Mate skusenosti s kurzami SIV medicina, ktore sa konaju v KE ? Dokazu pripravit aj na ine skoly ako slubuju ? A ako vlastne prebiehaju, lebo oproti ostatnym su pomerne "lacne".
Ja som chodila pred rokom na Siv kurzy- síce právo ale tak systém je rovnaký a úžitok ( v mojom prípade zbytočnosť) tiež.
Tie kurzy mi nedali nič nové- akurát kedže som v tom ročníku práve maturovala z Dejepisu pomohlo mi to v škole ale na skúškach vôbec- Taký jediný plus -naučila som sa cestovať vlakmi, MHD vo väčšom meste a tak keď som prišla potom do BA necítila som sa v tom meste stratená.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Tie kurzy mi nedali nič nové- akurát kedže som v tom ročníku práve maturovala z Dejepisu pomohlo mi to v škole ale na skúškach vôbec- Taký jediný plus -naučila som sa cestovať vlakmi, MHD vo väčšom meste a tak keď som prišla potom do BA necítila som sa v tom meste stratená.