Bude ta trtkat 1000 jelenov do riti na veky vekov ak nebudes pocas zivota zrat hostie, klanat sa stolarovi, riadit sa 10timi pridrbanymi prikazmi, velebit vymysleneho pana v toge s dlhou bradou...
Život po smrti nekončí. Telo zhnije, ale duša človeka je nesmrtelna! Každý človek čo na tomto svete zasial vo večnosti bude jesť. Pr. Zaseješ jed budeš ho jesť a piť po celú večnosť, takže sa veľmi nenaješ ani nenapiješ.
@2 Som rád, že nebo a peklo je nezmysel, lebo by mi bolo ľúto takého Alberta Einsteina, ktorý toho pre svet veľa urobil, ale neveril v Ježiša takže mal smolu a teraz sedí v pekle, teda mal by. Ale čo je zaujímavé ani chudák Mojžiš to nemá zrovna najľahšie síce poznal Boha, ale v Ježiša ako jeho syna neuveril, takže tiež hrá s čertmi tam dolu mariáš( teda keď ho známosti s Bohom nedostali do neba).
A napríklad Pápež Štefan VI zmrzačil, krivo obvinil a hodil do rieky mŕtvolu svojho predchodcu ale ako pápež veril v Ježiša takže je mu dobre v nebi aj keď to bol zločinec.
ja si nemyslim nic. zistim to az potom, nie? ked zomriem, budem mat dost casu identifikovat to, kde sa ocitnem. ale citala som par kniziek s touto temou, ktore sa mi omylom dostali do ruk. jedna teoria lepsia od druhej. to aby som si vybrala jednu a smiala sa na nej cely den
@2 Lol, že na dobrej ceste No podľa mňa Tvoj status by sa mal volať skôr "na zlej ceste"..
Btw. ja plne rešpektujem veriacich, pokiaľ oni rešpektujú ateistov.
A po smrti nebude nič. Nebude Tvoj mozog takže nebude mať čo vnímať ani uvedomovať si Ale keby náhodou niečo bolo, napíš nám to potom pls do tohto fóra. Diky
@11 takze ked vtedy neexistoval Jezis kde isli ludia v tej dobe? ??? ked zomreli? Mysslim ze je to troksa trapne verit v nebo a peklo ...V dnesnej vyspelej civilizacie
Lol delete tema už tu bola takato tema hadam 100x kým založís temu použi vyhladavanie ja verím v reinkarnáciu ... XD lebo veriť v niečo je ludské "vaši piču som taky nevidel a verím že ju máte " XD XD bohuš je skill proste
noo to by som aj ja rada velmi vedela..akoze co bude ked umrie telo a dusa kam pojde? bude akoze rozmyslat ze idem si zastrasit niekam,abo ze bude ze idem si do neba vrznut abo tak? kks,abo ja nechapem..chcela by som to zazit a potom sa znova vratit do pritomnosti zijuceho cloveka..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@2 Nebo vitaj späť! mnohým si nám chýbal
John 3:13 No one has ever gone into heaven except the one who came from heaven—the Son of Man
A napríklad Pápež Štefan VI zmrzačil, krivo obvinil a hodil do rieky mŕtvolu svojho predchodcu ale ako pápež veril v Ježiša takže je mu dobre v nebi aj keď to bol zločinec.
Btw. ja plne rešpektujem veriacich, pokiaľ oni rešpektujú ateistov.
A po smrti nebude nič. Nebude Tvoj mozog takže nebude mať čo vnímať ani uvedomovať si Ale keby náhodou niečo bolo, napíš nám to potom pls do tohto fóra. Diky
V tom roku čo žil Mojžiš, Ježiš ešte nebol na svete. Tie pravidlá platia až po smrti Ježiša. Pre skôr narodených platí starý zákon.
Máš pravdu, že už nebude tvoj mozog, ale zabudol si na svoju dušu, ktorá je nesmrteľná. Duša to je to tvoje pravé Ja.