@hluzar spravili nespravili, ta sarah ma nasrala, ako keby mala patent na rozum s nobelovou cenou a čo si mysli o sebe, to nech píše frajerovi ak nejakého má, lebo ja by som ju nechcel, radšej by som si našiel chalana nie chalana ale kozu ako cely život byť pod papučou. a stými psami to dodrbala ona lebo napadla autorku temi, že je to kravina tak o čo tu ide?
a ze budes môj kamoš je dobre predsa kôli jednej babe si mi chlapi asi nedame rozbiť huby
@ronik16@sarah_whiteflower tu patri medzi najoblubenejsich userov vobec, a jedine co ti spravila je, ze si ma zastala, ked si ma bezdovodne vo vcerajsej diskusii nazval kktom.....
@ronik16 Len pre tvoje info (sorry, ale moje sebavedomie mi nedá): rozumu mám rozhodne viac ako ty a dobre mierené rady ťa nemajú čo nasierať.
A budem rovnako ako moja polovička volať piču tvojej frajerky Emília, dobre?
Keby si náhodou nechápal, tak polovička = priateľ = frajer - tomu poslednému slovu už hádam chápeš.
K tvojej ehm... ako to povedať... slaboduchosti ja už viac naozaj nemám čo povedať, ale sa tu do mňa nenavážaj, keď som ti nič neurobila, uvedomuješ si, že jediný kto sa tu hrá na patentovaného (či skôr potentovaného) mudrca si ty?!
@sarah_whiteflower pri vsetkej ucte, niekedy mozes tak posobit "ako keby si zozrala mudrost sveta" a s ludmi sa bavis ako s tebe podradenymi kreaturami Nevidel som sice nejaky rozhovor predtym ale za to, ze niekoho nazve kokotom neznamena, ze je "slaboduchy".. len tolko k tomu ak smiem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@krampus a ty sa nešker, lebo keby že nemaš ušiská tak sa rehliš dokola
a ze budes môj kamoš je dobre predsa kôli jednej babe si mi chlapi asi nedame rozbiť huby
@ronik16 @sarah_whiteflower tu patri medzi najoblubenejsich userov vobec, a jedine co ti spravila je, ze si ma zastala, ked si ma bezdovodne vo vcerajsej diskusii nazval kktom.....
Ale ako vidim mas dost kratkodobu pamat.
Bud si nejaky uzivatel (mozno zajko30) ktory si tu z nas robi dobry den
Alebo si proste klasicky rebel, ktory by si zasluzil troska pozausi aby si viac vazil ludi.
Ale v oboch pripadoch by si mal prehodnotit svoj pristup a zmysel pre humor.
@omega1 nie som si isty ako to myslis
A budem rovnako ako moja polovička volať piču tvojej frajerky Emília, dobre?
Keby si náhodou nechápal, tak polovička = priateľ = frajer - tomu poslednému slovu už hádam chápeš.
K tvojej ehm... ako to povedať... slaboduchosti ja už viac naozaj nemám čo povedať, ale sa tu do mňa nenavážaj, keď som ti nič neurobila, uvedomuješ si, že jediný kto sa tu hrá na patentovaného (či skôr potentovaného) mudrca si ty?!
@22 stará rašpľa, lebo už dobre nefunguje
rura?
@22
uprednostnujem pojem plynova zrada