Ja síce nerozprávam...teda aspoň sa mi ešte frajer nesťažoval...ale dnes som ho strašne kopla do nohy keď sa mi snívalo že ma naháňal veľký chlpatý pavúk a ja som si ho chcela striasť z nohy:-!
ako kedy ..ale minule som bol tak na 90% ve spanku a 10% som "bdiel" a sestra akurat išla spat a ja som do nej začal pi*ovat a nevedel som sa vykokktat asi 10 sekund som sa jej snažil volačo povedat ale nešlo to xD
ja si pamätám že brat raz po sebe videl 2 diely Vreskotu a potom zo spánku kričal. a ja som ževraj zabíjala komára po izbe v noci a ráno som o tom vôbec nevedela
my to mame na izbe na intraku veselo v noci: ja vraj hovorim zo sna, spolubyvajuca1 chrape ako drevorubac, spolubyvajuca2mlaska a skripe zubami a spolubyvajuca3.... ona je ticho, ale pri takom nocnom koncerte je aj to rusive
A vraj jedna holka na intraku spievala zo sna "Like a viiiiiirgiiiin..." a ina hovorila po arabsky (ma taky seminar)
moj brat raz hovoril take blbosti ale som mu nerozumela a potom sa postavil zobral si hokejku a zacal odomykat vchodove dvere chcel ist hrat hokej v pyzame!!!
aj ja rozpravam, ale samozrjeme same nesuvisle veci
len sa bojim obcas aby som aj cosik neprezradila co nechcem povedat, lebo sa mi snivaju predsa len veci, na ktore cez den nemam cas mysliet a tak na ne ,,myslim,, v noci... ach jaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ja som jeden cas nadavala zo sna jednej ucitelke, lebo som ju nenavidela
A vraj jedna holka na intraku spievala zo sna "Like a viiiiiirgiiiin..." a ina hovorila po arabsky (ma taky seminar)
@17 tak to máte veselé
len sa bojim obcas aby som aj cosik neprezradila co nechcem povedat, lebo sa mi snivaju predsa len veci, na ktore cez den nemam cas mysliet a tak na ne ,,myslim,, v noci... ach jaj