@camilla vidno, že si v Košiciach nikdy nebola.. že žiadna príroda.. všade kde sa len pozrieš sú lesy a nádherné vrchy+hornád a jazierka...a aj športovo vyžiť sa môžeš na hrádzi či v mnohých našich lesoparkoch...a k tomu je tu všade kopec zábavy a dobroprajní ľudia, ktorí ti pomôžu..
@camilla ako si sa vyznáš, aj keď si tu nikdy nebola ti poviem.. normálne ma dostávaš do "popuku"...že mizerné ovzdušie... OK, nie sú to tatry, ale i tak je to lepšie ako nejaká dedina (nemám nič proti dedinám!) ktorou denne prejde nespočetné množstvo kamiónov....
@camilla a kde konkrétne, ak sa smiem spýtať.. lebo ak Košice takto vidíš, nemohla si byť ani na Jazere, Alpinke, Aničke či iných krásne zelených miestach..
a ovzdušie je zlé všade....je to smutné no je to tak...vzduch cirkuluje, nestojí na mieste...takže sa k nám dostanú aj škodliviny z továrni, ktoré sú od nás vzdialené stovky kilometrov....
ja tvrdim ze kosicania neznaju co vychod ...pravy vychod mas az za slanskymi vrchmi .... , čiže Michalovce napr mozu byt ...kosice neznasam ....a este to ich že šrac ,...boha sak sa mi z toho robi zle
@nathalicatko na žiadnej Alpínke ani Aničke som nebola, no proste si myslím že pri veľkom meste je ten vzduch určite horší ako napríklad na samotke pri hore, kde bývam ja ! ale každý ma svoj názor, možno si myslíš že žiť tam je zdraviu vyhovujúce... nikto ti to neberie
@ladypiskoot .... hej gadžo ? ... ja som 100x viac vychodnar jak ty ... vy kosicania ani neviete ci ste vychodnari , madari , slovaci abo co vobec ste ..., prava vychodnarka nikdy nenazve chlapca že je šrac ....
@camilla no vidíš.... nemôžeš súdiť život v Košiciach podľa toho, že ak ideš po ceste narazíš na samé budovy.. ono je tu mnoho hnusných, ale aj nádherných miest...
tak to máš úžasné! možno to vyznelo tak, že som posadnutá mestom, ale ver mi...Tatry a Liptov sú mojím druhým domov.. do roka som tam viackrát, nakoľko milujem hory a turistiku..
prrr! nikdy som nepovedala, že život tu, je zdraviu vyhovujúci...len tvrdím, že ma nezabije..
@strommen2428 bože každý regióon má nejaké to svoje náárečieee... tak čo tu trz zo seba robíííš???.. jedno vyjebané slovo a už nenáávidííš košice??? uvedom sa trošku moj zlaty
@ladypiskoot ...dobre , proste my praví vychodnari , nikdy nebudeme mat vo svojom nareci alebo slangu nic z madarciny .... a dost ma zaskocili tie moznosti ...ze vychod ...ze Kosice ...co ti jebe .... ten kto zakladal tuto anketu urcite este nikdy na naozajstnom vychode nebol ...neviem ci teraz toto pochopis, ale ...kazde mesto by malo byt len take dobre ake dobre moze byt ... lepsie mi vyhovuju mesta tak do 40000 obyv ..vsade mas blizko , mas tam co potrebujes , nie jak kosice a blava ...idu sa hrat na velkomesta ..no pritom od velkomiest maju tak daleko jak ma kosican od vychodnara ....a taj jak napisal kolega @piter09 , ...padaj radsej na pokec
@ladypiskoot ... aha uz vidim , ty si zalozila anketu , nuz necudujem sa .... a ten tvoj vyrok ...bardejov je tiez vychod cize kosice ...dievca preber sa ...piča maďarská
je to divné ale ja sa dokonca bojím východnejšie od mesta aj cestovať neviem prečo, keď idem smerom na západ cítim sa bezpečnejšie a ak idem smerom na východ tak už si ani nepripadám ako na Slovensku je to hlúpe ale čo už
@strommen2428 choď si nadáávať na svoju matku ty vyjebanec a nemiešaj sa tu do toho.. ani piča nevieee odkial si a či si už vôbec niekedy v tu košiciach bol...lebo z toho vidláákova --tam kdesi ďaleko-- tu určite ani autobusy nechodia....
@ladypiskoot ... predstav si ze som v bazmek city bol od minuleho septembra ... teraz nastastie k vam nezavitam aspon 3 mesiace ...a je to pre moju psychiku velka ulava ...
ozaj a k otázke... bol som len v BA, ale strašne by som sa chcel ísť pozrieť do KE lebo je tam vraj pekne a aj vychodniarky pozrieť ale škoda že to je tak ďaleko.. typujem takých 5-6 hodín minimálne
aj vychod, aj zapad. oboje mi vyhovuje. kazde nejak inak, ale vsade sa da dobre zit.
@ladypiskoot si dokazom toho, ze nezalezi, ci je to vychod, ci zapad, sever, juh.... lebo VSADE sa najdu taki debilni ludia ako si ty. a takto slusne sa vyjadrujes aj pred rodicmi? (recnicka otazka)
@strommen2428 uz chapem, ze preco si zalozil tu diskusiu o nieco vyssie. a v tomto pripade s tebou uplne suhlasim (ach)
Každé mesto je pre niečo dobré.a každý vidí to dobré práve na tom svojom. ale taká je väčšina slovenských ľudí.a potom tu človek musí čítať hádky kto z koho... ale to nie je o mieste, to je o nás... mala som isté obdobie kedy som vôbec nemusela BA. a po čase som tam spoznala pá ľudí, pár miest a mám v pláne sa tam niekedy možno aj presťahovať. Teraz nerozumiem ako toľko ľudí na východe nenávidí Bratislavu a aký majú ma to dôvod..
@onconnue oni to pojali este horsie , vzdy to je len bratislava vs celý východ.. ale zabúdajú že západ , to je aj trenčín , trnava , nitra , kopu dalších...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
109 komentov
a inac zbytocna anketa lebo kazdy vie ,ze vychod je najsamlepsi...blavaci sice budu tvrdit opak ale to su len komplexy
a ovzdušie je zlé všade....je to smutné no je to tak...vzduch cirkuluje, nestojí na mieste...takže sa k nám dostanú aj škodliviny z továrni, ktoré sú od nás vzdialené stovky kilometrov....
@ladypiskoot takze kto je viac na vychod je gadzo a kto je viac na zapad uz tiez nie je pre teba dobry?
bez radsej na pokec
tak to máš úžasné! možno to vyznelo tak, že som posadnutá mestom, ale ver mi...Tatry a Liptov sú mojím druhým domov.. do roka som tam viackrát, nakoľko milujem hory a turistiku..
prrr! nikdy som nepovedala, že život tu, je zdraviu vyhovujúci...len tvrdím, že ma nezabije..
@33 suhlasim
A k téme, na vychodze je lepši a su tu i lepše ľudze jak u tej porantanej Bratislave, dze i tak sami nemec abo vychodňar
@50 presne takto sa správa typicka bratislavska pipinka....blahoželam
a @ladypiskoot ty si tak pripicene decko podla toho co tu citam ze to az pekne neni
BA ma neláka
@ladypiskoot si dokazom toho, ze nezalezi, ci je to vychod, ci zapad, sever, juh.... lebo VSADE sa najdu taki debilni ludia ako si ty. a takto slusne sa vyjadrujes aj pred rodicmi? (recnicka otazka)
@strommen2428 uz chapem, ze preco si zalozil tu diskusiu o nieco vyssie. a v tomto pripade s tebou uplne suhlasim (ach)
toľko som chcela =D
východ najsamlepšejší , Michalovce ! -Zemplín
fakt je tu polska z vás ako pojebané usoplené deti.
S pijanmi je nakoniec väčšia sranda nie?
ale keď sa mam rozhodnuť tak Košice je to jasné
@hereiam dobre si rozmysli za čo zahlasuješ