PREDSTAVTE SI, ZE DIEVCA SPOZNA CHALANA. ON JE DO NEJ ZABUCHNUTY OD PRVEHO POHLADU. JE JEJ JASNE, ZE PO NEJ BEZHLAVO IDE, ALE (ASI PRAVE PRETO) SA ON JEJ NEPACI.
NAPRIEK TOMU, ZE MAJU ODLISNU PREDSTAVU O SEBE CHODIA SPOLU VON (POKR. V KOMENTE)
viem ako je to myslené toto forum ale stretol som sa aj s týmto a viac krát som o tom počul ... vysledok a argumentácia ženy bola : ,, páči/l sa mi pocit že sa mi venuje a prejavuje záujem ,, niektorým ženám jednoducho nejde o pocity muža, len si užívajú pozornosť a neriešia čo tým spôsobujú .. niektoré si to fakt uvedomujú a je im to jedno
¯_(ツ)_/¯
Kristove rany nie ona nechcela kamaráta. Ona sa nudila alebo si honcovala ego a ty keď to vieš tak čo ŽK seba nechávas robiť debila? A okrem toho vy viete tiež robiť dobre ojebacky zlato sem, zlato tam hlavne nech ta vysukam
podla mna Ps102 na to ides zle... neries ci ta chce alebo nechce ale proste bud spontanny a ked pride vhodna doba tak ju pobozkaj. ak potom nic nebude tak sa treba vykakat na nu alebo si z nej urobit len kamaratku a pouzivat ju len ako butlavu vrbu. zivot je kratky a su tisice krajsich zien ktore by si mohol mat keby si nezabijal cas s hentou.
@meredith21 ale tym ze ju pobozka nema co stratit, ak tam bude chemia moze ju riesit ak nie, tak aspon bude vediet ze o nic neprisiel. a ked s nim chodi von tak urcite je zvedava.
@superpinkhero urcite to nie je v poriadku, ale len v tom prípade ak to ten jeden človek tomu druhému nepovie, aké ma city a ako to cíti voči druhej osobe.
Náznaky sú hlupost, nikto nevie čitať myslienky, treba byť uprimný.
A čo keď ho proste považuje za skvelého, milého, inteligentného týpka a chce sa kamarátiť?
Neznášam, keď sa chcem kamarátiť a druhá strana chce len súlož
@staphylococcus
LENZE TO V TOMTO PRIPADE NIE JE MOZNE.
PROSTE KED OD PRVEHO MOMENTU PO TEBE IDE CHLAPIK AKO PES ZA KLOBASKOU (A TY TO VIDIS), TAK SA S NIM ASI TAZKO BUDES KAMARATIT.
@27 ok, tak v prípade, že by som si to aj napriek svojim neexistujucim social skills všimla, tak s ním prerušim kontakt a budem smutná, že som prišla o kamaráta. Ale nechápem vás, muži. Mne keď sa páči dievča a chce sa kamarátiť tak pošlem zbytky svojej sexuálnej orientácie do piče a kamarátim sa. Prečo to vy neviete?
@staphylococcus@delica presne, dobre píšete. Napriklad ja sa chcem kamarátit s každym a skoro nikdy v tom nevidím nič viac
a keď niekto vidí niečo viac, nech to povie , uprimnosť je najlepšia vec, síce vačsinou keď vidia ludia aký som len kamarátsky možno trošku chladný, to nie je pekné, potom aj keby mal niekto o mňa záujem tak už nemá
@32 akože áno, tieto rôznostranné pohlady v nejakom vzťahu sú občas nepríjemné ale nevidím dôvod si to vyjasniť, tým sa predsa vzťah končiť nemusí .. ja napriklad aj keď dám na vedomie nejakej žene že mám o ňu záujem a odmietne ma tak nemám problém s ňu zostať kamarát, proste hej je to nepríjemné ale pochopím to a je nutné to prijať ako fakt ale to neznamená že sa mám uraziť a nechať ju už tak (pokial sa tam teda niečo nepríjemné aj nezomelie) a tak isto by som bol rád keby sa ženy neurazili na to že sa im páčim no ja to na viac ako kamarátstvo nevidím ... lebo fakt občas sa stane že ten kontakt sa zacyklí a zostane nedoriešený len preto lebo tam bolo urazenie sa z odmietnutia .. ale jednoduché to veru nie je, niekedy je napríklad nepríjemné sledovať a vedieť o milostnom živote kamarátky ktorá sa mi páčila alebo som bol do nej zaľúbený
nejako nechápem vaše názory že keď sa jedna osoba druhej páči v kamarátskom vzťahu a opačne nie, tak by mali zostať kamaráti. Nezdá sa vám že to zostane nedoriešené a ten čo bol/je zamilovaný sa bude len trápiť v tom vzťahu?
@marjy77 tak pozri sa na to tak že máš niekolko rokov dobrého kamaráta a proste sa do teba zalúbi .. prestaneš sa s ním stretavať kvoli tomu ? nebolo by lepšie keby ste si to vyjasnili a proste obaja pochopili že by to inak nefungovalo ? prehoď si muža za ženu ako chceš ... nie je to ľahké len mi príde blbé a nesprávne vykašlať sa na vzťah (kamaratsky) len preto že sa jeden do druheho zalubi ale nedá sa ten vzťah posunúť vyššie ..
mne osobne sa to stalo napriklad a ja som bol ten čo sa zaľúbil .. a ja osm to dievča proste neopustil a beriem ju opäť ako kamarátku (po čase som sa z toho dostal a pochopil že spolu proste nemáme byť a ani by to nebolo dobre) .. veľmi by ma mrzelo keby sme náš niekolko ročný kamaratsky vzťah museli zahodiť len preto že som sa do nej zaľúbil
@5 Že orbiterky kks Neverím, že jediný tu chytám cringe, keď chalan celý deň visí na Reddite a potom prepisuje tamojšie pičoviny furt sem pri každej príležitosti Ale tak nikto neni dokonalý, dokonca ani ja
??? Žena nemôže chodiť s mužom von, keď ho nechce za partnera ale napr za kamoša?
ja mám najlepšieho kamoša už 14 rokov, on ma čaju ja mam chlapca a aj tak sme super kamoši, čo je na tom?
@melancholik aj keď ste kamaráti dlhšie a jeden sa zaľúbi až neskôr tak to je to isté ako by sa hneď zaľúbil, proste si myslím že to tomu človeku neprinesie štastie lebo sa musí ovládať, musí sa pozerať ako ten druhý randí a možno si dokonca myslí že má ešte šancu. To je akoby si sa do niekoho zaľúbil a namiesto toho aby si sa len zmieroval s tým že ťa nechce sa s ním musíš neustále schádzať, čo len jatrí rany a keď ste naozaj aj kamaráti tak ich to jatrí ešte horšie. Toto by som fakt robila len v prípade že by som si nemohla pomôcť (bohužiaľ, to sa mi deje teraz pri niekom, ale nie sme kamaráti), alebo preto lebo by som okolo seba nemala ľudské zdroje (dostatok ľudí, ktorým sa dá dôverovať).
@wewo Sebakritika šuvix Zacvič si radšej, šľahni nejakú fajnotku, bude dobre :S Nočný staLking strangerov na nete je každopádne zrejme najnovšou povinnou výbavou každej uberalfy, isto aj na Reddite tak písali Ach jaj, zjavne jediné, v čom ti nesiaham ani po členky, je zaslepený kokotizmus.
A čo ak ona mu vysvetľuje,že sním chce byť len kamarátka,ale on to nechce pochopiť? Má sa sním prestať stretávať,ignorovať ho?alebo pokračovať dalej vo vysvetľovaní,...?
Nieje to v poriadku. Vytaca ma to a prajem tym zenam, nech sa im to vrati. Mame v praci 1 take individuum a nemozem na to pozerat, ako vsetkych taha za nos a este ked sa bavim s inou zenskou a ona je v blizkosti dojde sa vnucovat a vyzaduje si pozornost, kiddie ^_ ^
tento prípad sa stal aj mne a musím povedať že kamarátstvo je dôležitejšie ako vzťah, dotyčný sa o mňa od začiatku snažil a 2x sa počas roka stalo že som mnou pre svoje vlastné psychické zdravie prerušil kontakt až si nakoniec uvedomil, že už je veľký chlapec a nebude kaziť to ako dobre nám spolu je len holým faktom, žeby so mnou chcel byť aj fyzicky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
¯_(ツ)_/¯
Neviem či je to v poriadku ale deje sa to. Na oboch stranách. Čo už.
Náznaky sú hlupost, nikto nevie čitať myslienky, treba byť uprimný.
Ja tiež len pozerám, že odkiaľ som sa v tomto príklade ocitol ako aktér ja
Neznášam, keď sa chcem kamarátiť a druhá strana chce len súlož
LENZE TO V TOMTO PRIPADE NIE JE MOZNE.
PROSTE KED OD PRVEHO MOMENTU PO TEBE IDE CHLAPIK AKO PES ZA KLOBASKOU (A TY TO VIDIS), TAK SA S NIM ASI TAZKO BUDES KAMARATIT.
a keď niekto vidí niečo viac, nech to povie , uprimnosť je najlepšia vec, síce vačsinou keď vidia ludia aký som len kamarátsky možno trošku chladný, to nie je pekné, potom aj keby mal niekto o mňa záujem tak už nemá
mne osobne sa to stalo napriklad a ja som bol ten čo sa zaľúbil .. a ja osm to dievča proste neopustil a beriem ju opäť ako kamarátku (po čase som sa z toho dostal a pochopil že spolu proste nemáme byť a ani by to nebolo dobre) .. veľmi by ma mrzelo keby sme náš niekolko ročný kamaratsky vzťah museli zahodiť len preto že som sa do nej zaľúbil
ja mám najlepšieho kamoša už 14 rokov, on ma čaju ja mam chlapca a aj tak sme super kamoši, čo je na tom?
Ak by si si moje príspevky prečítala poriadne, tak by si videla, že ja píšem o úplne inom prípade...