Som za verejne dostupné zdrav. záznamy a trestnú činnosť
Poznám osobu s ktorou som denno denne v kontakte s názvom "Janko Hraško" a chcem si zistiť niečo o jeho zdravotnom a trestnom zázname. V našej republike je to nemožné aby bežný človek mohol zistiť o inom človeku takéto záznamy. A pritom je to doležité.
Poznám osobu s ktorou som denno denne v kontakte s názvom "Janko Hraško" a chcem si zistiť niečo o jeho zdravotnom a trestnom zázname. V našej republike je to nemožné aby bežný človek mohol zistiť o inom človeku takéto záznamy. A pritom je to doležité. Ved čo ak ten Janko Hraško je psychicky narušený človek, alebo trpí infekčnou nákazlivou chorobou ? Alebo čo ak Janko Hraško je bývalý narkoman, zlodej, vrah ? Može tak byť, no ja ako bežný človek to nemám ako zistiť, kedže mám z dovodu zákona o ochrane osobných údajov zakázané k zdravotným/trestným udajom Hraška.
Každý jeden občan SR by mal byť zaevidovaný, a jeho údaje o jeho zdravotnom stave, trestnej činnosti, by mali byť volne dostupné pre všetkých !!! Všetky jeho trestné údaje, a všetky jeho zdravotné údaje !
Najprv si ujasnime akého si názoru, prečo tvrdíš teda že Janko Hraško je psychicky narušený človek, alebo trpí infekčnou chorobou. Stále čakám na tvoju odpoved, aby to bolo 1:1 a mohli sme prejsť v diskusii ďalej. Čakám tvoju odpoveď na to, čo podľa teba spôsobuje, že si myslíš že Janko Hraško je narkoman. Bez toho sa ďalej nepohneme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
Každý jeden občan SR by mal byť zaevidovaný, a jeho údaje o jeho zdravotnom stave, trestnej činnosti, by mali byť volne dostupné pre všetkých !!! Všetky jeho trestné údaje, a všetky jeho zdravotné údaje !