Rozložia sa silikónové implantáty v hrobe? po koľkých rokoch? :D
Nudím sa, nemám ešte nijaký retardovaný blog ani status a napadlo ma, že koľko môže trvať niekomu po smrti, kým sa mu rozložia jeho(jej) silikónové implantáty. Bude to trvať dlhšie alebo kratšie ako kosti?
@denisska neviem jednoducho nás to učili, že musia. Do niekoľkých hodín. ´Ževraj ťa s tým nemôžu pochovať ani spáliť. Kamarátka ich má a nosí so sebou taký papier, že ich má, resp. kartičku. Aby o tom prípadne vedeli.
Trošku pomimo, ale prsné implantáty sa majú meniť po 15 rokoch. Ak po 15 rokoch pacientka nemá peniaze alebo jej zdravotný stav neumožňuje podstúpiť operáciu, čo s ňou..?
@narazuvzdornaa ja si myslim ze by bolo nefer si pytat potom kes za nove cecky.. to je chyba firmy nie jej ze si ich musi dat vymenit.. preto si myslim ze by to malo byt free, ale nemam to nikde overene
@johnyhowie nie že by som sa v tom nejak vyznal, ale vzhľadom na to že silikón je pomerne inertná látka, tak by som tipoval že vydrží dlhšie ako kos... blbosť. kosti vedia vydržať tisícky rokov.... bl... NEVIEM.
(after 2 minutes)
nie. "Silicone will outlast any carbon-based lifeforms"
(p.s. to s googlom na konci tentoraz výnimočne nebolo vypindanie že "vygoogli si", pretože mi to prišlo ako zaujímavá otázka, takže som rád že ma niečo/niekto doviedlo k tomu nad ňou rozmýšľať a googliť)
@midnight nj, aj ja som si to pozeral a máš pravdu, silikón vydrží viac ako bežný plast, ale záleží aj od druhu silikónu. Keď som si vygooglil chem väzbu, zistil som, že tam je dusík, takže by to malo byť relatívne dosť stabilné, čo sedí s faktom, že za prirodzených podmienok sa silikón nerozkladá (teplo, tlak, extrémne kyslé alebo zásadité prostredie by ho rozložiť mali)
PS: znie to trošku (viac) odborne ale snáď to niekto prežije... začalo ma to zaujímať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
samozrejme, že si ťa vezmem zlatko
(after 2 minutes)
nie. "Silicone will outlast any carbon-based lifeforms"
» www.realself.com/question/happen...
» answers.yahoo.com/question/index?...
ak som správne pochopil, silikónové zlúčeniny sa za normálnych podmienok nerozkladajú prakticky vôbec, čiže prežijú aj zem.
google, bitches, it works!
teda ak sa nemýlim
PS: znie to trošku (viac) odborne ale snáď to niekto prežije... začalo ma to zaujímať
ale @sajuri007 spomínala, že vraj sa údajne po smrti vyberajú, neviem, čo je na tom pravdy
PS: chcel by som vidieť výraz archeológa, keď nájde niekde implantáty
@narazuvzdorna haló! Kto pozná účinky prešlých silikónov na neoperovateľného človeka?
Tieto sa budú rozkladať miliardu rokov.