Takze... mam noveho priatela. Ma 17, ale jeho matka ma nenavidi. Neviem preco, proste som jej nesadla, a on ze taky ten typ mamickinho maznacika. Zije s mamou sam uz dlhsiu dobu, vidi v nej svoj vzor a autoritu. Vsetko, co mu ona prikaze on s radostou spl
fiha..tak to je dost blbe..blbe je, ze lipne na mamicke..lebo v buducnosti budes ty vo vsetkom ta zla... a ona super..bude s nim manipulovat...mamin maznacik, je to najhorsie, co moze byt
sex az po svadbe?? ach preboha..to by som nevydrzala..
pockaj este nejaky ten cas a potom mu vysvetli, co si myslis ty o milovani (nie o sexe povedz mu, ze to patri ku vztahu a ty mas nejake potreby a povedz mu, ze ako velmi ho lubis a chces mu byt co najblizsie
podla mňa ten vzťah tiež nemá zmysel,radšej by som to ukončila na tvojom mieste skôr než ťahať sa s ním dlhšie,aby ťa prípadný rozchod a podobne bolelo viac než na začiatku vzťahu
@wattka ked chce sex az po svatbe, tak v pohode... moj nazor je ze, mozno este sa toho trochu boji, kecanim "o svatbe" to len trochu oddialuje, mozno ta len chce viac spoznat... mozno o 2-3 mesiace uz nebude chciet cakat do svatby, proste ak sa mate radi, znamena to ze on chce este chvilu pockat, ak chces pockat, tak pockaj, ak nechces, tak necakaj, ale myslim si, ze on len proste potrebuje par tyzdnov-mesiacov na to aby sa na to psychicky pripravil
tak btw ma napadlo..ak sa s niekym zoberiete..a mate sex az po svadbe..a je to uplna katastrofa.. co potom? budu obaja smutni, ze to nevyslo..alebo budu trenovat?? moze to byt aj tak stastne manzelstvo?
no, aj jeden chalan, s ktorym sme mimochodom jednu dobu co to riesili, uznava sex az po svadbe. No ked som sa s nim dlho rozpravala povedal, ze moze byt aj pred svadbou ak to bude s laskou jeho zivota a bude si tym absolutne isty.....co z toho vyplyva? daj mu vediet ze si laskou jeho zivota
@14 - výborne napísané. ked na začiatku vzťahu nájdeš takéto zásadné rozdiely v zmýšlaní, tak nemá cenu vo vzťahu pokračovať. Takýto typ človeka sa nechce zmeniť, a jeho matka sa tiež nezmení. Ty si nájdi radšej niekoho "normálneho" pretože velmi kresťansky založený típek, tam nebude problém len v sexe po svadbe, ver mi začne sa to kopiť a ty nebudeš chápať....
Odporucam ho pustit k vode. Ak je niekto mamickin milacik a este aj prehnane nabozensky zalozeny, tak dovidenia. A sex po svadbe... Takyto ludia su nepouzitelni.
Ja by som ho nechala. Nechajm stranou reci o tom,ako sa mate radi... ako je vam spolu dobre... bla bla. Zla svokra a este ani nemas sancu ho dostat na svoju stranu sexom (priznajme si to,funguje tak prevazna vacsina chlapov)??? A ak je mamkin maznacik (co je nieco uplne ine ako milujuci syn, nemylme si pojmy), tak utekaj... on nehlada priatelku ani partnerku ale skorej matku c.2
ja si myslim, ze to ze chce pockat az do svadby, dokazuje ze knej citi skutocnu lasku, .....vzdy je to ten lepsi pripad, ako niaky chalan, ktory pomota babe hlavu, len preto aby ju dostal do postele, a potom sa na nu vykasle. Si myslim ze by si mala byt trpezliva. A to ze nechce hned sex neznamena dovod na rozchod . Otazka je ze ti vztah je len o sexe?? ja si myslim, ze nie. Patri to sice ktomu ale nieje to to jedine. Ja hladam vo vztahu hlavne druhu polovicku, sktorou si budem rozumiet, sktorou sa budem vediet smiat, s ktorou budeme vediet spolu travit cas, a sktora mi bude na blizku, ak budem mat problemy, a zase opacne Nehovorim, ze sex nieje dolezity, ale ak ho mas skutocne rada, tak budes vediet na neho pockat. A ty co ti hovoria, aby si sa snim rozisla, a necakala ani chvilu, tak to su ty, co sa dokazu vyspat aj sprostitutkou, lebo im ide iba oto aby sa spravili, a nevedia ze skutocny vztah je o zalozeny na vela roznych veciach To je moj nazor, rozhodnut sa musis sama, Daj mu prosim ta cas
jablko k jablku hruska k hruske rajcina k rajcine.... mozno je niekde vo svete baba ktora chce sex az po svatbe ale poloz si otazku si to ty ? ta prava pre neho ? jeho menit nemozes kazdy tvor ma pravo na slobodu volby a vlastnu individualitu ....
no tak to podla mňa ten vzťah nemôže fungovať ak to chce mať nejakú buducnosť..ked ťa jeho matka tak nema rada..a vyjasniť si to s nou alebo byť k nej milšia, inak neviem
nechapem preco wrawite ze ho ma pustit k wode wed on je tiez len clowekco myslite ze ked je iny ako wy ze chce sex az po swadbe a je ammickin maznacik ze to nie je clowek ale dokonca nepouzitelny??? wed clowek nie je wec ma srdce a ke ju miluje tak potom by sa mohol aj zrutit newiem preco pozerate len na sex wed sex nie je wsetko laska je laska a nie laska je sex wed pochote on je clowek nie nejaka wec ktora ked wam newyhowuje tak ju zahodite wed ked ho miluje tak nech je snim mozno postupne bude chciet aj pred swadbou...to skor wy mi pripadate ako monstra ze je nepouzitelny...SPAMETAJTE SAAA
rozísť sa s ním,lebo po dvoch mesiacoch nechcel sex? ani ja som na môjho chalana neskočila hneť ako sme spolu začali chodiť a nevidím na tom nič zlé.
Netvrdím,že sex po svadbe je riešenie,ale ani rozchod kvôli tomu.Môžno svoj názor zmení (aj tak si neviem predstaviť chalana,ktorý má pri sebe babu,ktorú má rád a vydrží sa jej nedotknúť )
ale ak je to jeho presvedčenie,neber mu ho,ani ho nepovažuj za horšie ako to tvoje.každý má právo na svoj názor aj postoj.
a podľa mňa,horšie ako to,že chce sex až po svadbe je jeho vzťah s matkou, ktorá ťa ešte k tomu nemá rada.V tom by som videla zásadný problém...
feur ale s nabozenskym fanatikom si neporadis.... on pusti ju skor ci neskor.... a zmenit sa nemoze len jeden to by mali chciet obaja.... vztahy vzdy boli o dohode a kompromisoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
sex az po svadbe?? ach preboha..to by som nevydrzala..
Macka vo vreci, potom zistis, ze ani penis nema.
Tak, hlavne, ze je laska, nie?
ako ten sex, ak sú kresťansky založení by som chápal, ale prečo nechcel bozky, to je mi divné dosť
Netvrdím,že sex po svadbe je riešenie,ale ani rozchod kvôli tomu.Môžno svoj názor zmení (aj tak si neviem predstaviť chalana,ktorý má pri sebe babu,ktorú má rád a vydrží sa jej nedotknúť )
ale ak je to jeho presvedčenie,neber mu ho,ani ho nepovažuj za horšie ako to tvoje.každý má právo na svoj názor aj postoj.
a podľa mňa,horšie ako to,že chce sex až po svadbe je jeho vzťah s matkou, ktorá ťa ešte k tomu nemá rada.V tom by som videla zásadný problém...