Srdcové záležitosti je zoznamovacia show, v ktorej spájame ľudí bez rozdielu veku. Za päť rokov vysielania máme za sebou 8 svadieb, za ktoré môžu Srdcové záležitosti.
Ak máte záujem, zavolajte na záznamník 02/65 95 70 07, napíšte sms na číslo 0904 627 567, pošlite list alebo mail (srdcove.zalezitosti@markiza.sk ).
docela zaujimava diskusia ktoru som chcel zalozit uz davno ale akosi mi v tom branilo to ze som vedel ako sa ludia zachovaju...inak to je kurevska pravda...
Na portáli profesionálky.sk nájdeš ponuky dievčat, poskytujúcich svoje erotické služby, svoju spoločnosť - z celého Slovenska, ale aj z Čiech. Názov "profesionálky" nemusí ale automaticky znamenať, že tu nájdeš iba samé totálne profíčky – naopak vybrať sa dá aj spomedzi viac menej amatérskych dievčat. Ten názov je takto zvolený preto, aby bol čo najľahšie zapamätateľný - a to výraz "profesionálky" určite je. Veď profesionálky - teda kočky poskytujúce profesionálne služby - je to, čo tu všetci hľadáme...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ak máte záujem, zavolajte na záznamník 02/65 95 70 07, napíšte sms na číslo 0904 627 567, pošlite list alebo mail (srdcove.zalezitosti@markiza.sk ).
taku serioznu na hladanie partnerov chcete??
A google:skandinavian 1:0