Tak mozete zahlasovat a pripadne napisat svoje zazitky alebo nazory...
Ja osobne som to skusal asi 3-4 krat... Z toho raz som sa dostal do stavu blizko toho.. alebo to mozno bolo ono, v istej forme... Snazil som sa dlho nezaspat... az som sa pomaly dostal do takeho stavu kedy som videl sam seba ako lezim. Zial neotvoril som oci, vtedy som uz na to nemyslel.. pretoze som mal co robit ked som zapasil so spankom... doslova.
Videl som seba na posteli a moje telo bolo ako z látky (proste ako handra...) a pod mojou hlavou sa vytvorila diera v posteli ktora akoby vcucla plachtu dnu (predstavte si dosku s dierou, na nej plachtu a hodite na tu plachtu nieco tazke cez tu dieru tak ju to tak vtiahne dnu) a mna to tahalo od hlavy dnu tiez.. Odrazu som sa pozeral vlastnymi ocami uz niekolko centimetrov v tej diere a po stranach som videl iba svoje ruky a snazil som sa uplne zubami, nechtami, vytiahnut von.. V tej chvili som vedel, alebo si uvedomoval, ze to je spanok ktory ma taha hlbsie a ja som s tym bojoval.. ale nezvladol som to, vtiahlo ma to dnu a zaspal som..
rád sa vymením, chcel by som zažiť spánok bez strachu a to čo si zažil ty hm neviem či sa dá spánkovou paralýzou nazvať skôr lucidným snom lebo z paralýzy sa chceš dostať nie aby ťa vtiahla
ja som to ani neskusal ale proste sa mi to stalo ....1 x asi v 18nastich a zazivam to uz asi 4 roky ..sem tam castejsie ( aj 2-3x za tyzden) a sem tam menje casto napr. aj 3 mesiace nic ...spociatku ma to dost vydesilo ale pomaly som si uz na to zvykol ..ale sem tam sa mi stane ze som z toho riadne v ....ale to su uz extremy
@arysk ty si sa len proste pomýlil a myslíš si že vieš, o čom píšeš, pritom to tak vôbec nie je. Lebo keby si vedel, o čom je spánková paralýza, nenapísal by si to, čo tu píšeš Choď sa vzdelávať, potom mudruj
@nicmanenapada Viem o com to je... A napisal som, ze som sa dostal do stavu blizko toho, alebo MOZNO to bolo ono, v istej forme.. a nie ze som to zazil. Takze som nenapisal nic zle.. To ty sa tu teraz snazis mudrovat..
ako sa to da skusat? ako to moze niekto chciet? uvedomte sa uz s kokotinami ty vole. ja sa bojim chodit spat lebo viem, ze ked ma zacne tahat k spanku, mam take strasne halucinacie, ze mi z toho uz cez den prepina a mam normalny spanok uz len s tabletkami, inak spim maximalne 15 minut za noc. a ked toto niekto chce, tak by sa mal fakt zamysliet nad svojou drbnutou hlavou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ja osobne som to skusal asi 3-4 krat... Z toho raz som sa dostal do stavu blizko toho.. alebo to mozno bolo ono, v istej forme... Snazil som sa dlho nezaspat... az som sa pomaly dostal do takeho stavu kedy som videl sam seba ako lezim. Zial neotvoril som oci, vtedy som uz na to nemyslel.. pretoze som mal co robit ked som zapasil so spankom... doslova.
Videl som seba na posteli a moje telo bolo ako z látky (proste ako handra...) a pod mojou hlavou sa vytvorila diera v posteli ktora akoby vcucla plachtu dnu (predstavte si dosku s dierou, na nej plachtu a hodite na tu plachtu nieco tazke cez tu dieru tak ju to tak vtiahne dnu) a mna to tahalo od hlavy dnu tiez.. Odrazu som sa pozeral vlastnymi ocami uz niekolko centimetrov v tej diere a po stranach som videl iba svoje ruky a snazil som sa uplne zubami, nechtami, vytiahnut von.. V tej chvili som vedel, alebo si uvedomoval, ze to je spanok ktory ma taha hlbsie a ja som s tym bojoval.. ale nezvladol som to, vtiahlo ma to dnu a zaspal som..
ak hej tak áno zažila
bože prečo ma také veci zaujímajú...
rád sa vymením, chcel by som zažiť spánok bez strachu a to čo si zažil ty hm neviem či sa dá spánkovou paralýzou nazvať skôr lucidným snom lebo z paralýzy sa chceš dostať nie aby ťa vtiahla
@1
ak vás raz nájdu, ako ležíte bez zjavnej príčiny v kóme a vaše ja sa bude túlať niekde v pičinciach a nebude sa vedieť vrátiť, tak sa pekne zasmejem
to je tak keď sa deti hrajú s ohňom, že?
tú ozajstnú spánkovú paralýzu nikomu neprajem lebo to nie je nič príjemné
vzdy ma prepadne neskutocny strach aj ked si plne uvedomujem ze spim a musim sa prebudit tak to proste nejde -.-
Este raz precitaj co som napisal.. dam ti aj citaciu: ,,raz som sa dostal do stavu blizko toho.. alebo to mozno bolo ono, v istej forme..."
@wewo Je to mozne. ...tak ako som napisal vyssie
To čo opisuješ už nie je spánková paralýza, ale je to začiatok astrálneho cestovania čo je dosť nebezpečná záležitosť..