no po svatbe... po svatbe človek dojde na to že si zobral niekoho kto mu maximálne nesedí ... sex nie je všetko, ale tiež to nie je zanedbateľná položka
podľa mňa je sex minimálne, no dosť vysoké percento na to aby bol vzťah vyrovnaný a fungujúci preboha ! Keby že po svadbe zistím že mi partner nevyhovuje tak čo? sa dám rozviesť? alebo budem trpieť ? aj keby som ho milovala za hrob tak to proste nejde
Sex zásadne v dnešnej dobe pred svadbou, ženy sa dávajú prerábať na mužov a muži na ženy, nechcel by som zažiť situáciu, že po svadbe žena stiahne sukňu a vyletí vtáčik.
tak za prve vydávať sa nemienim za druhe tato otazka sa ma vlastne už aninetýka a za tretie keby to je aj v teoretickej rovine.. preboha zistiť až po svadbe že som si vzala uplnu lamu ? nehrozi
sex pred svadbou musi byt lebo ak by si partnery vobec nevihovovali tak by sa aj tak po 10 rokoch sebazaprenia rozviedli podla mna je to uplne potrebna vec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a ano, suhlasim so sexom po sobasi.
podľa mňa sex musí byť