Potreboval by som od vás radu,názor.Mám 15 a budem končiť posledný rok na základnej škole(9 ročník).Ťažká otázka je sa rozhodnúť na akú strednú.Baví ma písať príbehy,vytvárať filmy(vytvoril som filmy cez PC hru The sims 2 a dal som
Na umelecké školy sa robia vačšinou talentovky + testy všeobecného rozhľadu/ doplnkové testy. Známky nie sú až také podstatné, skôr záleží na talente daného jedinca...
Ja mám presne tú istú záľubu, no bohužiaľ ju nesmiem rozvíjať...rodičia s tým nesúhlasia...no viem, že v Bratislave je Vysoká Škola Muzických Umení a tam začínali všetci dobrí herci a herečky. inak je v Košiciach Stredná Súkromná Škola Filmová. Poprípade by som ti poradil urobiť nejaké video, alebo videoblog, v ktorom by si ukázal tvoje herecké schopnosti, možno si ťa niekto všimne tak záverom ti prajem veľa šťastia a úspechov a dúfam, že ti vyjde to, čo mne nevyjde. Drž sa!
For Marty0908 u mňa si to myslia to isté, ale chcem im dokázať že dokážem viac skús to aj ty ak si v tom dobrý a tá škola Muzických umení...hmm problém je že ja som sa ešte neučil na žiadnom hudobnom nástroji a neviem spievať...a díki za ponuku budem cez vianočné prázdniny robiť na ďalšej epizóde tak ti napíšem niečo ti pošlem a díki moc dúfam že aj tebe vyjde to čo chceš ty robiť v budúcnosti
u nas na konzervatoriu v ba su na herectvo skusky zo spevu, tanca a herectva, na speve sa spieva jedna ludova pomala a jedna kontrastna-rychla, na tanci sa tancuje ludovy tanec a moderny tanec tak na jednu minutu, na herectvo si musis pripravit etudu, nejake texty naspamat su tam a tak... a neviem vlastne ci si nezmeskal podanie prihlasky kedze tie skusky su v marci.. a potom sa pise sloh a test zo sluchovej analyzy a zakladov hudobnej teorie... inak tak vseobecne odporucam na herectvo ist az na vsmu, pretoze co mi vraveli doveryhodne zdroje odtial, herci z nasho konzervatoria tam maju potom dost problem so zlymi navykmi, ak ich vobec prijmu... to je asi vsetko
jaj a su tam skusky z klavira som zabudla, lebo vsetci na konzerve maju povinny klavir... tusim nejaky tri jednoduche skladbicky sa musia hrat.. ja som hrala uplne primitivne veci fakt ze takmer ani obojrucne to nebolo
na tvojom mieste by som isla na nejaky gympel abo take nieco, ale radsej asi nie s matikou kedze budes mat trojec ... a potom nejaky kvalitnejsi divadelny kruzok ci jak sa to vola...kamoska chodi do takeho jedneho kde vraj zacinali seci herci ... a potom maju lahsie ist na VSMU ... bude to podla mna najlepsie, lebo budes mat nejake to vseobecne vzdelanie a zaroven budes mat aj moznost ist na VSMU
Ja chom na divadelný krúžok druhý rok.. aj ja sa chcem tomu venovat..Ale na strednu idem bud na gympel alebo hotelovku a potom chcem ist bud na Vysoku Muzických Umení.. Alebo do Londyna..Ale asi skor to prvé..
Na konzervatorium som chcela ist, ale bohužial je tam na talentovkach hudobný nástroj : (
chodi niekto z vas na herectvo?.................mohol by mi poradit ohladom prijimacich skusok?.......nick na azete: kubo456123.....................prosim vas napiste mi na azet...........chcel by som sa tam velmi dostat.........
ahojte ludia,,ja to tu este trochu nepoznam ale faktom je ze sa vas chcem nieco spytat.teda mohli by ste mi trochu poradit?neviem sa rozhodnut na strednu skolu prave koncim deviaty rocnik na dubovej...milujem sport hram za karlovku -futbal..ako mensia som pisala rozne pribehy zalozila som si taku knizocku svojich pribehov -je pravda ze mnohe z nich su az nerealne ale mojej rodine sa pacia.to staci,ci?no sedem rokov som smojou dvojickou chodila tancovat take rozne tanceky-najviac ma ocaroval asi jazz.a aj ludovky boli velmi pohybove..milujem srandu a preto chodim casto do divadla...velmi rada spievam.atak a vskole to je take..ako sa da povedat v priemere aj lespie..ok.budem potesena aj smalej rady ....
Tákk aj ja chcem ist na niaku tu skolu ale zatial som nič nenešiel a asi tu na slovensku ani nic take nieje tak vysúšaj ak by ta bavila animovana grafika www.sos-it.sk aspon tak narýchlo som niečo našiel . No ak nie tak len v kosiciach aj to je sukromná . Alebo vyštuduj niečo iné a potom možeš pracovat vo filme nepotrebuješ na to školu tak možno sa stretneme hh
cauko ludia tiez by som rad siel na herecku skolu a uz nemam vela casu rozhodovat sa ale ako viacery z vas ani ja sa neviem rozhodnut kam a ako ist inac rad skladam rími a kazdy z rodini hovori ze bi som mal ist na herecku skolu.
ale ako sa tam dostat to naozaj nevieem keby niekto nieco vedel prosim ozvite sa na e-mail car.killer@azet.sk diki moc
Najlepšie by bolo ak ovladate dost anglitčinu ist do USA. Tam je hereckých škôl stredných aj vysokých dosť a odtial by ste nemali problém zahrať si v nejakom dobrom filme, pocul som, že pri nakrúcaní filmu majú herci scenár preložený do jazyku odkial pochádzajú a oni to potom nadabujú no niesom si istý.
neviem ci si pocul o filmovej skole v kosicia je ejdina na slovensku jezamerana na film a na masmediu jendoznacne tam sice jeto sukromna ale je navisokej urovni
viem ze talentovky si uz zmeskal ale a v triede je este vela miest lebo otej skole nevie vela ludi su tma zaici z celeho slovenska pozri si WWW.FILMOVASKOLA.SK na tje stranke je vidoe zo starej skoly ale mozem ti poslat videa znvej budovy fakt je navisokej urovni pc tam nemas obycajne asuse alebo HP ale MACINSTOSHE a technika je na visokej urovni atelieri, je to zamerane aj na fotku
ja mam 13 a v marci budem mat štrnast vela času my už nezostava k rozhodnutiu....... chcem sa oytat ... zobrali bi ma ked som 2 ...... som samouk na gitare ..... viem spievat .....zbožnujem tancovanie .... no chodila som iba jeden rok na hip-hop potom už nam odišla učitelka ......a chcem sa strašne stat herečkou no hrala som iba na den matiek žužu ...vtedi ma to tak strašne pochitilo ... ... myslite si že za tykychto okolnosti bi ma zobrali na konzervatorium herectva ??
Volám sa Tobias a mám 14 rokov. Za rok ma čaká monitor. Síce neviem ako dopadne ale podľa znám sa snáď nad 50% dostanem. Vysvedčenie mám vätšinou také že: zo slovenčiny 3 a z ostatných predmetov jedničky trojky. Myslíte si že sa dostanem na strednú hereckú aj s tým? Všetci hovoria že mám talent na herectvo. Vraj moje kúsky čo predvádzam sú naozaj dobré. Ale problém je v tom že ja ani neviem kde je poblíž západného slovenska stredná škola. Prosím rada. Dakujem
....Ahojte prosím vás mohli by ste mi pomôcť mam 14 a chcela by som sa stať Herečkou, chodim aj na LDO-literárno dramaticky odbor a chystam si tam dať prihlašku v 9.ročníku mám priemer 1,9 a učitelka LDO mi povedala že so skuškami mi pomôže ....Neviete mi poradiť nejaku stranku lebo vždy mi najde Zoznam .... Thank you ...
ahojte (smajlík) Som 8čka a rozmýšľam nad hereckou školou len dúfam že ma tam zoberú. Vysvedčenie nemám také hrozné (smajlík) len jedna 3-ka z matiky potom ostatné dvojky a jednotky (jednotky prevládajú (smajlík) a veľmi ma to baví hrať niekoho "iného" život v divadle alebo filme. A viac ma to začalo ťahať lebo som spoznala jedného herca osobne a vlastne je mojím idolom len či ma zoberú na takú školu... chcem radu len neviem v čom (smajlík). či sa mi to vôbec oplatí ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Na konzervatorium som chcela ist, ale bohužial je tam na talentovkach hudobný nástroj : (
ale ako sa tam dostat to naozaj nevieem keby niekto nieco vedel prosim ozvite sa na e-mail car.killer@azet.sk diki moc
prosím vás, neviete či by som mohla prestupit z gympla na herecku pocas roka?
Ďakujem