Jasne stale budgeting, setrenie penazi, v buducnosti nejake investicie, terapeut, nove vlasy, nove zuby ....nedavmo prestahovanie sa do inej krajiny a zmena dlhodobeho zamestnania
@lawey neviem či to bude možné v najbližších rokoch. presťahovanie sa do inej krajiny, jaj.... epidémia v celom svete. ja by som osobne neriskoval pokiaľ vyslovene človek naozaj že nehladuje. veľmi smutné. obdivujem hlboko ľudí, čo to dokážu... ja som to nedokázal. zatiaľ.
ale hej, nedávno zmena školy, ktorá ma nebavila, zmena práce za perspektívnejšiu, do budúcna sa plánujem sťahovať na západ.
aj v minulosti som porobila veľa pomerne dramatických (hlavne lifestylových a vzťahových) zmien a neľutujem žiadnu, treba to, aby sa človek niekam posunul.
Každý deň rozmýšľam nad tým, aké by bolo dobré, keby som sa konečne vydala na fit život plný pohybu a zdravého jedla, že o koľko by som sa cítila lepšie vo svojom tele, ale nie, jednoducho to nejde..
ja som taký ten typ človeka, ktorý má potrebu odvšadiaľ utekať vydržím dva-tri roky a stačí dokonca som musela zmeniť aj strednú školu, lebo proste 4 roky na jednom mieste pre mňa bola úplne nočná mora
a teraz sa chcem presťahovať do iného mesta, lebo toho kde bývam, už mám plné zuby už som tu dlho ale prácu si chcem nechať, lebo nič lepšie od tohto už nenájdem a kľudne budem každé dva-tri roky dochádzať z iného mesta
Vsetko co som mala na to do liste od 10 rokov som si splnila. Uz len ostava najst si bohateho muza vdovca, co ma deti ktore su starsie odomna a cestovat po svete a usadit sa v karibiku, pit pina colady a fajcit specicky pri zapade slnka. To mam v plane od 17 a mala by som to zrealizovat tento rok.... A vsetky take veci, ze zivot a skola v zahranici, byvanie s kamoskami, kupa bytu, vysnena praca a zivot do 30 uz mam tak uz len tento bod. Este naucit sa lozit a wakeboardovat
áno, odísť do zahraničia, napísať knihu (autobio), začať podnikať, spraviť si externe psychológiu alebo fyzioterapiu, okrem vlastných detí (ktoré chcem určite) si aj adoptovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Jediné čo mi už teraz zostáva je zarobiť naozaj veľa peňazí, také množstvo s ktorým prichádza moc ovplyvňovať verejné dianie.
ale hej, nedávno zmena školy, ktorá ma nebavila, zmena práce za perspektívnejšiu, do budúcna sa plánujem sťahovať na západ.
aj v minulosti som porobila veľa pomerne dramatických (hlavne lifestylových a vzťahových) zmien a neľutujem žiadnu, treba to, aby sa človek niekam posunul.
A také tie drobné prebiehajú dlhodobo
podam vypoved
odstahujem za
ukoncim svoj zivot
urobim si druhu VS
zacnem podnikat
Atd atd, toto su moje normalne kazdodenne uvahy ja citim velku potrebu odist odvsadial, kde mi vadi iste mnozstvo veic
@narazuvzdornaa lol D vo vela tvojich prispevkoch sa nachadzam
a teraz sa chcem presťahovať do iného mesta, lebo toho kde bývam, už mám plné zuby už som tu dlho ale prácu si chcem nechať, lebo nič lepšie od tohto už nenájdem a kľudne budem každé dva-tri roky dochádzať z iného mesta