Ahojte chcel by som sa opytat ci niekto planuje sa prihlasit tento rok na Katolicku univerzitu v Ruzoberku na UZS
A ak tam niekto studuje moze mi prosim poradit aky su tam ucitelia a celkovo ako sa tento odbor studuje
Dakujem krasne za kazde info
Ja síce chodím na Filozofickú fakultu (teda nič s tvojím odborom , ale prosím ťa dobrá rada, KU fakt len v nutnom prípade (že ak ťa nezoberú inam ) Nechcem jej robiť zlé meno (niekomu KU môže pokojne vyhovovať) , ale ona si zlé meno robí aj sama, to je prvá vec. Druhá vec, ak máš avíza, že na KU sa nemusíš učiť a skúšky sú laitík - tak to nie je pravda, tretia vec v škole stvrdneš od rána do večera - lebo rozvrh je vždy strašný (teda na FZ neviem ako to majú s rozvrhom, my na FF a PeF máme hrozné rozvrhy každý semester), štvrtá vec buď pripravený na to, že musíš absolvovať každý semester min 1 - 2 predmety, ktoré sú zamerané na náboženstvo - oni sú zväčša tie predmety strašne trápne, sú to ale povinné predmety (a skúška z nich normálne je, trápna, ale učiť sa na ňu musíš ) a sú hrozne otravné ak nie si napr. katolík - alebo veriaci ako napr. ja , aj moji spolužiaci čo sú veriaci im tie predmety prídu strašne zbytočné .. posledná vec je, že každý dookola ti bude ťukať na hlavu či si šiši, že chodíš na KU (tak ak sa ti to nechce počúvať, ani mne sa nechce a 1,5 roka mi s tým píli kadekto uši , tak...) ... a ešte ak nie si z RK tak RK je hrozne pridrbané mesto (podľa mňa . Takže za mňa skús radšej napr. FZSZU v BB (to by bola podľa mňa lepšia varianta
Ešte ma napadlo, že 6. 2. 2018 by malo byť DOD v RK (teda aj na Fakulte zdravotníctva by malo byť) skús sa prísť pozrieť, urob si vlastný názor (ja som to síce ladil dosť odpudivo ). Určite o tom je viac info o DOD na stránke školy - resp. fakulty, alebo na FB, sú tiež nejaké oficiálne stránky - školy a fakúlt.
Tak diki za info, no cital som si informacne listy predmetov a tie nabozenske predmety pfu no neviem to je dost blve a este ekd som videl z toho dacaju aj Fx tak ja nevien ono odbor ako taky by som chcel studovat len ta skola aka je celkovo som chcel zistit
A xo intraky tie vyzeraju byt v poho co som pozeral na nete...
Ako ktoré intráky .. Tie nové určite, ale tie dostane len hŕstka ; ja chodím na KU čisto len preto, že som z RK a nemusím sa ťahať po intrákoch inak by som utekal preč hneď a zaraz (síce moja katedra je jedna z tých lepších na KU a prejsť si ňou je brutálne - lenže mi je to nanič akonáhle niekto uvidí, že som chodil na KU môj životopis poputuje do skartovačky
To je super ak mas v mieste bydliska vyšku ja tiez nechcem byvat na intraku ale zase stubovat by som chcel no tak to si nemyslim ked mas raz skoncenu vyskoku tak je jedno na akej skole ale mas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Všetko čo bolo spomenuté v @1 a @2 je pravda + ešte pár ďalších negatív navrch .
A xo intraky tie vyzeraju byt v poho co som pozeral na nete...