asi tak dva roky dozadu som na ňom cvičila so železnou pravidelnosťou aspoň 45 minút denne. vtedy to splnilo svoj účel, mala som aký taký denný pohyb+som schudla, ale zdá sa mi, že mi to dalo dokopy trochu svaly na lýtkach a celkovo je to fajn na nohy...
@majusssska motivujes ma. hadam vytiahnem ten naozajstny s pokazenou prevodovkou (cize akoby tam stale bola 8 a budem sa prehanat po ulici hodinu denne
a PRESTAN pojdem hned zajtra ak sa mi bude chciet!!! (nebude vies kde je moj problem? ze ja by som sla v noci (to som spominala moje skoro hodinove cvicenie o pol 4 rano nie?) ale nemozem
@majusssska prestan ja za to nemozem ze som vsade znama tym ze urobim HOCICO len aby som nemusela vyvijat nadmernu namahu a to viem uz teraz ked sa mi nebude chciet nebudem pipaju nam dvere ked ich otvorim a byvam na 4. to po lane zliezat nebudem
@majusssska ty ma pocuvaj teraz ako si!!! som si pekne nakracala k maminke a len co som si spomenula ako sa povie bicykel som sa sla spytat ci ho zajtra mozem zobrat z kolne a mozem aj pumpu mi dala ja sa zajtra kurnik idem bicyklovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@majusssska preco? aj mi vysvetlila ako sa ta pumpa pouziva asi jej pripadam retardovana 45minut dam na 100% a budem ti hlasit (preco je kurva vsetko v okoli do kopca ked sa na tom stroji da ledva ist po rovine?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a PRESTAN pojdem hned zajtra ak sa mi bude chciet!!! (nebude vies kde je moj problem? ze ja by som sla v noci (to som spominala moje skoro hodinove cvicenie o pol 4 rano nie?) ale nemozem
"pojdem hned zajtra ak sa mi bude chciet!!! (nebude " čistá kaylee bú, šak zachvílu si doma, budeš môcť čo len chceš
ALE da sa sportovat aj zaujimavejsie - vonku
» fitness-life.sk/2017/12/12/stac...