Skúšal niekto prestať s húlením? Nie že by som s tým chcel prestať úplne, chcem si len prestať zháňať trávu pre seba, lebo som húlil každý deň, častokrát sám a dosť do peňazí to išlo, tak to chcem obmedziť a fajčiť trávu len príležitostne s priateľmi. No
ja som skusal dva razy prestat...aj sa mi to podarilo ze som prestal ale trvalo to max 2 mesiace...prvy raz som si povedal ze sa nahulim posledny krat a prestanem...ako to ze ti to chyba je jasne a potrebujes si to niecim inym vynahradit ja som zacial viac pit...ale nedokazal som potom odolat uz toho bolo na mna vela mal som na to strasnu chut a povedal som si ze mam pici a bolo to este horsie a druhy krat ked som prestal tak sa mi to vazne znechutilo ale o mesiac som zas zacal...prestat uplne je tazke ked chces hulit len s priatelmi tak to je pohode ale s priatelmi mozes byt kedy chces cize moc to tym neobmedzi
treba na to len obrovsku dávku odhodlania....ale najlepšie je asi fakt vobec neprestat...ja hulim len príležitostne,ale s cigaretami prestat neviem..... pre mna je tráva len ako doplnenie na 100percent jednej party... nemyslím si,že by som vedela hulit aj sama každý den.... skus nájst niekoho kto bude pri tebe,ale najlepšie,ak sa odhodláte dvaja....dvaja kamoši....tak to by to bolo určite lahšie... VELA ŠTASTIA..teda ak to naozaj chceš....
neviem, ja bez toho dokazem uplne normalne existovať....ja davam radsej prednost pivu, ale proste tak raz za mesiac alebo ked mam chut, taksi trosku dam ,a som stále v pohode....ale moje zlaticka davaju zase prednost trave a oni s tým uz prestať nevedia....takze vlastne neviem ako ti poradit v tomto stave
Lucates: zdravim, cez podobny 'problem' som prechadzal aj ja, chut je velka to je pravda, ale zase treba davat pozor aby clovek nebral zivot len ako prestavku medzi hulenim.
Najlepsie (co nam sa osvedcilo) je vobec nefajcit cez tyzden, venovat sa praci/skole - veci sa robia _citelne_ lepsie s cistou hlavou, ako ked clovek kazdy den fajci.
V piatok a sobotu podla chuti a nalady, ale dolezite je nefajcit v nedelu, pretoze to uz je zase len krok k tomu fajcit aj v pondelok atd ...
Tato metoda ma dve vyhody, prva, to je vlastne riesenie problemu ktory si pisal, a druha je ta ze ked budes fajcit raz tyzdenne bude ti to ovela viac slapat - tolerancia je svinka .
Daj vediet ako sa rozhodnes, pripadne ci sa ti podari nabehnut na taky system, som zvedavy.
Nuz to j ta psychicka zavislost, co podla niektorych nie je... Takze mozes to skusit pomaly znizovat v podstate tak ako ti napisal Jackal alebo hladat pomoc u odbornika...
Ja som v tomto nikdy nevidel nieco extra, skusil som to tak 5-6 krat a prestalo ma to bavit. S cigami to bolo tazsie, tie ma viac chytili (to je tak ked clovek fajci ked je opity), ale potom mi naststie kamoska otvorila oci a s tymi som tiez skoncoval. Ostal uz len alkohol ale to je v norme sem tam party potom pauza a vobec mi nic z toho nechyba
sheena205-to ze prvy krat nepise je picovina ked si mala shit tak jasne ze nepisalo ale to ze sa to tebe nestalo neznamena ze to tak je u vsetkych...mne ako prvy krat zapisalo tak mi pise aj dnes...samozrejme pokial to neni picovina
no a prestat som prestala... normalne ... plnohodnotne... rok aj nieco som nehulila... vobec... priznavam... som v tom znovu... kompletne... a nevadi mi to... a nechystam sa na tom nic menit... ale da sa to vydrzat... ale obavam sa ze by si najprv mal prestat uplne az potom sa mozes k tomu tak ciastocne vratit... proste to skus tak 2-3 mesiace vydrzat (ja viem ze sa to lahko hovori a poviem ti ze ja by som to nevydrzala) ale potom ked si budes davat len raz zacas s kamosmi tak by to mohlo byt v ramci normi... aj ked co je v ramci normi ze...?
Tiez mam ten pocit, ze by som s tym mal na dlhsiu dobu prestat uplne, lebo sa bojim, ze ked sa najblizsie zhulim, tak mi jebne a bude to znova to iste...ale neviem, je tazke si predstavit, ze s tym mam uplne seknut, aj ked by to bolo mozno najrozumnejsie. Teraz skusam ten caj z medunky, ako mi poradil Zlovkvetinaci, tak uvidim, ci pomoze, ale tak dnes som ho pil a je to cosi lepsie, som kludnejsi a az tak ma to netaha si dat praska, ide o to, ze cez den v pohode sa da vydrzat, najhorsie su vecery, lebo som bol zvyknuty si vzdy tak hodinku pred spanim dat praska, potom sa mi vyborne spalo, lebo normalne mam poruchy spanku. Skoda, ze u nas sa nedava na recept lekarska marihuana...
Neviem ci to bolo z tej medunky, ale som vecer 3 salky vypil a v noci mi bolo brutalne zle, tak neviem ci ju este budem pit, mozno som jej vypil vela alebo co...
bezne sa piju 2-3 salky pocas dna, 3 naraz bolo asi naozaj vela..idealne 1 rano 1 poobede a 1 pred spanim..vraj na spanok pomaha pridat este lipu a majoranku(rovnakym dielom ako medunku)..a este k tej medunke, zalezi na tom kolko jej pouzivas, na jeden salok by malo byt okolo 1.5 gramu
21. Uznaj, ze tym by sa nic nevyriesilo, len by si mal lekarske ospravedlnenie Pri drogach vyvolavajucich psychicku zavislost si zrejme treba od zaciatku stanovit pevne pravidla.
jasné že sa dá prestať, ale musíš chcieť (to ti povie aj odborník), resp. musíš si nájsť dôvod prestať, vážny dôvod
dobré dôvody sú: mamka je v piči z toho že ""fetuješ""(prestať kvôli nej); desivá strata záujmov (nebaví ťa už ani to čo ťa bavilo a cítiš že takto to nemá byť); klesá prospech v škole (cítiš že si tupý z toho)
teda, tieto zabrali u mňa
proste musíš chcieť, ked sa závislý nechce vyliečiť, ked neverí že mu to škodí, nikdy sa celkom nevylieči
27-mne to skor pomahalo na spanok, ale mozne je, ze som sa to tym snazil ospravedlnit a najst si vyhovorku, preco to robim...ved na spanok pomahaju aj ine veci...
Ale pravda je, ze uz mi z toho jebalo, v kuse som myslel len na travu, kde co zohnat, kedy sa zhulim...nedavno som si sfajceny zapalil fajku v jednom podniku, co vyvolalo prudku reakciu barmanky, ktora ma skoro vyhodila. Normalne by som taku picovinu neurobil, ale uz som mal prehulenu hlavu a jebalo mi. A bolo toho viac, raz som zhuleny a najebany vytopil susedov, atd... Zajtra to bude uz tyzden, co som vydrzal bez travy (aj ked je pravda, ze v piatok som prepalil fajku este, ale samotnu travu som mal pred tyzdnom naposledy), a uz je to kusok lepsie, najhorsie boli prve 3-4 dni, uz si pomalicky zvykam bez toho fungovat, ani na travu uz tak moc nemyslim, pomaly sa to vracia do normalu, dufam, ze mi zas neprepne.
Motivaciu mam najma tu, ze si setrim na bicie, a kym som hulil kazdy den, tak som velmi vela rozjebaval prachy.
Drzte palce, nech mi to vyjde...dost ma drzi nad vodou, ked vidim, ze ludia okolo mna su na to hrdi, ze som sa rozhodol to obmedzit, a ze uz tyzden som vydrzal, najma mamu to tesi, lebo ju to mrzelo, ze tak fungujem, aj ked si zvykla na to.
Ja som vydrzal uz 3 roky bez kazdodenneho hulenia travy.. primemerne si dam este zhruba raz za pol roka co myslim ze nieje az take hrozne.. a to som 2 roky hulil skoro kazdy den a ani ma nenapadlo s tym prestat. Mozno by som stale hulil keby sa vtedy daco nestalo.. bolo to sice zle co sa stalo, ale clovek robi hluposti, pokial sa daco nestane a stalo sa to prave koli gandzi
ja som sa zalubil.. .a potom som si na travu uz ani nespomenul.. .a to som hulil takmer kazdy den.. .proste som nechcel.. .nic.. .a to tak bolo so vsetkymi drogami co som bral.. .
alkohol nemusim,tak si radsej zahulim..ak chcem tak si travu nemam problem zohnat,ale ak nechcem ,tak nehulim...niekedy mesiac niekedy menej,alebo viac a niekedy hulim non-stop....obycajna cigareta je skodlivejsia a navykovejsia...
Kedysi som chcel byť vždy zásobený vzhľadom na problematickosť vybavovania a na to, že som si myslel, že sa bez toho nedokážem zabaviť, zvlášť pri spoločenských udalostiach, pri ktorých asistoval alkohol a ten mi po dlhoej dobe konzumovania skôr kazil náladu. Avšak po prichytenie kompetentnými orgánmi s mimozákonnou látkou, následné stíhanie (a to išlo o ozaj malé množstvo) i rady známych ma dostatočne presvedčili o lepšej alternatíve nedržať to a snahe počínať si v určitých situáciach radšej legitímnym spôsobom.
Uz som dlho nenapisal do tejto diskusie, tak to idem napravit...mozem povedat, ze s travou uz problem nemam a psychicka zavislost je prec. Prve dni som myslel, ze sa toho nezbavim, ale cim dlhsie som vydrzal bez travy, tym menej mi to chybalo a netrvalo to ani tak dlho sa zavislosti zbavit...najhorsie boli prve 3-4 dni. Po 9tich dnoch ako som si povedal, ze to obmedzim som si zahulil, ale nie sam, to je dolezite. Predsa len, bol krasny den a ziadalo si to vyjst za mesto na kopec s kamosom. Ale odvtedy ubehli uz 2 tyzdne a ja som nemal ani praska, a uz mi to vobec nechyba, mohol by som kludne povedat, ze by som si uz nikdy nemusel zahulit...
najvacsiu chybu som pri huleni robil, okrem toho, ze som hulil velmi casto, teda kazdy den, bolo, ze som hulil aj sam kazdy vecer pred spanim. Lebo ked som s tym sekol, tak cez den sa ako tak dalo vydrzat bez hulenia, ale prisiel vecer a ja som mal pocit, ze nezaspim bez toho aby som si dal praska...tie veceri boli dost kriticke, bol som brutalne nervozny. Ale nastastie som vydrzal...takze ak niekto huli, tak nikdy nehulte sami, je to velmi navykove a nehulte casto. Clovek si tak zbytocne starosti narobi, lebo to uz su potom vtierave myslienky, ktore ma prenasledovali cely den a tocili sa okolo travy, kde si ju zohnat, kde vezmem prachy, atd.
Takze tolko a som rad, ze uz je to za mnou, konecne mam cistu mysel.
Aj ked neviem ci su to este dozvuky po tom ako som bol na trave stale, ale som v kuse dost velmi unaveny a spomaleny, ako bez energie...a ked nieco pisem na kompe, tak v kuse pletiem pismena, a tak...dufam, ze sa to nejak upravi casom, predsa len po polroku intenzivneho hulenia je to teraz velka zmena pre organizmus, ktory bol uz na to zvyknuty...
Hulim travu priblizne 3 roky.najprv som to bral ako strasnu fun ale dnes ma uz zacina dojebovat ta ...krasna zelena krasavica...no nieje ghandza darom od boha??? vraj je to psenica - chlieb...hmmm. ja si myslim ze jeto konope - bozi dar.naco je konope???---nato aby sa hulilo. zacina mi to vyrazne dojebovat zivot v praci ,z rodinou, nedzi kamosmi, a naviac ma serie ze sa uz sam nepoznam.nedokazem pochopit ako som jej mohol tak podlahnut.ale to asi mi vsetci.snazi sa prestat ale zatial to hulim o 100 sest. je mi zle miestami somo zo seba ako mozem byt tak slaby, bez cielov, bez tuzob.vzdy zHULENY.
Shalov - no po 3 rokoch by sa mi tazko prestavalo, ja som ju hulil polroka intenzivne, a stalo ma to vela sebazapierania prestat...a kebyze nemam problem s peniazmi, tak s tym ani neprestanem, ale ako som preciatal tvoj prispevok, tak je to dobre, bohvie ako by som na tom bol o 3 roky, uz aj po polroku mi to dost zmenilo zivot...
Lucyliu89 - ked sa na nej niekto stane psychicky zavislim, tak je to tazke...netvrdim, ze sa kazdy clovek na trave stane zavislym, ale urcite su ludia (ako som bol ja), ktori sa stanu psychicky dost zavislymi...ak to clovek fajci raz za cas s kamaratmi pre zabavu, tak asi nie, lenze ja som to nejak neodhadol, fajcil som ju v kuse a poslednu dobu vacsinou sam doma, a ked som ju nemal, tak som bol brutalne nervozny, kym som nieco zas nezohnal, vyhadzoval som na travu vsetky moje prachy, vsetky moje myslienky sa tocili len okolo travy, a pod. Tomu ja hovorim psychicka zavislost, ak si nezazila, tak jasne, ze sa cudujes co je na tom take tazke...
Lucates no máš pravdu, nikdy som na nej nebola psychicky závislá... ALE... trávu som fajčila asi tak rok, rok a pol, najprv len tak raz do týždňa, hlavne v piatky potom už to boli aj soboty. no a nakoniec to dospelo do takého štádia, že už to bolo niekoľkokrát do týždňa, niekedy aj párkrát do dňa. Istý čas, som dokonca každý deň prišla domov zo školy, naložila si sama fajočku, sfajčila sa, a kukala telku, išla spať, alebo tak... to trvalo asi tak 2 týždne.. my sme fajčili pri každej príležitosti, vonku bez toho aby sme boli sfajčení sme ani nešli.
Lenže... to bolo o tom, že sme sa inak nevedeli zabaviť, a že každý dačo musel mať v sebe aby nebol nervozny, a ja hlúpa, som proste vždy "podľahla" a dala si tiež, ale keby si nedávali ani oni, nedám ani ja... A potom som si povedala, že na čo to je dobré, už to nie sú ani také stavy ako kedysi, kopu peňazí do toho šlo, a už som mala pocit, že už ani neviem čo je realita, a aj ked sfajčená nebola, cítila som sa tak. Tak som sa na to vybodla, a teraz ked som si po nejakých mesiacoch dala, vôbec mi to dobre nerobilo.
ak sa da, radsej si kupte barsaku volovinu, handru, nanuk, cd-ecko....nie len ze si skodite, ale si aj skodite...cigaretami, jointmi, alkoholom, drogami vseobecne....alebo to hadzte do flase, nasetrite si za par mesiacov na Malllorkuuu
Alalix - tak to je diskutabilne ci trava skodi...jasne, ze to pre pluca nie je najlepsie, ked ich clovek zadymi, lenze travy nesfajcis tolko ako cigariet, takze oproti cigaretam je podla mna menej skodliva...a verim tomu, ze trava pomaha zmiernit bolesti pri rakovine, ze pomaha spomalit priebeh chorob ako su parkinson, skleroza multiplex, a pod. Ked som aktivne hulieval, tak som mal o cosi spomalene reflexy, a sem tam som aj nieco odveci urobil, napriklad som jedol nejake pecivo zo sacku a este som nedojedol a zahodil som to do kosa, lebo som si neuvedomil, ze tam este mam...alebo sme hrali kalceto, este sa neminuli vsetky lopticky a ja som uz hodil novy zeton...ale ked som s hulenim prestal, tak sa vsetko po case vratilo do normalu, a teraz sa mi take veci nestavaju, som ako predtym...cize podla mna trava nema trvale nasledky, len kratkodobe...
Zlovkvetinaci to taký odborný článok bol... ale ako nie, že tým že dakto bude húliť ta to bude akože prevencia, lebo húlenie je najnebezpečnejšia forma, ako dostať do tela thc, lebo okrem toho sa dostávajú do tela aj iné látky.. ale samotná čistá látka thc zabraňuje vzniku rakoviny pľúc a je to pravda
no samotne thc taky ucinok mat moze, ale pri fajceni sa uvolnuju stovky roznych latok, ktovie proti ktorym konkretne pomaha rozhodne nie vsetkym..inak latky zo skupiny thc su celkom pouzitelne v medicine
Zlovkvetinaci no šak to som napísala že len to samotné thc, ale tak, všetko má svoje pros and cons, tak jak to môže pomôcť, tak to môže pri nadmernom užívaní aj uškodiť,,, tak ako všetko
lucates-to je pravda ked hulis sam najviac sa na to namotas...ja som tiez hulil ked som bol sam vzdy ked bol cas a volny priestor...ale su to ciste prejeby sam hulit je hnusne...daval som asi dva roky teraz asi mesiac nedelim a je to ihned lepsi pocit hlavne na dusi lebo v poslednej dobe ma to uz nicilo a uzatvaralo mal som prijebane myslienky a tym ze som sa nahulil sa to len znasobilo...prvy tyzden je najtazsi ked sa prezije ten uz to ide...len treba vela zaprenia sa a predsa len je to LEN trava a nic tvrdsie...a uplne mi to zmenilo pohlad na travu nechcem to uz je to svinstvo...radsej chlast...ten pise vzdy
a pri prestati treba bud nahradit niecim inym zvolit si mensie zlo...bud vela fajcit viac pit ked teda chces stavy alebo najst si babu najzdravsie by bolo asi to tretie ale financne je to asi jedno
Caute! Ja som hulil v poslednom case tiez dost vela,no skoro kazdy den,a niekedy aj viiackrat,a som prisiel na to,ze som proste narkoman.Teraz chcem odvyknut,treti den nehulim,no viem,ze to este nic neznamena.ale chvala Bohu mi s tym pomaha jedna priatelka,tak dufam ze to vydrzim,hoci fyzické následky to nemá,ale chut na to mám stále,ale uz to nechcem,uplne ma to vyprázdnilo,uz ma nic iné skor nebavilo,tak mi drzte palce,nech to vydrzim.Tsatsiky
Keby som sa nenudil na tomto skazenom svete tak by som nehulil nemal by som preco.No ked sa nudite a ganja nahradi ten cas ,stavate sa zavisli možno aj po prvom vodnom.
co sa tika 4 komentu: marihuana prvy krat neposoby.niekedi ani na druhi krat...no potom uz hej..ja hulim uz 3 roky a nehodlam stim prestat lebo to pestujem doma pod lampou.
hulim 4roky a posledne 2 si nepamatam den kedy by som si nedal sluka ... ked sa nadtym tak zamyslim kolko love som na to prejebal je to hrozne ...ale najviac ma sere ze to jebe dost cas ...rozhodol som sa prestat a je to dost tazke vcera som si nedal ale dnes som to uz nevydrzal ale od zajtra uz idem tvrdo na to drzte mi palce pls...
moj spoluziak huli uz 2.rok v kuse,kazdy den!rano sa zobudi a da si praska,tak ide do skoly a aj po skole,jednoducho uz kazdy den.nemoze bez toho byt...este sam aj priznal ze mu to pomaly vymyva mozog,ze ked sa nieco nauci tak to za chvilu ihned zabudne...hm akurat pred maturitou,to sa mu hodi.
Mal som take obdobia ze som hulil kazdy den aj nekolkokrat potom zas prisla era fetu kde som mal travu takmer pici no teraz uprednostnujem prirodu pred chemiou. Momentalne som cisty od ganje 2 mesiace no uz tak bolo aj dlhsie a zacal som znova tazko povedat ako to bude teraz cinavzdy alebo zas len na cas ved uvidime...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
neviem, ja bez toho dokazem uplne normalne existovať....ja davam radsej prednost pivu, ale proste tak raz za mesiac alebo ked mam chut, taksi trosku dam ,a som stále v pohode....ale moje zlaticka davaju zase prednost trave a oni s tým uz prestať nevedia....takze vlastne neviem ako ti poradit v tomto stave
Najlepsie (co nam sa osvedcilo) je vobec nefajcit cez tyzden, venovat sa praci/skole - veci sa robia _citelne_ lepsie s cistou hlavou, ako ked clovek kazdy den fajci.
V piatok a sobotu podla chuti a nalady, ale dolezite je nefajcit v nedelu, pretoze to uz je zase len krok k tomu fajcit aj v pondelok atd ...
Tato metoda ma dve vyhody, prva, to je vlastne riesenie problemu ktory si pisal, a druha je ta ze ked budes fajcit raz tyzdenne bude ti to ovela viac slapat - tolerancia je svinka .
Daj vediet ako sa rozhodnes, pripadne ci sa ti podari nabehnut na taky system, som zvedavy.
one love,
jackal.
Ja som v tomto nikdy nevidel nieco extra, skusil som to tak 5-6 krat a prestalo ma to bavit. S cigami to bolo tazsie, tie ma viac chytili (to je tak ked clovek fajci ked je opity), ale potom mi naststie kamoska otvorila oci a s tymi som tiez skoncoval. Ostal uz len alkohol ale to je v norme sem tam party potom pauza a vobec mi nic z toho nechyba
Mierne nechapem, ako si moze clovek vyvinut taky silny navyk k trave. Ktore pocity/stavy vas k tomu tak silno tahaju?
Prestat som neskusal a nemam na to ani dovod.
dobré dôvody sú: mamka je v piči z toho že ""fetuješ""(prestať kvôli nej); desivá strata záujmov (nebaví ťa už ani to čo ťa bavilo a cítiš že takto to nemá byť); klesá prospech v škole (cítiš že si tupý z toho)
teda, tieto zabrali u mňa
proste musíš chcieť, ked sa závislý nechce vyliečiť, ked neverí že mu to škodí, nikdy sa celkom nevylieči
Ale pravda je, ze uz mi z toho jebalo, v kuse som myslel len na travu, kde co zohnat, kedy sa zhulim...nedavno som si sfajceny zapalil fajku v jednom podniku, co vyvolalo prudku reakciu barmanky, ktora ma skoro vyhodila. Normalne by som taku picovinu neurobil, ale uz som mal prehulenu hlavu a jebalo mi. A bolo toho viac, raz som zhuleny a najebany vytopil susedov, atd... Zajtra to bude uz tyzden, co som vydrzal bez travy (aj ked je pravda, ze v piatok som prepalil fajku este, ale samotnu travu som mal pred tyzdnom naposledy), a uz je to kusok lepsie, najhorsie boli prve 3-4 dni, uz si pomalicky zvykam bez toho fungovat, ani na travu uz tak moc nemyslim, pomaly sa to vracia do normalu, dufam, ze mi zas neprepne.
Motivaciu mam najma tu, ze si setrim na bicie, a kym som hulil kazdy den, tak som velmi vela rozjebaval prachy.
Drzte palce, nech mi to vyjde...dost ma drzi nad vodou, ked vidim, ze ludia okolo mna su na to hrdi, ze som sa rozhodol to obmedzit, a ze uz tyzden som vydrzal, najma mamu to tesi, lebo ju to mrzelo, ze tak fungujem, aj ked si zvykla na to.
Stačí si povedať dosť a prestať sa stýkať s ľudmi, s ktorými "hulíš" .
Ja som tak prestal. Rady typu " treba znožovať dávky" sú podľa mňa hlúposti (nič v zlom), treba spraviť zásadný zlom a mať pevnú vôľu.
alebo ich poprosiť nech ti už nedajú (čo napr. tým mojim nešlo a vždy mi dali)
prvé dni sú najhoršie .. pár krát proste neodoláš
najvacsiu chybu som pri huleni robil, okrem toho, ze som hulil velmi casto, teda kazdy den, bolo, ze som hulil aj sam kazdy vecer pred spanim. Lebo ked som s tym sekol, tak cez den sa ako tak dalo vydrzat bez hulenia, ale prisiel vecer a ja som mal pocit, ze nezaspim bez toho aby som si dal praska...tie veceri boli dost kriticke, bol som brutalne nervozny. Ale nastastie som vydrzal...takze ak niekto huli, tak nikdy nehulte sami, je to velmi navykove a nehulte casto. Clovek si tak zbytocne starosti narobi, lebo to uz su potom vtierave myslienky, ktore ma prenasledovali cely den a tocili sa okolo travy, kde si ju zohnat, kde vezmem prachy, atd.
Takze tolko a som rad, ze uz je to za mnou, konecne mam cistu mysel.
Aj ked neviem ci su to este dozvuky po tom ako som bol na trave stale, ale som v kuse dost velmi unaveny a spomaleny, ako bez energie...a ked nieco pisem na kompe, tak v kuse pletiem pismena, a tak...dufam, ze sa to nejak upravi casom, predsa len po polroku intenzivneho hulenia je to teraz velka zmena pre organizmus, ktory bol uz na to zvyknuty...
Lenže... to bolo o tom, že sme sa inak nevedeli zabaviť, a že každý dačo musel mať v sebe aby nebol nervozny, a ja hlúpa, som proste vždy "podľahla" a dala si tiež, ale keby si nedávali ani oni, nedám ani ja... A potom som si povedala, že na čo to je dobré, už to nie sú ani také stavy ako kedysi, kopu peňazí do toho šlo, a už som mala pocit, že už ani neviem čo je realita, a aj ked sfajčená nebola, cítila som sa tak. Tak som sa na to vybodla, a teraz ked som si po nejakých mesiacoch dala, vôbec mi to dobre nerobilo.
takze ruky prec od toho, kto nema silnu volu.