podla toho co myslíš ako suchý vtip..napríklad idu dve babky po púšťi a tretia hovorí: z nás štyroch by bola dobrá pätica..ked sú to tieto vtipy tak ich mam mooc rada, lebo sú jedine ktore si zapamatám..
Uaa ja milujem take vtipy , ale take inteligentejsie a prepracovanejsie ze
Ide Vlado Bumburica do obchodu .
-Prosim si modry chlieb
-mame iba cerveny
- to nevadi ja som tu na bicykly
alebo :
-Krtko kam ides ??
-No a co ze som cierny ??
uaaa alebo:
-Pozor leti panel
-neboj sa ten aj tak nikdo neukradne
ja sa tiez zasmejem na takychto suchych vtipoch ....Ide slimák do kopca a vyrastie pred ním strom. alebo Idú dve babky po púšti a prepadnú ich potápači.
@11 ten som nepočul, ale je dobrý
vulgárne a na zamyslenie sú najlepšie vtipy podľa mňa....takéto suché a nezmyselné moc nemusím, iba niekedy sa zasmejem
mozno bude trocha odveci a mokry ale totalne som z neho dostala zachvaty ze ide krava po luke a zrazu zbada zajaca ako sa nenormalne rehoce a preto sa ho pyta : zajac preco sa tak rehoces..?" a on jej odpoveda: teba ta trava nestekli na vajciach...? no neni to gooool..????
Ide milučký medvedík do lesíka na jahôdky a stretne milučké prasiatko....Prasiatko sa ho pýta:Medvedík kam ides?...a medvedík odpovedá:do lesa na jahôdky....prasiatko:a nebude ti zima....medvedík:ale ved ja mám svetrík....
Sedi buldozer na plote a štrikuje slipy. Pride k nemu krava Milka a pyta sa že kolko je hodin? On odpovie Streda. Nevadi, aj tak som chcela ist dolava...vravi mu na to krava.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
- Dupni na to fáro, nech mo veje háro
lool ako to je take trapne ale tiez sa na tom niekedy rehocem. Niekedy aj na uplnych kravinach heh ale to iba ked mam dobru naladu
Ide Vlado Bumburica do obchodu .
-Prosim si modry chlieb
-mame iba cerveny
- to nevadi ja som tu na bicykly
alebo :
-Krtko kam ides ??
-No a co ze som cierny ??
uaaa alebo:
-Pozor leti panel
-neboj sa ten aj tak nikdo neukradne
Ide korytnačka po púšti a spadne na ňu balkón..
Ja som na take neslusne a vulgarne vtipy... Hamba, viem
vulgárne a na zamyslenie sú najlepšie vtipy podľa mňa....takéto suché a nezmyselné moc nemusím, iba niekedy sa zasmejem
Vyjde von, pozrie, .. a číslo súhlasí ..