nemienim k tomu dávať žiadne dodatočné argumenty. proste nie a hotovo ale keď si to niekto zvolí... tak pokiaľ to nie je môj partner, je mi to ukradnuté
lahko sa cakalo az do svadby, ked sa ludia brali najneskor v 19stke... teraz, ked ludia premyslaju nad svadbou a rodinou skor vo veku, ktory sa priblizuje 30tke, si nemyslim, ze sa najdu mnohi, ktori su ochotny so sexom a vsetkym co k tomu patri, tak dlho cakat.
Dnes už je bežné vyberať si čo najvhodnejšieho partnera a nebrať sa len tak s tým, že keď sa mi niečo nepáči, tak smola, zostanem v tomto zväzku až do smrti a môžem to zmierniť nájdením si dobrého hobby. Tak prečo do tohoto výberu nejaká vec nepatrí? Lebo je to fyzická záležitosť? Aj výzor je fyzická záležitosť - nie je síce prvoradý, ale ťažko si vezmete niekoho, kto vás nikdy nepriťahoval.
a súhlasím samozrejme aj s @27 ...ľahko sa hovorilo o sexe až po svadbe, keď sa ľudia brali v priebehu histórie v 15ich až 20ich a keď sa spolu predtým videli pár krát, resp. v neskorších dobách keď spolu chodili "až" pol roka. to sa proste nedá porovnávať s dnešnými pármi a vôbec to nie je otázka mravnosti. však aj dnes sa divne pozeráme na ľudí, čo sa sotva poznajú a už spolu spia.
ako fajn, sex je sex, je skvelý (pre niekoho), je zdravý (okrem istých náhod), ale odôvodňovať to tak primitívne, že sa to prirovnáva k nejakému autu, je najväčší stupeň úbohosti povedzte rovno, že milujete sex a nestrápňujte sa
svadbu vymysleli ľudia.. sex je prirodzený pre človeka... svadba prirodzená nie je.. a ja robím veci, čo sú mi prirodzené, takže? aká bola otázka? aha... no nie. musím vedieť, čo ma čaká, ešte pred svadbou
Ale neodsudzujem ľudí, ktorí konajú inak. Keď im je to tak lepšie.
A zase nevidím dôvod, prečo by na to ten párik mal dlhé roky čakať. Nemyslím si, že by bolo na tom niečo strašné. Je to ľudské a normálne. Môže to ten vzťah aj posilniť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
a je to peklo.
Na taký hazard ja niesom
@kosmiklove tak potom su sprosti ze sa vobec brali, ak je dovod rozvodu toto..
@marosko81 ak milujem partnerku tak s nou nechcem ist do manzelstva pre hodinu denne v posteli, casom skracovanu.. ale pre tych 23 dalsich hodin..
ak to niekto robi kvoli tej jednej.. ci ju povazuje za tak dolezitu.. je mi ho luto..
zle som klikla na NIE!!!!!, tak, že sa to neoznačilo, a už ma registruje ako tú, čo už hlasovala... hm, zaujímavé
a inak, NIE som chcela povedať
pre mňa je sex prirodzenou a zdravou súčasťou vzťahu
teda bez neho to určite nepôjde
ak sa raz vydám, tak za niekoho, koho budem dokonale poznať.
Dnes už je bežné vyberať si čo najvhodnejšieho partnera a nebrať sa len tak s tým, že keď sa mi niečo nepáči, tak smola, zostanem v tomto zväzku až do smrti a môžem to zmierniť nájdením si dobrého hobby. Tak prečo do tohoto výberu nejaká vec nepatrí? Lebo je to fyzická záležitosť? Aj výzor je fyzická záležitosť - nie je síce prvoradý, ale ťažko si vezmete niekoho, kto vás nikdy nepriťahoval.
ako fajn, sex je sex, je skvelý (pre niekoho), je zdravý (okrem istých náhod), ale odôvodňovať to tak primitívne, že sa to prirovnáva k nejakému autu, je najväčší stupeň úbohosti povedzte rovno, že milujete sex a nestrápňujte sa
ci boha... už len pomyslieť je hrozné... :/
Ale neodsudzujem ľudí, ktorí konajú inak. Keď im je to tak lepšie.
A zase nevidím dôvod, prečo by na to ten párik mal dlhé roky čakať. Nemyslím si, že by bolo na tom niečo strašné. Je to ľudské a normálne. Môže to ten vzťah aj posilniť.
@20 lebo sa zaujima?