj ty zahlasuj, veď to nie je zas až taká chulostiva otázka
Ale doposiaľ výsledky hovoria, že 100% hlasujúcich birdzov ľúbi vôňu vlastného prdu
hľa, tupky o tom podavaju spravu
» m.topky.sk/cl/13/1410665/V...