Leteli ste niekedy Ryanairom? Hlavne tento rok ma zaujíma. Ako to prebieha s tou príručnou batožinou keď sa nezakúpi Priority? Ako sa vám celkovo letelo touto spoločnosťou?
letel som neraz, aj tento rok parkrat. s prirucnou je to tak, ze ti ju mozu zobrat do podpalubia, ak nemas priority - ale nie vzdy to robia, a ked hej, tak skor s takymi kufrikmi a toto - ak mas rubdzak, tak ta nahaju tak zrejme :D a letelo sa mi tak no...ziadna slava, ale ucel splni :D
No ak si ideš teraz už od septembra kúpiť letenky s nimi, tak ti sú figu platné naše skúsenosti, lebo odteraz na každú rezerváciu platia nové podmienky (to jest už len 1 ks batožiny, a to 40x20x25 cm)
Ak už máš kúpené letenky, tak záleží na tom, kedy budeš letieť, ak od novembra, tak tiež môžeš mať len tú 1 príručku. Ak je odlet do konca októbra, tak máš klasicky 2 príručné a pri gate ti väčšiu označia a pôjde do podpalubia, inak všetko po starom
hrá sa, že má 2 roky
Oostende - Kappelmeister Birdzu
na kratke trasy pohoda... tym myslim tak hodinu az dve max, ak mas velmi dlhe nohy, tak aj hodina bude dost (: proste Boeing 737 prerobeny na lietajuci autobus... (: inak plati @3
hrá sa, že má 1 rok
Tam kde lisky davaju dobru noc
Naposledy som letela vo štvrtok , príručná batožina 10 kg , ktorú ti vezmú pred vstupom do lietadla ... ďalšiu od nej menšiu môžeš vziať na palubu lietadla .. Ja som mala of course dva malé (kabelku,plecacik) :D a nič ;)
Názory k téme
32 ročný muž
konské-e zuby
a letelo sa mi tak no...ziadna slava, ale ucel splni :D
22 ročné dievča
Londýnčanka
Čo sa spoločnosti týka tak ake laxne také vzácne. Čo viac k tomu dodať (rofl)
23 ročné dievča
Co doma
Ak už máš kúpené letenky, tak záleží na tom, kedy budeš letieť, ak od novembra, tak tiež môžeš mať len tú 1 príručku. Ak je odlet do konca októbra, tak máš klasicky 2 príručné a pri gate ti väčšiu označia a pôjde do podpalubia, inak všetko po starom
21 ročný chalan
stále niekde inde
Ďakujem
hrá sa, že má 2 roky
Oostende - Kappelmeister Birdzu
hrá sa, že má 1 rok
Tam kde lisky davaju dobru noc
Ja som mala of course dva malé (kabelku,plecacik) :D a nič ;)