v tých možnostiach je to hnusne napísané, ale sex pred svadbou je OK. Napríklad ja sa nechcem ani vydať, a to by znamenalo, že mám zostať celý život panna? Ble
nezabudnutelna romantika počas svadobnej noci....a keby to nevinde....najdem si milenca... ( tú práve chýba tá tretia možnosť)
takže kto hlasuje za to, nech píše smajle v tejto kombinaci: :/
a inak pacia sa mi tie moznosti neviem sice co je romanticke na sexe po svadbe (a ani nezistim ale ta druha moznost ma fakt pobavila cakam kedy sa niekto ozve ze ako hnusne si to prirovnal
@chavez -- hej tak na to čakám aj ja a zoponujem to takou krásnou vetou že je to "krutá realita" a ani ja neviem čo je romantické na tom sexe po svadbe a tiež to nezistím... ja na tom skôr ako romantiku vidím to, že teraz je každá druhá nevesta tehotná a sex v tehotenstvé je vraj poriadne vzrúšo a z druhej strany sa na svadbe pije a určite by som novomanželovi nechcela padnúť pod "nôž" v podnapitom stave toť môj názor
@pawlo -- tiež pekný názor, asi najkrajší zo všetkých... ináč ja by som asi nevydržala keby môj priateľ nechcel.. keď chytím chuť tak ma už nič nezastaví a potom musí dobrovoľne nasilu bože a to mám len najčerstvejších 17 (no o týždeň) čo bude jak vyrastiem
a co by ste robili, keby ste prisili na to ze vas nastroj nieje kompatibilny s babou ? to by bol pruuuser, takze ked to dopredu odskusate tak sa nemoze nic stat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Záleží od okolností
takže kto hlasuje za to, nech píše smajle v tejto kombinaci: :/
a inak pacia sa mi tie moznosti neviem sice co je romanticke na sexe po svadbe (a ani nezistim ale ta druha moznost ma fakt pobavila cakam kedy sa niekto ozve ze ako hnusne si to prirovnal
a co by ste robili, keby ste prisili na to ze vas nastroj nieje kompatibilny s babou ? to by bol pruuuser, takze ked to dopredu odskusate tak sa nemoze nic stat
Kurva takú babu ako si ty chcem lebo aj keby sa čo dialo tak dám rošambo...