vlastne by mi to nevadilo, keby som ho sem mala napísať, možno by sa mi raz za čas potom ozval aj niekto iný než Ódvojka(pretože bezpochyby vy všetci tu umierate túžbou písať nihili do čiech šórt mesidžís), ale potom by som si pripadala ako dokonale no-life, keby som svoje číslo musela ľuďom natláčať cez net poskytujem na požiadanie alebo opitá
@xennus : nuz, ked raz budes mat cestu metropolou olomouckych syreckov, nejake to pivko sa moze zriesit (aj ked mam pocit ze som si uz na nom vybudovala celkom slusnu zavislot
@xennus : ale je to svojim sposobom smutne ale vlastne, kym je to len pivo, to je fajn, celkovo alkohol ako sucast vysokoskolskeho zivota uz nie je taka pekna vec
Aj v pripade, ze by som, nikto by to nepouzil na ziadny ucel, co by ma potesil, takze nie . Nepotrebujem mat na krku ujov a tety, co mi budu ponukat kremy z morskych rias a masazny gel na baze rybieho tuku .
Majú ho tí, ktorí ho majú mať + jeden úchylák, ktorý neviem odkiaľ ho mal. Ale keby som chcela číslo niekoho, s kým si píšem na nete, viem si ho vymámiť
@chevro mne najprv volali, že "pani v..." povedala som tej tetke, že nie som pani, a ona na to: "ospravedlnujem sa slecna, takže pani..." potom sa ma pytali či som niekde vyplnovala nejaky dotaznik kde som uviedla cislo alebo nieco take (samozrejme že nie) a som im povedala že si nezelam ziadne propagacne materialy ani aby ma otravovali a just mi posielaju tie smsky
@sandy114 Vidíš, to mne zase volali že: "Pán V.. ", a pýtali sa ma koho budem voliť a tak.. a potom či mi môže poslať mailom ich program, a ja že nie, nech mi to radšej porozpráva ( bol som v robote a nudil som sa ), tak váhala, a potom že dobre, a 20 minút mi to rozprávala ( fakt neviem čo hovorila, nepočúval som ju ) Potom sa ma spýtala že či ma teda presvedčila a budem uvažovať nad tým že by som ich volil, a ja som povedal že: "Nie, a už musím bežať na obed, dovi " A odvtedy len smsky mi posielajú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
102 komentov
mobil nepouzivam cize
radšej ľudí odkážem na facebooku.. ehm, takže.. nájdite ma na facebooku!
myslíš, že budem rozosielť nejaké reklamy???:d:d.d...nebudz smišna
uz neverim v dobro ludstva...
30147.557347155 na druhú.
ale inak áno, som
inak napisat vam ho napisem v pohode.. otazne je kedy a ci sa dovolate
@johnysheek : O2 mam na Slovensku, v CR ma hnevali ti nagelovani ujovia co mi ju chceli nanutit takze mam vodafone
Ale už je nefunkčné, takže je to jedno
ale ten kto mi prezvoní nech si ma neželá
090242500X aby ho google nemal
a chcete aj to co mi ukradli ?
0949712087 niekde na zeleznej som nechal mobil a za pol hodinu uz na lavicke nebol
ale...
0908 xxx xxx alebo skúste 0948 xxx xxx