A páči sa mi, ze obvykle ked clovek priberie skoro 15 kíl, tak musi vymeniť skoro cely satnik. Ja nie, lebo mne bolo veľké vsetko aj xs a teraz mi to vsetko konecne perfektne sedi🦗
Tak aby som sa vyjadril aj ja zakladateľ, tak cca som spokojný, hoci chcel by som predsalen asi schudnúť. Vážim síce najviac ako som vážil (73 kg), pričom neviem či je to skutočne tým dlhodobým lockdownom alebo len proste starnem a kilá sa už začínajú na mne držať ľahšie. Ale tak spokojný s váhou aj som, vyzerám teraz tak primerane pevnejšie, jedine by som to chcel z brucha pretransformovať do iných častí tela alebo schudnúť. Chcel by som mať radšej ploché brucho. To sa dá asi najúčinnejšie brušákmi, však birdzáci?
@azizi@2 hmm, to sa ti dosť podarilo pribrať, ale keď navyše k lepšiemu, tak je to super potom. Si aj trošku vyššia než ja, takže to si musela byť predtým viditeľne chudá. Nebývala si vtedy rýchlejšie unavená ako teraz, keď sa ti už podarilo pribrať, či nepociťuješ také?
@wistingher@4 Tým si chcel povedať, že máš ploché a štíhle brucho, či ako to mám chápať?
skôr áno. ešte by som chcela 2-3 kilá do leta ubrať, aby to bolo dokonalé, ale necítim sa ako Shrek a myslím, že vyzerám dosť v pohode dávam pozor na diétu a cvičím dynamickú jógu, chodím na dlhé prechádzky
no moj problem je spojeny aj s koronou, nakolko ked som bola chora a aj par tyzdnov po som vobec nemala energiu na robenie jedl a tak celkovo na nic, takze som jedla vela chleba, cestovin a sacharidov + sa mi totalne stratila kondicka
takze teraz postupne uz som vyradila chleba, jem menej sacharidov a snazim sa viac cvicit,ale citim,ze mi chyba kardio a tanec... spodne brucho nie a nie prec
Za ostatný rok som pribrala cca 15 kg, aktuálne mám pri výške 162 nad 60 kg. Som spoko a cítim sa dobre a ani šatník som nemusela meniť, proporčne som podobná ako predtým, len menej krehká
nie - ale nesere ma to stale to nie je ziadno kriticke a momentalne sa sustredim na ine veci - cize sladkosti podte kludne do mna ak mam chut .... basicaly som prirbala to co som schudla pocas prvej vlny.... chudnut budem potom ked budem kludnejsia
Teraz kludne mozem povedat, ze ano. Este rok-dva dozadu som bol neprijemne vypaseny a dost ma to obmedzovalo. Teraz sice vazim len o tri kila menej, ale vyzeram o 10 kil stihlejsi. Asi to bude kombinaciou doplnku lagosa, co mam na predpis koli peceni a obcasneho cvicenia.
@oiquell77@29 Este asi 2 kila a podla BMI budem mat optimalnu váhu. Ale urcite chcem pribrať este viac ako tie 2 kila, aby som mala nejakú rezervu keby niečo ...A síce teraz som sa dlhšie nevážila, ale uz mam mozno 58.
Ale hej, stále som so sebou spokojná, mám 174 cm a 55 kg jedine musím viac pracovať na spevnení postavy, trochu mi ochabli svaly odkedy nechodím do fitka :/
@barb@34 aj ja som stratil kondičku, stačilo mi, že som sa len nedávno (tento týždeň) rozhodol ísť miesto výťahu po schodoch na 4. poschodie. Keď som chodil do školy, tak sme mali dosť vysoké budovy, kde sme mali predmety, a neraz som aj 8. poschodie dával ľahšie peši, aby som stíhal a bol tam na čas, lebo výťah bol pomalý alebo nechcel prísť. Ale to bola škola, tam som omnoho kilometrov nabehal, aby som na všetky tie hodiny prišiel, takže váha nepribúdala a skôr odbúdala a to som si mohol dávať aj smažené syry s hranolkami.
*viac @barb však BMI ti ešte stále neukazuje nadváhu, tak si na tom ešte fajn. Schudnúť trošku, aby sme mali vahu takú ako predtým by sme chceli asi všetci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
(vyska 179, váha 57)
(A inde trocha ubrať), ale vo všeobecnosti, som spokojná a detaily sa doladia časom
@wistingher @4 Tým si chcel povedať, že máš ploché a štíhle brucho, či ako to mám chápať?
@ladydoga @5 Čo ťa také iné momentálne trápi?!
@mariquittka @6 Tak to je ešte fajn.
takze teraz postupne uz som vyradila chleba, jem menej sacharidov a snazim sa viac cvicit,ale citim,ze mi chyba kardio a tanec... spodne brucho nie a nie prec
Stratila som uplne kondicku... uz som sa aj snazila zabiehat ale zacali mi dalsie zdravotne problemy
Je to uplne cele zle ako vyzeram
Ale sustredim sa primarne na to nech sa uz necitim zle ... potom schudnem
@barb však BMI ti ešte stále neukazuje nadváhu, tak si na tom ešte fajn. Schudnúť trošku, aby sme mali vahu takú ako predtým by sme chceli asi všetci.