Nymfománia alebo andrománia alebo hysterománia alebo metrománia je druh erotománie spočívajúci v nadmernej nenásytnej sexuálnej potrebe ženy, chorobná túžba žien po mužoch. Žena s touto chorobou sa označuje ako nymfomanka. hehe
V čom je takpovediac problém? Názory na to, ako často je chuť na sex zdravá, sa rôznia. Odborníci sa zhodujú, že kým svojou roztúženosťou neobmedzujete okolie a navyše vám prináša uspokojenie, na základe ktorého úspešne zvládate bežný život, je všetko v najlepšom poriadku. Pritom sex si môžete pokojne užívať aj viackrát denne. Problém sa začína, keď sa žiadostivosť vymkne spod kontroly. Keď sa pre túžbu po sexe prestane človek ovládať a nevie sa sústrediť na nič iné. Skutočnou chorobnou nymfomániou však trpí len necelé percento žien.
@krutafunebracka mal som to na jazyku, nieje to paradox, že práve ty sa vyznáš v sexe? Fakt, v každej ankete o sexe doneseš "osvetu". Alebo chceš poznať svojho nepriateľa? Ďalší človek v ktorom sa absolutne nevyznám :/
@pawliee Kamoška bola takými kravinami kedysi posadnutá. Ale teda - práve toto viem, lebo raz to spomínala, že nevie, ako sa povie chlap - „nymfomanka“, tak nad tým uvažovala a ja som to šla zistiť a zistila som to a doteraz si to pamätám.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale čo nie je - ešte môže byť (A)
to som zvedavý, či tam ten zavináč má byť, ale načo mrhať časom, skúsime aj bez neho:
» www.birdz.sk/forum/si-nymfom...