Nvm možno to tu už bolo...ale som si práve dávala nové zvonenie ta som si tam uparala Supermassive black hole - Muse..myslím že tak sa to píše..ale to keď mi začne zvoniť mobil tak polka domu podskočí...
aj ja som to mala prednedavnom ale ma prestalo bavit na ludi ktori mi najcastejsie volaju mam na kazdeho ine, na ostatnych Situations- Escape the fate..to je take zive ze sa to neda nepocut
V utorok som chvíľu mala sovietsku hymnu a najhlasnejšie nastavené, že by bola sranda, keby mi to v škole cez hodinu začalo zvoniť (navyše keď som behala po chodbe s tým kosákom a kladivom), ale mne nejak moc mobil nezvoní, takže nič z toho nebolo, možno raz...
Ale inač mám Мельница - Весна a na budík The Cure - Lullaby a na smsky také zavýjanie vlka.
Kedysi som mala Haggard - Of a Might Divine, to je úplne super song!
Ale inač odporúčam dať si ako zvonenie budíka Ramones - Chain Saw.
ja som mala predtym strasne dlhu dobu the kooks - always where i need to be a to bolo to najlepsie zvonenie ake som mala no dlha doba je dlha doba a tak mam teraz the donnas - i dont want to know...
Hm.. ked mam tichy tak mui len vibruje vo vrecku v pripade.. ale ked ho vypnem, ked cakam na telefonat od spoluziaka ci ide na bicykli do skoly, tak mi hra @1 Supermassive Black Hole od Muse som zatazeny an tu pesnicku
@psycholilithka Ale pozna ... Suche, fadne a tuctove ... A presne to co si kritizovala- skupinka typkov co sa hraju na drsnych "temnych rytierov"... Najprv som si myslel ze by som ti mozno krivdil, keby som to sem napisal bez toho aby som si to vypocul... Ale nie- nekrivdil by som ti .
kedze nemam super extra spickovy mobil tak tam mam nieco take,ze take male dieta tam hovori:dobry den,nechcete niekoho zabit,len tak alebo pre peniazky.
@frez - daj sa preliečiť chlapče Sentenced je kapela, ktorá udala smer modernej fínskej hudobnej produkcii... celá tá bohovsky "temná" fínska produkcia je len kopírka kapely Sentenced, začínajúc textami, končiac imidžom... A aspoň vidieť, ako "bohovsky" sa vyznáš v hudbe, lebo nikto normálny, kto má aspoň pozostatky sluchu nepovie na kapelu s tak bohovskými gitarami, že je suchá Ale nevadí, aspoň som sa na tebe zas raz zasmiala A neviem či máš komplexy alebo čo, že ma musíš vkuse riešiť Sa nevieš zmieriť s tým, že niekto nemá pozitívny názor na Lordov, tie tvoje trápne fínske kreatúry, ktoré sa hrajú, že robia hudbu?
@psycholilithka Nie som to totiz ja, kto sa nevie zmierit s tym, ze niekomu sa nepaci jeho oblubena kapela. Nevykrikujem kade tade, ze su uzasni a nevykrikujem na vselijakych blogoch a neviemkde moja, ze ostatni su sracky, len ti moji su naj . A ze dokonale gitary... Ty kde zijes?
@psycholilithka A ked su ti tvoji uzasni Sentenced taky bohovsky uzasni, ako vravis a su uplne ze original a "prvi", preco ich potom nikto nepozna a neprerazili? Preco neboli na Eurovizii ako napr. Lordi? Ide proste o to, kto vie zaujat a o to, kto robi hudbu, co sa niekomu paci, o nic ine. Cela komercia a vsetko okolo toho je samozrejme, ide len o hudbu a o to, co sa komu paci.
@frez - pretože Sentenced sú hviezdy Fínska aj bez toho a nepotrebujú na seba nútene strhávať pozornosť skr prvoplánové komerčné súťaže typu Eurovízia Takú komerciu si strč niekam Keď niekto robí kvalitnú hudbu, nejde o to, ako silene strhnúť davy... ale to ty asi nepochopíš
Kvalitna hudba je vec nazoru a tymto to aj uzatvaram. Ale faktom ostava, ze nezaujali tak ako napr. The Rasmus, HIM atd,... a ze sa nepotrebuju vnucovat? A ze vnucovat do eurovizie? A komercia je uuuuuplne ze vsade ci uz si to priznas, ci nie a Lordi sa do eurovizie nevybrali sami ked uz . A ked hraju taku kvalitnu hudbu a su na scene tak dlho, ako vravis, ako to, ze su potom znami len vo Finsku?
@frez - počuj preber sa chlapče, už mi fakt lezieš na city... Ja som si vytvorila svoj osobný blog v ktorom som to uviedla ako svoj subjektívny názor a vopred som sa ospravedlnila, ak s tým niekto nebude súhlasiť.. Lenže takí kreténkovia (sorry, ale už fakt nenachádzam iný výraz) ako ty, sa nedokážu zmieriť s tým, že niekto má iný názor ako oni a musia každého silene presviedčať o svojej "pravde"... ja som ti už vtedy povedala, že počúvaj si ich koľko chceš, je to tvoja vec a to, že pre mňa sú len prvoplánové bábky, je zas moja vec! Pokojne si urob blog o tom, ako sa ti nepáčia Sentenced, máš na to právo! Ja nikomu nevnucujem, že Lordi sú zlí, ja len prejavujem svoj názor a to, že ty to nedokážeš akceptovať hovorí o tvojej obmedzenosti... Neviem či sa na takých ľuďoch ako si ty smiať, alebo zaplakať... psychiatri by sa o teba pobili... A budem rada, ak mi už konečne dáš pokoj, tým, že som vypla tvoje trápne TS som túto konverzáciu uzavrela, tak sa už konečne uvedom, chlapče
A mozeme sa tu hadat aj vecnost- absolutny fakt ale je, ze nejde o to, preco dana skupina hudbu robi a aku hudbu podla teba robi ale o to, ze robi hudbu a komu sa ta hudba paci a ze to moze byt podla teba absolutna sracka, ale niekomu sa to urcite paci a cim viac ludom sa to paci, tym viac a tym skor sa dana skupina presadi.
@frez - aha, lebo Rasmus sú super kvalita, že? Ty sa sám oddrbávaš Ani sa nemusím snažiť uľahčuješ mi to
A nie sú známi len fo Fínsku, pozná ich veľa ľudí v krajinách sveta, ktorí sa zaujímajú o kvalitnú metalovú hudbu... ale tým nemyslím detičky, počúvajúce pseudometal, hrajúce sa na "temnotu"... - tam asi zapadáš aj ty a práve preto si o nich ani nemohol počuť
A láskavo to už nechaj tak, ak si si nevšimol, táto diskusia má úplne inú tému Či ani to už nedokážeš pochopiť?
@psycholilithka k tebe len tolko ze, ano nevnucujes svoje nazory len ich davas najavo to berem, ale nepaci sa mi ako ponizujes a nerespektujes ine kapely, ktore sa tebe zrovna nepacia, tym ponizujes a nerespektujes aj fanusikov tychto kapiel. Podla teba Sentenced nie su komercni ale ak by neboli, tak by si o nich nikdy nepocula, vsetko co sa objavy v radiu v telke je komercne, za nekomercnu kapelu povazujem taku ktora si hra doma v garazi pre seba a skoro nikto o nej nevie. Delit hudbu na komercnu a nekomercnu je v dnesnej dobe podla mna blbost. Neviem ale asi v kazdom vidis ze sa na nieco hra co je blbost. Tvrdenie ze napr. The Rasmus nie je kvalita...hmm, ako cim viac nad tym rozmyslam tym viac ma stves! Stale vstko porovnas asi s tymi Sentenced, kravina na n-tu ja toto nepochopim ako mozes tvrdit ze sa niekto hra na "temnotu" ze je len cez kopirak. Bludy bludy bludy
proste ked sa mi nieco nepaci nebudem na to nadavat a ponizovat to ale respektovat ze to tu je ze je to ine a ze niekomu sa to paci tak ako mne to moje, toto ja ocakavam od normalnych hudobne zalozenych ludi. Respekt.
@goth111 - ty sa staraj o seba a nehas to čo zapálil tvoj najlepší kamarát... to aj ja zvládnem si tu zavolať svojich friends a nechať ich na vás útočiť, ale ja na takú úroveň neklesnem! A chlapče ty vôbec nevieš o čo tu ide! Ja som si napísala svoj vlastný blog v ktorom som povedala, že len prezentujem svoj názor a že keď s tým niekto nesúhlasí je to jeho vec, že nehovorím, že musím mať zákonite pravdu, že je to len môj subjektívny pohľad na hudbu! Každý to pochopil (samozrejme len frez nie), lenže tvoj kamoško očividne nevie uniesť, keď sa niekomu nepáčia jeho Lordi a hneď z toho urobil western, a samozrejme, že nemohol dať pokoj ani keď som napísala komentár k úplne inej téme! Tak si urob láskavo poriadky s ním, ja mám svoj názor a o opaku ma nepresvedčí, mne je jedno čo si počúvate vy a čo považujete za kvalitu vy, ja mám právo na svoj hudobný názor, tak už sa preberte konečne a hlavne ty nestrkaj nos do toho o čom trt vieš, len kvôli tomu, že sa do toho strmhlav vrhne tvoj kamoš...
@frez - heavy metal a Lordi? Ty na niečom fakt fičíš, že? A uzatváram túto diskusiu, už vám na to nejdem odpisovať, lebo je to ako hrach o stenu hádzať, alebo diskutovať s 5-ročným deckom o politike... Takže sa majte krásne chlapci a ja ako múdrejšia ustúpim a nechám vás hrať sa na pieskovisku Neviem už koľkokrát som to písala - ale táto téma je "ČO vám hrá na zvonení", takže táto "hádka" je pri tomto fóre absolútne neadekvátna a nemiestna...
@psycholilithka To, ze LORDI hraju heavy metal si spominala ty moja, takze by som sa to mal spytat skor ja teba . Zjavne si nepochopila to, na co pises tuto odpoved, vsak?
A to, co si napisala mojmu kamaratovi- ty sa vazne asi neuvedomujes, vsak? Jediny, kto tu nerespektuje nazory inych a hra sa na vseveduceho, si ty. Myslis, ze ti tvoji Sentenced su natolko geni(t)alni, ze nikto na svete nemoze nikoho povazovat za lepsieho? Konecne sa uvedom moja a nepchaj uplne vsade kam si len zmyslis svoj nazor. Absolutnym a nevyvratitelnym faktom, cokolvek povies, ostava, ze dobre a zle skupiny neexistuju. Existuju len pozitivne a negativne nazory ludi na ne. HAWK.
@psycholilithka A ty sa povazujes za rockerku(goth, metlacku alebo neviem co)? Este v zivote som nestretol rockera, co by pindal a takto zhovadoval akukolvek rockovu kapelu. A uz vobec nie takeho formatu. Nechcem tym povedat, ze vsetky nezname kapely su vyslovene zle, ale keby tie nezname kapely boli take uzasne- preco by neprerazili(pripadne aj inde do sveta)? Ak si myslis, ze si uplne ze goth a uznavas jednu jedinu kapelu a ostatne su pre teba vzduch, alebo neviem za co sa vydavas, tak potom dufam, ze viac takych ako ty uz nie je, pretoze v tom pripade by sa cele rockove pokolenie valilo do zahuby.
joooooooj ludia.....nehadajte sa tu....sak hudba je hudba....a kto ju miluje ako taku.....a ako ja.....fakt nerobí rozdiely....a fakt nekyda...na iné styly...abo dokonca do stylu ci co....styl je len prezentacia..hudby...podstata je v nej a v pocitoch ktoré z nej mame...fu...ci uz je to rock,metal, trance, hiphop....vsetko ma neco do seba...hmm..len neco reze vác neco menej...a
a....zvonenie...h16-robim si co cem --momentálne...ale urco bude inéé....uz treba vymenííít D
@frez - chlapče ty sa uvedom! Ty nerešpektuješ názory iných... Myslíš si, že každému sa musí automaticky páčiť to čo tebe... Nerešpektuješ rozdielnosť hudobného zamerania... Napísala som si blog o tom čo sa mi páči a čo nie - na to mám absolútne právo a to, že si mi ty začal vypisovať cez TS tvoje vulgarizmy, aká som kurvička a neviem čom, len preto, že sa mi nepáčia Lordi hovorí o tvojom nulovom IQ! Je jasné, že každému sa niečo páči a niečo nie a nikto ti nemôže zakázať prezentovať svoj názor... Snažila som sa ti vysvetliť, že mi je úplne jedno, či sa ti Lordi páčia, že ja proti tomu nič nemám, ale debilovi nevysvetlíš, však a tak si ma zahrnul kopou vulgarizmov a naďalej si sa ma skalopevne snažil presvedčiť o svojom hudobnom vkuse a naladiť ma "na rovnakú hudobnú vlnu"... Mne je absolútne jedno čo počúvaš, keď sú pre teba Lordi n. 1, tak to akceptujem! Pre mňa sú zas n. 1 Sentenced... Nechápem, čo tu vkuse riešiš... Hovorí to len o tvojej chorej intolerancii... Vkuse sa tu ohradzuješ na môj blog za to, že som napísala čo sa mi páči a čo nie! Tak sa preber ty pokrytec! Ty máš zas vo svojom trápnom profile, ako neznášaš hip-hop a emo! A teraz sa majú všetci emáci a hoperi pozbierať a častovať ťa vulgarizmami, alebo ťa iným spôsobom neustále napádať, lebo niezdieľajú tvoj názor a pre nich je napr. spomínaný hip-hop celý život? Je každého osobná vec, čo sa mu páči a čo nie a rovnako každého osobná vec, čo počúva a čo nie! Tak už mi s tým daj láskavo pokoj, tvoje argumenty sú neadekvátne a všetko toto je úplne bezpredmetné, lebo sa stále točíme len okolo toho, že sa nedokážeš zmieriť s tým, že si niekto nemyslí to čo ty! Mám pre teba novinku - nie si stred vesmíru a ani dokonalý znalec hudobného priemyslu, tak láskavo nikomu nevnucuj čo sa mu má a čo nemá páčiť!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
132 komentov
Ale inač mám Мельница - Весна a na budík The Cure - Lullaby a na smsky také zavýjanie vlka.
Kedysi som mala Haggard - Of a Might Divine, to je úplne super song!
Ale inač odporúčam dať si ako zvonenie budíka Ramones - Chain Saw.
na budík,ktorý aj tak nezvoní mam Diablo swing orchestra -Velvet embracer
...inac si furt davam take zvonenia co vobec nepocut,z coho maju vsetci radost
She"s got a smile that would make the most senile
Annoying old man bite his tongue
I"m not done
She"s got eyes comparable to sunrise
And it doesn"t stop there
Man I swear
She"s got porcelain skin of course she"s a ten
And now she"s even got her own song
But movin" on
She"s got the cutest laugh I ever heard
And we can be on the phone for three hours
Not sayin" one word
And I would still cherish every moment
And when I start to build my future she"s the main component
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my wallet like here
sa mi to paci
a Christina Aquilera - Beautiful (to mam na jedneho cloveka lebo si to zelal
hypocrisy- slave to the parasites
in flames-crawl through knives
ale planujem dat od cradle of filth-dirge inferno
na smsky klasiku ding-dong zvoncek na dverach, lebo doteraz som tam mala Itchy&Scratchy show, a to bolo dooost dlhe
a preskakala som si: Smells Like Teen Spirit, No ceiling, Pa a Pi, A je to, ...
a na ostatnych mam grooveriders - freestyler rmx ale tez len skratenu najlepsiu pasaz...
a potom este na par ludi
sean tyas - lift a talla 2xlc - no in between (vsetko original mix)
ale uz to mam dlho rozmyslam ze uz nieco nove to chce
urcite to tu kazdy pozna
Ikimono Gakari - Blue Bird
Na rodinu mám
The Mothers of Invention - Oh, In the sky!
a na kamarátov mám
The Who - Won"t get Fooled Again
na SMS mám drobný úryvok z
Dream Theater - Finally Free
a ako budík mám úvod z
Dream Theater - This Dying Soul
názorná ukážka: (Gossip girl video na pozadí si nevšímajte, na youtube boli samé live vystúpenia)
na moju lasku => Nightwish - Ghost Love Score
na rodinu => Apocalyptica - Bittersweet
na kamosov => System of a down - Revenga
na smsku => Evanescence - Lithium
ale najcastejsie mam iba vibrovanie
od gummi maci cez refren z tamaaly lamaak po wild world vsetko
dobre to znie aj ked to nie je moja oblubena pesnicka
a na budik blue horizont...
Nech je každý originálny
Rise Against 4ever
planujem to ale mozno zmenit na Tragic Black- Aparicion.. alebo premyslam nad Adicts- joker in the pack
A nie sú známi len fo Fínsku, pozná ich veľa ľudí v krajinách sveta, ktorí sa zaujímajú o kvalitnú metalovú hudbu... ale tým nemyslím detičky, počúvajúce pseudometal, hrajúce sa na "temnotu"... - tam asi zapadáš aj ty a práve preto si o nich ani nemohol počuť
A láskavo to už nechaj tak, ak si si nevšimol, táto diskusia má úplne inú tému Či ani to už nedokážeš pochopiť?
@frez uz kasli na to prosim ta
@psycholilithka k tebe len tolko ze, ano nevnucujes svoje nazory len ich davas najavo to berem, ale nepaci sa mi ako ponizujes a nerespektujes ine kapely, ktore sa tebe zrovna nepacia, tym ponizujes a nerespektujes aj fanusikov tychto kapiel. Podla teba Sentenced nie su komercni ale ak by neboli, tak by si o nich nikdy nepocula, vsetko co sa objavy v radiu v telke je komercne, za nekomercnu kapelu povazujem taku ktora si hra doma v garazi pre seba a skoro nikto o nej nevie. Delit hudbu na komercnu a nekomercnu je v dnesnej dobe podla mna blbost. Neviem ale asi v kazdom vidis ze sa na nieco hra co je blbost. Tvrdenie ze napr. The Rasmus nie je kvalita...hmm, ako cim viac nad tym rozmyslam tym viac ma stves! Stale vstko porovnas asi s tymi Sentenced, kravina na n-tu ja toto nepochopim ako mozes tvrdit ze sa niekto hra na "temnotu" ze je len cez kopirak. Bludy bludy bludy
@frez - heavy metal a Lordi? Ty na niečom fakt fičíš, že? A uzatváram túto diskusiu, už vám na to nejdem odpisovať, lebo je to ako hrach o stenu hádzať, alebo diskutovať s 5-ročným deckom o politike... Takže sa majte krásne chlapci a ja ako múdrejšia ustúpim a nechám vás hrať sa na pieskovisku Neviem už koľkokrát som to písala - ale táto téma je "ČO vám hrá na zvonení", takže táto "hádka" je pri tomto fóre absolútne neadekvátna a nemiestna...
A to, co si napisala mojmu kamaratovi- ty sa vazne asi neuvedomujes, vsak? Jediny, kto tu nerespektuje nazory inych a hra sa na vseveduceho, si ty. Myslis, ze ti tvoji Sentenced su natolko geni(t)alni, ze nikto na svete nemoze nikoho povazovat za lepsieho? Konecne sa uvedom moja a nepchaj uplne vsade kam si len zmyslis svoj nazor. Absolutnym a nevyvratitelnym faktom, cokolvek povies, ostava, ze dobre a zle skupiny neexistuju. Existuju len pozitivne a negativne nazory ludi na ne. HAWK.
Ja mám Norther - Omen, nádherný klávesový začiatok
a....zvonenie...h16-robim si co cem --momentálne...ale urco bude inéé....uz treba vymenííít D
Tak ma trhne..
ale iba skratenu verziu...
trash metaaal musii byt (=
na nezname cisla-kontrafakt&nironic&indy-king shit
rodina-coolio-gangsta´s paradise
kamaratka-kontrafakt-mam pici
2.kamaratka-g-unit-we on fire
sestra(sice patri do rodiny ale tak )-kontrafakt-mulano stylos
a to preto lebo ku kazdej z nich mam nejaku spomienku spojenu s clovekom/ludmi ku ktoremu patri