S mojím priateľom sme sa v lete boli prejsť, sadli sme si na lúku rozprávali sme a došlo k tomu že ma palcol. Bolo to prvýkrát. Všetko bolo v pohode žiadna krv. Keď som prišla domov, tak zo mňa išlo toľko krvi ako keby som dostala ďalšiu menštruáciu. Je v
ako tak čítam tieto komentáre tak som si asi svojou genialitou a vtipnostou pokazil zmysel pre humor a to čo je pre ostatných vtipné je pre mna trápne ako sa može ešte niekto smiať výrazu "vytrúbil" ako sa niekto može smiať výrazu "palcovať" ?
Drahá slečna, boli ste s pánom Kokotom (teda predpokladám, že sa tak Váš priateľ skutočne volá) na lúke. Mám zato, že palcnutie v intímnej oblasti ste museli cítiť , prípadne prežiť istý zážitok, ehm. Neviem nakoľko sa jednalo iste o silný sexuálny zážitok, -samotné palcnutie je pre mňa vskutku nový termín. Neviem nakoľko je dlhý jeho palec, ale pokiaľ nemáte blanu z drevotriesky, prípadne dubovej alebo bukovej platničky, celkom iste už nieste panna. Gratulujem, vzhľadom k Vášmu veku vskutku heroický výkon.
ludia ako preco do nej tak pindáte? normálne sa spýtala nejaku vec, mne to tiez nie je uplne jasne. myslim ze mozes byt este panna, len ti ju ozno trochu viac rozrusil ale mohla tam este cast ostat, neviem no ... neviem ako sa to rata
no a k teme : tak mozno ti pretrhol tu blanu ci co to je ja nwm nemam skusenosti ... ale tak ja beriem panenstvo/panictvo tak ze dokym nema clovek normalny sex tak je panna/panic
panna je zena, ktora nemala pohlavny styk, takze pannou si. blana sa vacsinou uplne pretrhne az pri 2-3 styku, takze po jednom pacovani ju asi este nemas uplne roztrhanu. ved aj tampon si tam mozes dat a nepretrhnes si ju.
a co si cakala ze z teba bude tiect pomarancovy dzus 100%?? mi to pripomina ten vtip s troma kojencami:
Sedia v kocikoch vedla seba traja kojenci a hovori prvy: To su ploblemy, kupi mamca sunal alebo zabudne?? hovori druhy: To su ploblemy, kupi mamca papu alebo zabudne?? hovri tretia: To su ploblemy, sadla som si na dudlik, som panna ci uz nie?
a k veci keby si aj nebola uz panna,co na tom ? zmenit to nemozes,ak si ju nedas zasit
a mozes byt nasrata ako kolvek chces.a tiez by ma zaujmalo preco ho nazyvas priatelom s ktorym ste sa boli prejst na luku ked neskor vravis ze je to kokot
ako... už som si dávno neprečítala komplet celé fórum, ale pri tomto som si normálne oplakala klávesnicu... občas fakt nechápem, čo sú všetko schopní ľudia zajebať na na jedno slovo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
A to ti napdlo až teraz ked sa to stalo v lete? O.o
asi to bude tým, že to robil " trochu tvrdo" DDDDDDDDDDDDD
By the way to akože výraz "palcnúť" sa normálne používa??
Ja vôbec nepoberám o čom tu kecáš
iank že dosť by ma sralo keby mi taký kokot prejebal blanu tak prečo kurva si sa ním nechala "palcnúť" na lúke
oh máj gád demence toto
"Nepalcol" ti skôr mozog ?...
Inak
blana neblana, nabuduce snad budes s niekym kto nebude kokot tak ta to aspon nebude boliet
A ty dievča si nesťažuj že ti blanu prejebal kokot, keď si mu to dovolila.
Tieto novodobé výrazy ma raz zabijú!
no a k teme : tak mozno ti pretrhol tu blanu ci co to je ja nwm nemam skusenosti ... ale tak ja beriem panenstvo/panictvo tak ze dokym nema clovek normalny sex tak je panna/panic
toto môže niekto myslieť vážne???
mimochodom, slovo "palcol" je to najnechutnejšie, čo som v poslednom čase počula
Toto už fakt podľa mňa nie je tak ani na smiech ako do plaču
Sedia v kocikoch vedla seba traja kojenci a hovori prvy: To su ploblemy, kupi mamca sunal alebo zabudne?? hovori druhy: To su ploblemy, kupi mamca papu alebo zabudne?? hovri tretia: To su ploblemy, sadla som si na dudlik, som panna ci uz nie?
suhlas
a k veci keby si aj nebola uz panna,co na tom ? zmenit to nemozes,ak si ju nedas zasit
a mozes byt nasrata ako kolvek chces.a tiez by ma zaujmalo preco ho nazyvas priatelom s ktorym ste sa boli prejst na luku ked neskor vravis ze je to kokot
na birdzi sa človek učí samé nové výrazy proste !
nemala si sex, teda si panna. ná, možno už nie si palcovacia panna
och, deti.
BTW. dneska sú tu samé vtipné diskusie
@78