Hmm nemyslim ze by toto na sude preslo ... mozno by ho len poslali liecit ... ale ako to vidim pri slovenskom sudnictve tak je to aj tak vsetko jedno ...
Už dlhšie mám pocit, že p.Slota trpí poruchami pseudologia phantastica a histriónskou porucha osobnosti. Alkohol, životný štýl, zlé myslenie a ďalšie veci robia svoje. Ale ved to nie je žiadna hanba, dá sa to už liečiť.
Takýto človek by rozhodne nemal byť v parlamente a nedajbože o niečom dôležitom rozhodovať. Tak to aj potom vyzerá. Veľa politikov si myslí, že " čo už ja všetko mám a čo môžem avšak zabúdajú ako prišli na tento svet, s prázdnymi rukami. Ako odídu zo sveta ? Opäť s prázdnymi rukami. Ale to už je trošku iná téma.
Slovensko je vo svete na smiech taká je realita, ale čo už, veľa ľudí sa musí hanbiť za tých, ktorí takúto mienku o tejto krajine vytvárajú. Jedným z nich je aj p. Slota. Je to smutné.
@tenpatic co ja viem on o nicom nerozhoduje.. ved este i v parlamente ho podpisuju ini, takze predpokladam ze nie je dusevne sposobily a ono jediny zakon hadam za ktory hlasoval bol ten jeho oblubeny ktory nastastie p.p. nepodpisal..
@johnysheek ale ja som len povedal, že "nedajbože o niečom dôležitom rozhodovať" čiže len aby on o niečom nerozhodoval, o niečom dôležitom inak by to bola katastrofa, netrvím, že on o niečom dôležitom priamo rozhodouje.
Podobne aj Mečiar, aj on by mal ísť už na dôchodok.
@tenpatic ty by si siel do dochodku ak dostanes mesacne 30 tisic ci kolko maju poslanci /myslim ze je to 3 nasobok primernej co sa blizi dokonca k 2000€ / a to ani nemusia do parlamentu
ale veru nastastie o nicom dolezitom nerozhoduju.. ale hm. nielen oni dvaja by mali ist do dochodku a zilo by sa lahsie
poslanci dostávajú 3000€. Myslím si, že taký Slota by určite výrazne finančne straty neutrpel. Má pozemky, budovy, firmy atď. Určite nie je poslanecký plat jeho jediným príjmom resp. zárobkom a myslím si, že nie je ani jeho najväčším zárobkom. Osobne ma to nejako nezaujíma, je to jeho vec, on si zodpovedá za svoje činy.
Ak by som mal toľko statkov ako Slota, tak by som šiel kľudne. A na druhej strane ak ma človek chrbtovú kosť, počúva sa čo tára a dokonca už mu to dávajú najavo aj iní, tak odíde aj sám
Týmto si myslím, že môžeme uzavrieť túto debatu. Nebudem si predsa kaziť večer diskutovaním o p. Slotovi čuus
Slota nema rad madarov lebo mu v skole bili otca, alebo deda. Mne vobec neprekaza. Niekto tu na uzemnenie smradlavych hunov na druhej strane byt musi. Staci sa tam pozriet je tam mnostvo zoskupeni a blbych narazok voci Slovensku a nevzniklo to ani pre SNS, ani pre Slotu, a ani to nezmizne.
A pán politológ určite vie, ako tomu celému pán Slota prospieva a ako už tých škaredých Maďarov umiernil, však?
Toto sú tak plané reči, Slota môže nadávať na Maďarov, dokonca môže mať aj pravdu, lebo naozaj sa tam nájdu extrémisti, ale je blbosť, že niekto taký tu byť musí a hlavne je naivné, ak si niekto myslí, že Slota niekedy niečo vyriešil, alebo vyrieši ...
Bude kričať jak zmyslov zbavený, ako je jeho zvykom a dosiahne akurát to, že Maďari budú ešte viac nasraní ...
Takto funguje Slovensko-Maďarské perpetum mobile, zakričí Maďar a z druhej strany zakričí Slota ešte hlasnejšie a takto až dovtedy, kým všetci zaslepení antimaďarskí (a v Maďarsku militantní antislovenskí) pseudonacionalisti nedostanú rozum
@tunidlo ved prave, . . . Slota mozno nic neriesi, . . . Ak by riesil bralo by sa to ako diskriminacia Madari nam tu skacu po hlavach, tak Slota im tie hlasky aspon nejak vracia. A samozrejme ze je to dobra filozofia. Nakolko nikdy nebolo tak zle, aby nemohlo byt horsie.
Aj madari to riesia v politike . . . aj na druhej strane je taka ista kopa hnoja. Politici su obraz naroda, naco skryvat pravdu . . . rocna spotreba alkoholu v prepocte na obyvatela je viac ako 100l . . . tak niet divu ze mame alkoholikov v parlamente a ludske povahy sa nezapru . . . pri valove je kazdy svinou.
Za prvé nie je sviňa ako sviňa, za druhé, to, že tu spomenieš, že je to obrazom národa ešte nijak neospravedlňuje jeho demenciu ...
Podľa mňa do politiky jednoducho nepatrí, nevidím dôvod, prečo by mal, ak ho chceš obhájiť, nech sa páči, ale vecne a nie tým, že je to ok, lebo aj medzi Slovákmi sú debili a ožrani ako on ...
. . . nie opicit, len bojovat rovnakymi "prostriedkami". To ze Slota nepatri do politiky . . . no tak mu napis list . . . on sam neodide. A stazovat sa nema vyznam. A ked odide, pride niekto dalsi . . . a ten tam tiez nebude patrit. A ver tom, ze v tu ranu ako by si ho nahradil napriklad ty alebo ja sa najde zas niekto kto bude mat nazor, ze ten a ten tam nepatri. A ako vravim "pri valove je kazdy svinou" a ci uz hra dementa, kradne, oebava, alebo z nudy chlasta . . . to je uz kazdeho vlastny styl.
Hej, nadávať na to, čo robia a potom robiť to isté, pričom to vôbec nič nerieši, len ich to podnecuje k tomu, aby rozdúchavali ešte väčšie vášne? Hm, logika
Ďakujem za informáciu
Zdá sa ti, že ďalší by zasa mal byť taký idiot ako Slota a že by mal mať takú podporu? ... Mne nie, mne sa zdá, že ľudia pomaly dostávajú rozum ... Pomaly
A veď nech má kto chce akýkoľvek názor o politikovi, či patrí, alebo nepatrí do politiky ... A ak s tým nesúhlasím, vyjadrím sa ...
To, že pri válove je každý sviňa je len poučka z krčmy ...
Ľudia sú rôzni, nie ekvivalentné svine, taká prúpovídka nemá konkrétnu a hodnotnú myšlienku ...
@tunidlo bacha na to co povies kamo.... od posledneho cloveka, ktory ho oznacil za mafiana Harabin vysudil melon Nemal by si takto rozpravat ked nevies o com hovoris tututu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
trpí totálnymi a neopodstatnenými paranojami z Maďarov. aj jeho alkoholizmus by nebolo na škodu vyliečiť. ale my sme feťáci, hej.
(a táto maďarská sranda ma zaujíma dosť preto, lebo jeho prvá žena bola Maďarka. úplne silno chcem zistiť, či Maďarov neznášal vtedy, keď bol s ňou.)
madar komunista mafian alkoholik a obchodnik - slavna patka riadiaca nas stat
Takýto človek by rozhodne nemal byť v parlamente a nedajbože o niečom dôležitom rozhodovať. Tak to aj potom vyzerá. Veľa politikov si myslí, že " čo už ja všetko mám a čo môžem avšak zabúdajú ako prišli na tento svet, s prázdnymi rukami. Ako odídu zo sveta ? Opäť s prázdnymi rukami. Ale to už je trošku iná téma.
Slovensko je vo svete na smiech taká je realita, ale čo už, veľa ľudí sa musí hanbiť za tých, ktorí takúto mienku o tejto krajine vytvárajú. Jedným z nich je aj p. Slota. Je to smutné.
@hangtime11 hotova hlava 22
@transplantovana a mozno sa chcel pomstit madarom a preto si ju vzal.. alebo mu ona nieco (ne)spravila a preto ju "pustil" k vode a zanevrel na nich
Podobne aj Mečiar, aj on by mal ísť už na dôchodok.
ale veru nastastie o nicom dolezitom nerozhoduju.. ale hm. nielen oni dvaja by mali ist do dochodku a zilo by sa lahsie
poslanci dostávajú 3000€. Myslím si, že taký Slota by určite výrazne finančne straty neutrpel. Má pozemky, budovy, firmy atď. Určite nie je poslanecký plat jeho jediným príjmom resp. zárobkom a myslím si, že nie je ani jeho najväčším zárobkom. Osobne ma to nejako nezaujíma, je to jeho vec, on si zodpovedá za svoje činy.
Ak by som mal toľko statkov ako Slota, tak by som šiel kľudne. A na druhej strane ak ma človek chrbtovú kosť, počúva sa čo tára a dokonca už mu to dávajú najavo aj iní, tak odíde aj sám
Týmto si myslím, že môžeme uzavrieť túto debatu. Nebudem si predsa kaziť večer diskutovaním o p. Slotovi čuus
» komentare.sme.sk/c/5281299/shoot...
Videla si?
Fakt, maďar a obchodník, horšie ľudské vlastnosti už ani neexistujú
A pán politológ určite vie, ako tomu celému pán Slota prospieva a ako už tých škaredých Maďarov umiernil, však?
Toto sú tak plané reči, Slota môže nadávať na Maďarov, dokonca môže mať aj pravdu, lebo naozaj sa tam nájdu extrémisti, ale je blbosť, že niekto taký tu byť musí a hlavne je naivné, ak si niekto myslí, že Slota niekedy niečo vyriešil, alebo vyrieši ...
Bude kričať jak zmyslov zbavený, ako je jeho zvykom a dosiahne akurát to, že Maďari budú ešte viac nasraní ...
Takto funguje Slovensko-Maďarské perpetum mobile, zakričí Maďar a z druhej strany zakričí Slota ešte hlasnejšie a takto až dovtedy, kým všetci zaslepení antimaďarskí (a v Maďarsku militantní antislovenskí) pseudonacionalisti nedostanú rozum
Inak dobrá filozofia
"Aha tam je debil, aj my chceme takého!"
Hej, ozaj, predsa keď môže byť horšie, tak si tak spravme!
Ešte väčšieho debila ako Slotu chcem!
A smiem sa spýtať ako ti asi Maďari skáču po hlave?
Nejakí konkrétni Maďari skáču nám po hlave asi tak ako Slota im ...
Do týchto hádok idú prosto vymleté veľké huby, zdá sa ti, že toto treba riešiť na najvyšších miestach v politike?
A že treba ľuďom platiť mercedesy za to, že vracajú hlášky?
Efektívny prístup
A trocha ďalej - Slota nie, že "vracia hlášky", Slota sa obúva do koho sa môže, vrátane našich vlastných politikov ...
Je to ožratý zabávač spoločnosti v krčme a nie politik
Ale veď Maďari sú tí, na ktorých tu nadávaš ...
Tak prečo sa chceš po nich opičiť? Nerozumiem ...
A to pod tým už sú také všeobecné hatlaniny ...
Za prvé nie je sviňa ako sviňa, za druhé, to, že tu spomenieš, že je to obrazom národa ešte nijak neospravedlňuje jeho demenciu ...
Podľa mňa do politiky jednoducho nepatrí, nevidím dôvod, prečo by mal, ak ho chceš obhájiť, nech sa páči, ale vecne a nie tým, že je to ok, lebo aj medzi Slovákmi sú debili a ožrani ako on ...
Ako som povedal, úplná nadávka, že obchodník ...
Fakt, akože obchodovať? A v politike? ... No kto to kedy videl
Obchodnik v parlamente nieco preda, a cast z vynosu si uleje na sukromny ucet.
Treba rozlisovat pojmy. Predavacka zamestnana v supermarkete nie je obchodnik. Chapando ?
a nie si robit z pokladnice sukromnu banku a zarabat na tranzakciach
Hej, nadávať na to, čo robia a potom robiť to isté, pričom to vôbec nič nerieši, len ich to podnecuje k tomu, aby rozdúchavali ešte väčšie vášne? Hm, logika
Ďakujem za informáciu
Zdá sa ti, že ďalší by zasa mal byť taký idiot ako Slota a že by mal mať takú podporu? ... Mne nie, mne sa zdá, že ľudia pomaly dostávajú rozum ... Pomaly
A veď nech má kto chce akýkoľvek názor o politikovi, či patrí, alebo nepatrí do politiky ... A ak s tým nesúhlasím, vyjadrím sa ...
To, že pri válove je každý sviňa je len poučka z krčmy ...
Ľudia sú rôzni, nie ekvivalentné svine, taká prúpovídka nemá konkrétnu a hodnotnú myšlienku ...
Predpokladal som, že si myslel Dzurindu.
Často totiž býva označovaný podobnými "hanlivými" prezývkami
A pre zlodeja by som skôr použil termín zlodej
Teraz sa mi zdá, že by to mohol byť skôr Mečiar, keďže Dzurinda toho asi súkromne moc neulial ...
A kto je mafián? Harabin?
Ale ten zasa teraz nebude v parlamente ... Neviem veru ...
Aj klásť otázky je zakázané?
Dobre vedieť
A to máš odkiaľ?
Si analyzoval každého politika, či je jeho správanie podobné svini divej?
Na to by som sa pozrel
Diva ani nie to bude skor domaca